חבר שלי נוסע לאיה נאפה עם חברים

חבר שלי נוסע לאיה נאפה עם חברים

שמעתי שיש שם בנות ולא חסר זיונים ואני מתחילה לפחד:( האם יש בסיס לשמועות? יש הרבה מועדוני חשפנות? תיירות שאין להן בעיה להתפשט ולפעול? אוף:((

חחחח.... אני יודע מי את!

ואת לא יודעת מי אני! מה את דואגת יא מצחיקולה?? הוא אוהב אותך יותר ממה שנראה לך... תפסיקי להעסיק את הראש בשטויות ותהני מהזמן שנשאר לכם ביחד (ואמן שכמה שיותר!!) יהיה כיף ומי שצריך לזיין יזיין (בואי נודה בזה, את יודעת מי צריך לזיין...) ומי שיש לו בחורה בבית יעשה ביד עד אובדן חושים וכולם יהנו. קיצר אל דאגה. ואל תשכחי את המכתב טיסה עם הקונדומים.

ממש מעודד:/

חבר שלי ואני ביחד קצת יותר מחודש. לא נראה לי שאתה מי שאני חושב שאני... והוא בכלל לא אמר לי שהוא אוהב אותי עדיין... מה שגורם לי עוד יותר לפחד סעמקקק מה קונדומים אני עולה איתו על המטוס נמאס לי הפחדת אותי עוד יותר.. תודה!

אופס... אולי באמת טעיתי..

איזה באסה, הייתי בטוח שאת החברה של החבר הכי טוב שלי... אפילו הסתדר לי עם הזמן שהשארת את ההודעה והכל.. סורי אם הלחצתי אותך, אבל אולי יש סיבה לדאגה... נתראה באיה נאפה!

WuTang21

New member
סורי להיות מניאק ולהגיד לך את זה..

אבל גם לי יש מישהי.. קצת יותר מחודש.. ואני הולך לבגוד בה !! היא לא תדע.. אני אחזור לארץ.. והכל ימשיך כרגיל !!! אבל לא יודע.. אצלי פשוט יש לי חברים שלא יספרו לה אם היית חכמה.. היית נותנת לו את ההרגשה של "תצא.. אני סומכת עלייך !!!" הוא היה יוצא ולאאאאאאאא בוגד בך.. ואם כן.. אז היית גם יכולה להוציא מחברים שלו שהוא בגד בך.. אבל עכשיו.. זה רק יהדהד לו בראש ויש סיכויים יותר גדולים שהוא יבגוד בך (טבע האדם לעשות מה שאומרים לו לא לעשות..) וגם הוא יכין את חברים שלו טוב לפני שהם חוזרים על מה מותר לו לספר ועל מה אסור.

תסלח לי

אבל אתה באמת מניאק. יש לך חברה, יותר מחודש, ואתה הולך לשם במטרה מכוונת לבגוד בה? פאק, מילא היית "מתפתה" שם ובוגד... אבל כבר מהארץ אתה מתכנן את זה? שיהיה לך בכיף... אם המצפון לא יציק לך אחרי זה בארץ... אתה יודע מה אחרי התגובה שלך אני מרגישה אשמה למה אני לא סומכת עליו, אחרי שאני רואה איזה טיפוסים של בנים קיימים. חברים שלו לא קשורים אליי במילא.. ותהרוג אותי אני לא מבינה מה קטע ליסוע לשם ולבגוד בכוונה תחילה אם יש לך מישהי בבית שמחכה לך שלא תשבור לה את האמון בך. תהנה

WuTang21

New member
כי זה החופש האחרון שלי !!!

כי אני רוצה להנותתתתתתתתתתת !!! כי עוד מעט אני חייל.. כי זה מה שעושים בנאפה.. כי החלום של כל בן בעולם זה שמש ים מסיבות ובנות !! יש עוד מלא סיבות.. אלו רק חלק.. אם אני אבגוד בה.. אני גם לא אגיד לה כי היא לא צריכה לדעת.. היא תמימה מידי וכנראה שהיא גם לא תדע.. ואני לא אגיד לה כי חבל לי לאבד אותה !!

אחלה סיבה:)

לפי הסגנון דיבור שלך אתה בתול וזה מה שאתה רוצה? לאבד תבתולין שלך לאיזה תיירת שמי יודע כמה מחלות יש לה? בשביל פעם אחת? לא עדיף לעשות את זה עם חברה שלך בלי נקיפות מצפון, שד"א אני לא מבינה איך לא יציקו לך כשתחזור? וגם אם אתה לא בתול... אז עוד יותר גרוע... מה זה "כי זה מה שעושים בנאפה?" אני מקווה שחבר שלי לא יעשה, ואם הוא יעשה, לפחות שיהיה לו תביצים לבוא ולהגיד לי. אם כ"כ חבל לך לאבד אותה, אולי פשוט אל תבגוד בה מראש, מאשר תבגוד ולא תספר? כי תסלח לי, אתה ממש לא ראוי לה אם ככה. אם היא חשובה לך אתה אמור לא לעשות את מה מלכתחילה... ובטח ובטח שלא לתכנן את זה "להנותתתתת?" ואפשררר להנות עם החברה פי מאההה מאשר עם איזה שרמוטה בת 21 שאתה לא מכיר ולא תכיר חוץ מיום אחד בחייך אבל אמרתי לך תהנה ומקווה שהמצפון לא יציק לך... והוא יציק אני מאוד מקווה שאין עוד הרבה בנים כמוך בכל אופן. כשבוגדים בך ואת לא יודעת זה הרבה יותר גרוע מבחינתי מאשר כשיש לבוגד הזבל ביצים לספר לך מה הוא עשה. תהנה=)

מה?????????????????

אתה פשוט חרא של בן אדם... תסלח לי... זה שהיא תמימה זה לא אומר שאתה צריך לנצל את זה

WuTang21

New member
מה כולכם נלחצים כל כך !!

היא לא חברה שלי.. אנחנו בקשר.. ובגלל זה שאני יודע שאני רוצה בחופשה האחרונה שלי להנות אני לא חבר שלה.. אני יהנה מהחופשה האחרונה שלי ואז אני יהיה חבר שלה היא פשוט בחורה מדהימההההההההההההה !! באמת מדהימה..!! אבל אני לא מוכן עדיין למשהו רציני !! וכולכם משחקים אותה כאלו טהורים וכאילו שלאף אחד פה לא היה סטוצים.. וזה שאיחל לי שאני אקבל איידס.. אני.. בניגוד לאחרים.. שם גומי !!!! גרררררררר.. פדרלייט כזה שולטטטטטטטטט !!!

אה אז זה כבר משהו אחר

אם היא לא חברה שלך אבל אתם בקשר אתה יכול לבגוד בה וגם לתכנן מראש את זה סליחה טעיתי ועוד אחרי שתבגוד בה לבקש ממנה להיות חברים? אין לך בושה אה נשבעת... ויש הבדל בין סטוצים כשאתה פנוי וסטוצים שאתה בקשר... כי היא סומכת עליך פה שאפשר להשאיר אותך לבד שבוע בלי שתבגוד תשמע אני מקווה בשבילה שהיא תגלה את זה ותדע לעשות את הדבר הנכון כי אם היא כזאת מדהימה לא נראה לי שאתה ראוי לה. סורי אני אמיתית שונאת בוגדים אבל כל אחד מקבל בסוף מה שמגיע לו נסיעה טובה

Live and let live

שכל אחד יעשה מה שמתאים לו ומה שבראש שלו. אם מתאים לו להיות מניאק ולבגוד במישהי שהוא בקשר איתה, אז יאללה שיעשה אתזה. שכל אחד יהיה מהחיים שלו בדרך שהוא בוחר,ואם זה כולל לבגוד בחברה שלו, אז you go.... חוצמזה אולי חברה שלו לא מספקת אותו עד כדי כך (לא שאני מצדיקה אתזה) אבל כלב תמיד נשאר כלב...

WuTang21

New member
And I'm Barking Baby !!!

חחחחחחחחח.. אני לא אשקר.. דוגרי אני פרפר..!! אבל זה כי נוח לי ככה.. ברגע שאני ארגיש שאני ממש ממש רוצה מישהי אני אפסיק.. ואני יהיה רק איתה.. אבל אני בשנה האחרונה שלי להנות.. שנה אחרונה להיות לא רציני עם בנות.. אחר כך.. פשוט צריך להיות רציני ויותר להתמסד.. אני רוצה להנות מהנעורים שלי !!

WuTang21

New member
ואני קיבלתי יותר מידי פעמים פגיעות.

יש אנשים שנהנים בקשרים רציניים.. אני לא ממש !!!! קיבלתי בחיים שלי יותר מידי פגיעות.. שכבר ממששששששששש אין לי כוח עוד פעם להיות בבאסה בגלל מישהי !!!.. ובחיים אני אפילו לא חשבתי על להחזרי וגם לפגוע.. הבעיה ומה שאת לא מבינה זה.. שבכלל לא הגדרנו את הקשר הזה.. בגלל שאני רוצה להעביר את החופש בהנאה.. לא הבטחתי לה שאני לא יהיה עם אחרות.. אפילו לא אמרנו שאנחנו בקשר.. אבל זה די נראה ככה בגלל שאנחנו נפגשים הרבה.. וכיף להתחרמן איתה.. ואני גם מרגיש אליה משהו !!! בגלל זה לא שווה לי לאבד אותה כי אני מרגיש אליה משהו ואני בנתיים מנסה לתפוס שתי ציפורים במכה אחת.. ומהניסיון הארוך שלי עם בנות.. כדאי לנסות לתפוס שתי ציפורים במכה אחת כי יש מצב שאולי אחת מהן לא תצליח לתפוס ואז תשאר בלי כלום !!

גם אני קיבלתי לא קצת פגיעות... אז?

זה אומר שאני צריכה לרחם על עצמי ולתרץ את זה בזיונים חסרי מעצורים ובגידות בקשר הנוכחי? תראה אתה בסוף תעשה מה שאתה רוצה כי אני לא שם איתך להטיף לך. באמת שאני לא חושבת שזה יעזור. אבל נשמע שאתה מרגיש משהו כלפי הבחורה ואמור להיות לך את הכבוד אליה והנאמנות לא לפגוע בה בכזה דבר. הכי מעצבן שתכננת את זה מראש מבין? וגם לי היה קטע שחשבתי שקשר זה סתם חרא כי במילא נפגעים בסוף... ופחדתי שיפגעו בי... אז שמתי חומות... והייתי צינית ואני עדיין קצת. אבל הבנתי שאם אני רוצה שקשר יצליח באמת ואני אתאהב אני גם צריכה לתת מעצמי בשביל זה ולהיפתח. נכון, ככה יש יותר אפשרות שאני איפגע. אבל אני מעדיפה להתאהב והיפגע מאשר לא לאהוב בכלל ולא להיפגע. מי שלא לוקח סיכון מפסיד את הדברים הכי גדולים של החיים, זה באמת לא קיטש זה נכון! אפילו מנסיכת קרח כמוני שעד לפני חודשיים הייתה מזלזלת בכל גילוי של רומנטיקה. אם תבגוד גם לא תצליח לעשות את הקשר הזה אמיתי במאה אחוז, כי תרגיש מלוכלך, תרגיש שזה לא טהור, גם אם תתאהב בה. ותהיה חייב לספר לה בסופו של דבר. תחשוב על זה. ואתה לא הולך לתפוס שתי ציפורים במכה אחת, כי בחייך מותק, התיירת האמריקאית מקפריסין לא תבוא איתך לפה אז לא נראה לי שזה נקרא לתפוס ציפור, הכי הרבה שתתפוס זה זיבה או עגבת במקרה הטוב... תעשה תשיקולים שלך כי לי נמאס להטיף זה כבר יצא לי מפה. החיים זה לקחת סיכונים פשוט תזכור את זה. ולא סיכונים במובן של לבגוד במי שיקר לך כי זה נובע מפחדנות. אתה רוצה לצאת גבר גם אם היא תפגע, להגיד "טוב במילא זיינתי איזה אחת שווה כשהייתי איתה אז אני לא יצאתי פה האפס. החזרתי לה". לא. שיהיה לך חופשה נעימה ומקווה שתלמד להאמין בחברה שלך <לעתיד> גל

hugo

New member
מועדוני חשפנות למה צריך?

כל אייה נאפה זה מועדון חשפנות אחד גדול. אז למה צריך ללכת למועדון חשפנות. הפצצות האנגליות חושפות בכל מקום בים, במועדונים, ובבארים פשוט גדול

למעלה