גם אני קיבלתי לא קצת פגיעות... אז?
זה אומר שאני צריכה לרחם על עצמי ולתרץ את זה בזיונים חסרי מעצורים ובגידות בקשר הנוכחי? תראה אתה בסוף תעשה מה שאתה רוצה כי אני לא שם איתך להטיף לך. באמת שאני לא חושבת שזה יעזור. אבל נשמע שאתה מרגיש משהו כלפי הבחורה ואמור להיות לך את הכבוד אליה והנאמנות לא לפגוע בה בכזה דבר. הכי מעצבן שתכננת את זה מראש מבין? וגם לי היה קטע שחשבתי שקשר זה סתם חרא כי במילא נפגעים בסוף... ופחדתי שיפגעו בי... אז שמתי חומות... והייתי צינית ואני עדיין קצת. אבל הבנתי שאם אני רוצה שקשר יצליח באמת ואני אתאהב אני גם צריכה לתת מעצמי בשביל זה ולהיפתח. נכון, ככה יש יותר אפשרות שאני איפגע. אבל אני מעדיפה להתאהב והיפגע מאשר לא לאהוב בכלל ולא להיפגע. מי שלא לוקח סיכון מפסיד את הדברים הכי גדולים של החיים, זה באמת לא קיטש זה נכון! אפילו מנסיכת קרח כמוני שעד לפני חודשיים הייתה מזלזלת בכל גילוי של רומנטיקה. אם תבגוד גם לא תצליח לעשות את הקשר הזה אמיתי במאה אחוז, כי תרגיש מלוכלך, תרגיש שזה לא טהור, גם אם תתאהב בה. ותהיה חייב לספר לה בסופו של דבר. תחשוב על זה. ואתה לא הולך לתפוס שתי ציפורים במכה אחת, כי בחייך מותק, התיירת האמריקאית מקפריסין לא תבוא איתך לפה אז לא נראה לי שזה נקרא לתפוס ציפור, הכי הרבה שתתפוס זה זיבה או עגבת במקרה הטוב... תעשה תשיקולים שלך כי לי נמאס להטיף זה כבר יצא לי מפה. החיים זה לקחת סיכונים פשוט תזכור את זה. ולא סיכונים במובן של לבגוד במי שיקר לך כי זה נובע מפחדנות. אתה רוצה לצאת גבר גם אם היא תפגע, להגיד "טוב במילא זיינתי איזה אחת שווה כשהייתי איתה אז אני לא יצאתי פה האפס. החזרתי לה". לא. שיהיה לך חופשה נעימה ומקווה שתלמד להאמין בחברה שלך <לעתיד> גל