חבר שעזב

malaka ke

New member
חבר שעזב

אני בת 28. לאחר שנתיים של זוגיות, החבר שלי עזב אותי. לא ברור לי למה. אני שבורה, בוכה כל הזמן, הוא לא יוצא לי מהראש. בקושי מתפקדת בעבודה. איך אני מחזירה אותו אלי? הוא היה כל עולמי. מה לעשות? אני מיואשת ואבודה....אשמח לעזרה

תשובה למלכה - חבר שעזב

חסרים לי מספר נתונים על מנת שתשובתי תהייה מלאה, אבל אנסה לענות ולעזור לך.
איך היתה הזוגיות שלכם במשך השנתיים? מה הכי מכאיב לך- סיום הזוגיות הטובה (אם היתה כזו) או הפגיעה – "נעזבתי".
באם הזוגיות לא היתה טובה ונמשכה רק בכח ההרגל והנוחיות, תאמרי תודה על כך שהסתיימה. את עוד צעירה וכל העתיד לפנייך. את תמצאי בן זוג ראוי אחר.
גם אם הזוגיות היתה טובה, לדעתך, ובן זוגך לא מעוניין להמשיכה, זה עצוב אבל לא סוף העולם.
אין טעם לנסות להחזירו ולהחזיקו בכח.
האם שוחחתם ביניכם לגבי הסיבות לפרידה? זה מאד חשוב להבין מה קרה. באם זה עדיין ניתן, נסי לדבר אתו ולהבין מה הסיבות שהביאו להחלטתו. חשוב שתסיקי מזה מסקנות ביחס לעתידך.
התגובות שאת חשה הן טבעיות למשבר פרידה. אל תלחמי בתחושות ואל תכחישי אותן. חשוב שתחווי את תחושת הכאב. תבכי, תצעקי (במקום מבודד), תדברי על זה והרבה עם חברות או עם כל מי שיהיה מוכן לשמוע. לעבור את תקופת הכאב חשוב לקראת הזוגיות החדשה.
התחושה הרעה תעבור. משך הזמן לצאת מזה מותנה במה שתעשי עם עצמך על מנת להשתקם ולצאת מחדש לעולם הפנויים והפנויות.
תתנתקי מהאקס– בכל המדיות האלקטרוניות והחברתיות. נסי לא לכעוס עליו. אל תעקבי אחריו. אל תנסי לחזור ולהיפגש.
תחשבי על הדברים הנעימים שחוויתם יחד. תביני שתוכלי לחוות את אותו הדבר גם בעתיד עם בן זוג אחר.
תתחילי להתעסק בספורט ובריקודים. תמצאי תחביבים ותחומי עניין חדשים שתמיד רצית להתעסק בהם. תשמרי על הופעתך החיצונית - גם לבוש וגם משקל.
מותר ורצוי להתפנק גופנית ולקיים יחסי מין. פעילויות נעימות: כמוסיקה שאת אוהבת, מסג'ים, אמבטיות חמות, טיולים בטבע יקלו עליך. שדרגי חפצים בדירה.
נסי באמת ובתמים ותהי כנה עם עצמך, להבין מה קרה בזוגיות בת השנתיים שהסתיימה: מה גרם לעזיבתו? מה חלקך בזה? האם בחרת בן זוג שלא מתאים לך?
תתכנני את תוכנית הפעולה שלך – היכן את הולכת למצוא את בן הזוג החדש.
תתחילי לחשוב מה את מחפשת בבן הזוג החדש.
הירשמי לאתרי היכרויות, תכתבי פרופיל "מנצח", כולל תמונות איכותיות. שני סטטוס ותמונות בפייסבוק, תתחילי לייזום קשרים בפייסבוק וגם בעולם האמיתי. תודיעי לחברייך שאת "בשוק הפנויים פנויות".
בהצלחה.

למעלה