מכאן השמיים הם הגבול... העודה מאוד בסיסית
אני הכנתי כך: המסתי חצי שמנת מתוקה ריץ', הוספתי 100 גר' שוקולד מריר, לאחר שנמס מרחתי על פנים העוגה. הקצפתי שמנת מתוקה + החצי שנשאר ומרחתי חצי מהמכמות על הקרם שקולד. כיסיתי את החצי השני של העוגה, ושוב מרחתי קרם שקולד ולשמנת מתוקה הוספתי כפית נס קפה + חצי כפית שוקולית, ערבבתי יחד ומרחתי על העוגה. גידתי מעל שוקולד מריר. בשעה זו כבר לא נשארה חתיכה מהעוגה..מזל שצלימתי לפני. אגב, העוגה היא פרווה, בגלל השמנת מתוקה ריץ', אבל אפשר להכין במגוון דרכים... אפשר להוסיף באמצע שוקולד לבן ופירורי שקולד ציפס', אפשר מעל לעטר בתותים, ויש המון המון מה לעשות עם העוגה. היא קלילה ונעימה ומאוד טעימה!!!