חבר שלנו נפצע

חבר שלנו נפצע../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

היי היום אנחנו נורא עצובים (כמו כל יום בעצם בזמן האחרון.) אתמול בפיגוע בת"א נפצע חבר שלנו (זמר מוכר). בבוקר כששמעתי, פתאום נכנס לי לראש שגם גיסי עובד איתו ונורא נלחצנו, מה גם שלא הצלחנו להשיג אותם בטלפון. אח"כ הסתבר שהוא הלך לשם אחרי עבודה (נפצע קל ברוך השם). אני מיום ליום מפחדת יותר על בעלי, כיוון שהוא מופיע כמעט כל לילה במקומות האלו, וזה כבר החבר השני שלנו שנפגע באירוע. (הקודם נפצע בבת מצווה לפני חודש), ומצד שני זו הפרנסה שלנו. ובעצם כבר שום מקום לא בטוח. איך אפשר להתגבר על הפחד והדאגה? פנינה

קשה להתגבר על הפחד והדאגה

ולמרבה הצער דיי התרגלנו למצב.. עוד פיגוע,עוד ארוע... חייבים להמשיך וליצור שיגרה עד כמה שניתן.. אין לנו ארץ אחרת!

לא יודעת איך ניתן להתגבר על הפחד.

אפילו יציאה פשוטה לטיול רגיל - מפחידה. פנינה - מחזקת את ידייך בפחד היומיומי הזה. מקווה שהמלחמה בה אנו נתונים תסתיים מהר. סיגל

שירי ל

New member
קשה מאוד ../images/Emo10.gif

הפחד מלווה אותנו לכל מקום, וכמו שאמרת שום מקום אינו בטוח - אפילו לא בבית פנימה...

רותי ע

New member
../images/Emo24.gif החלמה מהירה לחבר

מבינה כל כך את ההרגשה שלך... למראה החדשות היום הרגשתי שזו רק שאלה של זמן עד שזה יגיע גם ליקירי. כל כך מפחיד....

אתיש

New member
חבר של בעלי נהרג הלילה

עדיין לא הותר לפרסום (או שכבר כן) אבל לנו הודיעו בבוקר מוקדם. ואני פוחדת מאוד - בעלי צריך לצאת למילואים בעוד שבועיים(הוא אמור היה להיות עכשיו בעזה ודחה את המילואים) ועד עכשיו הוא היה מלא מוטיבציה - היום הוא אמר לי שהוא לא הולך - הוא פשוט פוחד. ועצוב לנו כ"כ - למרות שזה לא המקום אבל פשוט קשה לי לנחם אותו - אין לי את המילים המתאימות - הוא נשאר בבית היום עם הילדה פשוט כדי לבלות איתה קצת יותר - אני הגעתי לעבודה לכמה שעות כי אני עדיין בחופש מחלה וזה פשוט נורא - כל פעם אני מפחדים יותר ויותר ופתאום המוות מגיע גם אלינו

יונית ש

New member
../images/Emo24.gif תהיו חזקים

זו תקופה נורא קשה לכולנו. ולאלה שנפגעים יותר מקרוב קשה פי כמה. אני רק יכולה לשלוח לכם חיזוק וחיבוק. הלוואי והתקופה הזו תעבור מהר

ציפי ג

New member
נורא

מה אפשר לעשות? יש כזו תחושה של חוסר אונים. להלן תפילה לשלום חיילי צה"ל: " מי שברך אבותינו אברהם יצחק ויעקב, הוא יברך את חילי צבא הגנה לישראל, העומדים על משמר ארצנו וערי אלוקינו, מגבול הלבנון ועד מדבר מצרים ומן הים הגדול עד לבוא הערבה, ביבשה באויר ובים. יתן ה´ את אויבינו הקמים עלינו נגפים לפניהם. הקב"ה ישמור ויציל את חילינו מכל צרה וצוקה ומכל נגע ומחלה, וישלח ברכה בכל מעשי ידיהם. ידבר שונאינו תחתיהם ויעטרם בכתר ישועה ועטרת נצחון. ויקוים בהם הכתוב: כי ה´ אלוקיכם ההולך עמכם להלחם לכם עם אויביכם להושיע אתכם, ונאמר אמן." רק ברכתי את עצמי שבוע שעבר שיובל היה במילואים לפני חודשיים, אז יש לנו מנוחה, ואתמול הוא בא ואמר שיש לו מילואים במאי. עד שאני נרגעת מהחרדות של הפעם הקודמת, מגיעים המילואים הבאים.

ממש מפחיד ../images/Emo5.gif

לצערי רק כשמכירים אישית מישהו שנהרג/ה בפיגוע מבינים את חומרת המצב. מזדהה איתך-גם לבעלי יש מילואים החודש ואני כבר מתחילה להלחץ

למעלה