חבר שלי מהדור הישן מאוד מצואיסט ופוגע בי

חבר שלי מהדור הישן מאוד מצואיסט ופוגע בי

שלום לבנות הפורום
אני טרנסגנדר כבר הרבה שנים חיפשתי בן זוג ממש כמעט והתייאשתי
לפני כ 4 חודשים מצאתי בחור מאוד לטעמי ומאז אנחנו ביחד הבעיה שהוא מאוד עתיק בדעותיו
הוא פשוט משפיט אותי ,איך שהוא נכנס הבייתה ,"שימי מים לקפה" מה יש לאכול-וישר מתיישב וצופה בערוץ הספורט לא שואל מה איתי איך עבר היום
הוא טוען שמקום האישה במטבח ותפקידה לגדל ילדים-אמרתי לו שאיתי זה קצת שונה כי אני טרנס ולא בטוח שיהיו לנו ילדים אז הוא צעק "שבי בשקט" וזרק עלי שלט של טלויזיה לפנים
בנוסף הוא רוצה שארד במשקל שאעשה ניתוחים שאיבת שומן והגדלת חזה כי הוא טועןשאי אפשר לעשות פרפר עם החזה שלי,ועוד כל מיני
בסקס הוא שולט דומיננטי ואלים מכה אותי וצועק ומקלל ואומר שתפקיד האישה לשעשע את הגבר
אני באמת לא יודעת מה לעשות מצד אחד שנים חיפשתי חבר מצד שני אולי יהיה אפשר להרגיע אותו והוא ישתנה
גאווה ללכת איתו ברחוב הוא חתיך מאוד אז לכן מאוד מתלבטת
מה אתן מציאות

Ellianne

New member
מה גאווה בזה

אם לא מתאים לך, אז אל תייהי איתו.
אנשים כמוהו לא משתנים בין רגע וזה יכול לקחת שנים/חודשים עד שהוא בכלל יסכים לשנות משהו בישבילך, אם הוא בכלל ישאר איתך עד אז. גברים כאלה בדרך כלל גם בוגדים אז תיקחי את זה בחשבון.

ומה גאווה ללכת עם אחד כזה ברחוב? יום יבוא והשלט שהוא זורק עלייך יפגע לך בעין וישאיר סימן ואז לא תרצי לצאת לרחוב בכלל.

אני לא הייתי מתפשרת על אחד כזה גם אם הוא היה הכי חתיך שיש. הוא נשמע כמו אלה שאחרי כמה שנים יש עליהם כתבה בעיתון תחת הכותרת ״רצח את אישתו כי החביתה לא הייתה טעימה״.

vixen5287

New member
איכשהו

תמיד דימיינתי שזאת תיהיה כותרת לכתבה עליך
רק בהתחלה "רצחה"

orald

New member
היי, לא פייר, חזה ממש לא פקטור בשבילי.

אני אוהבת כל מיני סוגי חזה, וכרגע בזוגיות עם בעלי/ות חזה בארבע קטגוריות שונות(אגב, באופן מעניין כל ארבעת בני/ות הזוג "ממוצא נקבי" שלי הם ג'נדרקווירס כרגע, אז רגשותיהם/ן שלהם/ן לגבי החזה מורכב בעצמו).

אני לא מתנגדת לחזה, אבל כמו שמישהי פה יודעת, אני לא מאבדת עניין גם מול חזה שטוח לחלוטין.

אני ארצח בגלל דברים אחרים לחלוטין, ביניהם כי זה פשוט יהיה כיף.

אני הייתי עוזבת אותו..

יש גברים שהם ההיפך ממנו עדינים יותר ומתחשבים ומראים אהבה אמיתית, גם אם לא מצאת אחד כזה עדיף לא להיות עם אחד אלים שמתנהג ככה..

המלכה CD

New member
ברכותיי

מצאת גבר שדווקא רוב הבנות לא היו רוצות, גם אם הוא חתיך.

הוא מחפש לעצמו סמרטוט, הוא יתייחס אלייך כמו סמרטוט, הוא ירביץ לך ויתן לך יחס של אשה מוכה, ואת תצאי כמו איך שאמרה כאן מישהי - עם פנסים בעיניים.

נכון, לא ממש קל למצוא גבר (ולא יהיה לך קל להיפרד ממנו, חכי תראי מה הוא יעשה שתנסי להיפרד ממנו!), אבל זה לא אומר שצריך להישאר עם כל אדיוט שעושה ממך סמרטוט.

המלכה CD

קראתי את כל הבלוג שלך ואעקוב אחריו, ישר כח אני מסכימה עם מאה אחוז מהדברים שרשמת..
רק שאצלי במקרה שלי זה הפוך, אני כבר עובדת ועוברת את השינוי בחברת הייטק ולא צריכה לנסות להתקבל לשם אחרכך כבת, אני אהיה מאוד מאוד זהירה
וכמו שרשמת, עד שהתהליך לא יושלם במאה אחוז עדיין אתלבש כמו גבר.

יו איפה

New member
מה הוא כן אוהב בך?

עם כל הדברים שכתבת שהוא רוצה שתעשי ותשני בעצמך, מה הוא אוהב בך? איך הוא אוהב אותך?
על מה מבוסס הקשר? את חושבת שהוא חתיך והוא צריך מישהי שתבשל לו?

אני בטוחה שידעת טוב מאוד אלו פרטים את מספרת לנו, זה שכתבת בסוף דבר אחד חיובי שזה להיות זאת שיוצאת איתו לרחוב לא מכפר על שאר הדברים הקשים שסיפרת.

הקטלן1

New member
לי נשמע שאת מאוד אוהבת שהוא שולט עליך

רק את משחקת אותה סובלת כי את לא יכולה להודות בזה ומחפשת לדבר על זה.
אחרת אין לי הסבר למה את איתו אם לא אוהבת את זה

Hippolyte22

New member
תגובה חשוכה, שובניסטית וקדומה.

אולי הגיע הזמן שדעות קדומות על נשים מוכות ועוד יעלמו מין העולם, לא?

orald

New member
ברכותיי, פגשת את רוצחך לעתיד.

ובנימה רצינית יותר, תצאי משם כמה שיותר מהר, וכמו שאמרו, תתכונני שהוא לא יוותר על החורים שלך בכזו קלות(מה חורים? למה, מה בדיקו חשבת שאת בשבילו עם כזה יחס?), וגם אני בטוחה שהוא לא מוצא כל יום יצור אנושי שמוכן לחיות בהשפלה ואלימות כמוך, אז זו גם נקודה, קצת קשה למצוא קורבנות מרצון והוא לא ישמח לגלות שהקורבן הבינה את מהותה בשבילו ופיתחה רצון עצמאי.

אגב, אחרי האלימות, ולפני האלימות, ובין לבין באלימות(הוא יעשה את זה בשלבים, כל פעם דיבורים ואז אלימות ואז דיבורים שוב) הוא ינסה לשכנע אותך שהוא אוהב אותך והוא ישתנה ויתחשב בך יותר, זו טקטיקה ידועה של בני זוג כוחניים ושתלטניים, בייחוד גברים מכים.
תתעלמי מגילויי האהבה וההבטחות שלו, הן שוות פחות מהבטחות לפני הבחירות של פוליטיקאים.

צופה121

New member
אורלד

שכחת את ההודעות הקודמות של רוקדת טרנסים (ולדוגמא - זו האחרונה . ותראי שם לדוגמא גם את התגובה של אליאן)?
ובכן, יש לנו כעת שוב הודעה (עם סיפור כנראה פנטיונזי) ש - איך לא - מעורב בו סקס וכו' וכו'. (את לא שמה לב כמה הסיפור הזה גם מוקצן, סאדו, וכו'?)
עם כל הכבוד, קרוב לוודאי שמדובר בסיפור מצוץ...

צופה121

New member
טעות בקישורים, אצרף שוב

קישור 1
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=496&MessageId=172131886
קישור 2
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=496&MessageId=172132537
והתגובה שלך אורלד
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=496&MessageId=172144003

והנה הודעה של רוקדת רק מלפני חודש(!) (בו לפי ההודעה הנוכחית שלה כבר היה לה בן זוג סטרייט
)
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=496&MessageId=172047875

ואין לי זמן לחפש הודעות נוספות שלה...
תכל'ס, אני באמת אני לא מבינה איך החברות כאן שוכחות את שלל ההודעות של רוקדת!

orald

New member
אני לא ממש עוקבת אחרי רוב הניקים פה, מודה.

זכרתי רק שמדובר במתלבש כלשהו.

orald

New member
יש פה הצפה של מתלבשים שכבר קשה לעקוב...

וחלקם משנים ניקים/כותבים משניים(נראה לי "מוקה בננה" עם עוד כינוי).

אני לא הכי מרוכזת בזמן האחרון בפורום, עומס בחיים הפרטיים...קורה עם 4 קשרים ו-5 אנשים בחיים שלי בו זמנית.

צופה121

New member
ת'אמת שגם אני לא ממש

זוכרת בדיוק כל ניק, אבל ספציפית את "רוקדת טרנסים" אני כן זוכרת, כי יש לו היסטוריה של הודעות שעצבנו אותי (ועמו הסליחה
)
ואם את עמוסה מסיבות טובות - שרק ימשיך ככה

אם לא יודעים מי זה אז לא כותבים

אני לא יכולה לעצור דמיונות שיש לאנשים אחרים, אבל גם התגובה שלך שמייחסת לי חשד כאילו אני רוקדת או מישהי אחרת שאני לא, היא תגובה מאוד מעליבה. אם לא יודעים על בן אדם משהו, אז לא צריך לנחש עליו. גם הסביבה לא יודעת עליך כבחורה טרנסית, והסביבה חושבת עליך שאת בן אדם מסוכן ומייחסת לך הרבה מאוד אישומים, האם זה לא מפריע לך ?
מפריע ובגלל זה את כאן ולא בחוץ, אז אל תהיו מכאן ותתחילו להרוס גם את המקום שאתן נמצאות בו עם אישומי שווא. אם כדורים יעזרו נגד חשדות שווא אז תקחי כי חבל סתם להרוס לעצמך מקום שמשרת אותך. ואני בטוחה שהדברים שכתבתי נכונים לעוד מקומות בחיים שהיו לכם בחיים וקשרים עם אנשים שתמכו בכן עד שהמוח שלכן (אתן לא אשמות כי זה המוח שלכן) התחיל לדמיין עליהם דברים שקריים, הם הרגישו בזה איכשהו ואז פשוט התרחקו ממכן. תלמדו ממני, אני בחיים לא אפתח דמיונות שווא נגד מישהו.

למעלה