"חגגנו" 4 שנות נישואים בערב ראש שנה

"חגגנו" 4 שנות נישואים בערב ראש שנה ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

הכי מבאס שכל הזמן הבטתי לאחור וראיתי כמה זמן עבר וממש לא הספקנו דבר. אומנם עשיתי בשכל
וברחתי מכאן הרחק לבד עם אמא לאילת לשלושה ימים. לא ראיתי את הבעל, לא המשפחה (בייחוד לא שלו) ונהנתי מאוד. רק שהגעתי, המתינו לי שנות טובות מהמשפחה על השולחן, שבהן סרקו את תמונות הילדים והתינוקות של המשפחה על גבי הברכה. כך שאם שכחתי, אז הזכירו לי. שלהן יש ולי אין. ועוד התינוקת של גיסתי, הייתה צריכה להיות גדולה בשבעה חודשים בערך מהתאומים שלי. אומנם שכחתי כמה שאפשר מהצרות והבעיות, אבל הן כאן ומאוד קיימות. חזרתי אתמול בלילה, ועל הבוקר קפצתי לרפלקסולוגית שלי, שהרגיעה לי את הנפש עוד יותר. כככככייייף לא נורמאלי. איך אפשר לפצות את הבעל ולחגוג כן יום נישואין מוצלח ולא מלא בכי, דמעות וייסורים?? אה. ובלי לבזבז הרבה כסף. כי זה לא ממש אפשרי כרגע (מצרך נדיר). יש רעיונות??? שתהיה לנו שנה נהדרת. שלכם תמיד. סאני.

עמית@

New member
סאניק, קודם כל ולמרות הכל מזל טוב

טוב שנהנית, וטוב שחזרת, למרבה הצער אי אפשר לשכוח. (למרות שאין כמו הדחקה טובה לעת ערביים) אני בעד לבשל ארוחת שחיתות, להיות ביחד ולא לתת לאחרים להפריע (ללא טלפונים, עם סרט בוידאו או משהו כזה) אני מניחה שאת מתכוונת שלא "הספקתם" ילדים, אבל אחרי 5 שניםפ אתם ביחד ואוהבים. יש בזה משהו, לא?

4 שנים. ואין לנו טלוויזיה...

ולא וידאו. ולא מטעמי דת, אלא מטעם גניבה. גנבו לנו הכל, שכחת??? סיפרתי על זה.... אפשר רק עם אוכל. אבל תודה על ההצעה.
סאני.

סאני קודם כל ברכות והרבה מזל טוב

4 שנים לא הולכים ברגל .... אתם באמת זוג מקסים ומדהים [לפי מה שהיכרתי ]יש לי הצעה מיוחדת במינה .. אולי זה ישמע לך קצת מגוחך אך אני הייתי הולכת לפיקניק באיזו חורשה שקטה באיזור הכרמל ויש שם מלא ...לוקחת איזה סדין בשביל לשבת עליו עם כמה סנדוויצים נדיבים בקלוריות איזה בקבוק שמפניה ...והרבה הרבה רומנטיקה .. מה דעתך ? שיהיה לכם זוגיות מאושרת עד 120 ... ושבקרוב תהפכו למישפחה מורחבת א-מ-ן !! אוהבת יונית החיננית

סאני וא. - קודם כל יום נישואין שמח

הלוואי והיה לי טריק לעשות מפסק בראש ולנתק בין דבר אחד למשנהו הייתי נותן לכם אותו כמתנת יום נישואין וזו היתה המתנה הכי שווה שהייתם מקבלים - בטוח !!! זה לא יפתיע אותך שהייתי במקומכם בורח למקום מבודד אם איזה סל אוכל ועושה מין פינה של רק שניים בשום-מקום אם בא לך - בואי לצאט או שנדבר אחר כך ליאור

יפית@

New member
סאנו´ש מזל טוב ../images/Emo65.gif

אל תתעצבי בגלל הילדודס שמקיפים אותך למרות שהם לא שלך, יום יבוא(ובקרוב)וגם הילדודס שלך יקיפו אותך.תשמחי שיש לך את בעלך ושאתם אוהבים וצאו לחגוג באיזה מסעדה רומנטית לאור נרות ומוסיקה קלאסית שקטה, תרגיעי את הנפש , תחייכי, תחבקי ותמשיכי לאהוב, האהבה תביא לך ילדודס ולא העצב! אז קחי לך תפוחים
ותמרים והמתי את יומך... אוהבת ומחבקת
יפית המקבלת.

ליבת

New member
סאנוש, אני מצטרפת להצעות של ארוחה

רומנטית, רק שניכם, תפנקי את בעלך, גם לו מגיע פינוק וגם לך אנחנו ב 09-09 חגגנו גם 4 שנות נישואים, הלכנו למסעדה איטלקית, מסעדה ממוקמת על חוף הים, הים מאוד מאוד מרגיע, ומשם אפשר לתת לדמיון להשתולל
אפשר גם לבשל ארוחה רומנטית בבית לאור נרות, או להזמין אוכל אם לא בא לך לבשל, ההצעות מצומצמות אבל איכותיות אם לא בא לך לבזבז כסף
מאחלת לך יום נישואין מספר 5 משעמם ככל שניתן בבית עם תאומים מקסימים תחגגו, תבלו ותשכחו אפילו אם זה לכמה שעות בעיות אחרות!!! יום נישואים שמח יקירתי !!! ליבת

אולה *

New member
../images/Emo49.gif ליום הנישואים!!!

סאני יקרה! כל דבר מסביב תמיד יזכיר לנו את הטיפולים, הכשלונות בדרך, את ה"ותק" בנישואין. אבל 4 שנים ביחד - זה הישג יפה. אתם החזקתם מעמד, ואהבתכם תנצח את כל המכשולים! לגבי הרעיונות - יש הרבה אפשרויות. חשבתם לטייל במקום שבו צילמתם את "סרט רווקות" שלכם? (אני בטוחה, שלכולם יש אחד כזה
) זה לא משנה לאן תלכו, פשוט תמצאו לכם זמן להיות לבד, במקום נחמד, רק שניכם. ותנסו לשכוח באיזה יום של המחזור את נמצאת (אותי אפשר להאיר באמצע הלילה ואני אגיד
). פשוט תהינו אחד מהשני.
אולה

מיכל ק-ש

New member
מה´זתומרת "לא הספקנו דבר"??!!

הספקתם להיות ביחד 4 שנות נישואים. הספקתם לאהוב ולהיות אהובים. הספקתם להיאבק ביחד. הספקתם לתמוך אחד בשני. הספקתם לצלוח נסיונות קשים מאוד ועדיין להישאר ביחד. סאניק, בקיצור: הספקתם המון! את יודעת כמה קשה למצוא אהבה? וכמה קשה לשמור עליה? וכמה עוד יותר קשה לשמור עליה כשלא הכל הולך חלק וכמו שרוצים? אני חושבת שזה שיש לכם אחד את השניה, זו החגיגה הגדולה מכולן. יש לי רעיון לבילוי שלא יעלה לכם הרבה כסף. הוא כולל את המצרכים הבאים: נרות(
), שמן ארומטי, יין(
) ודימיון פורה...(
)
מיכל

love joy

New member
מזל טוב ליום הנשואין ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

דבר ראשון מזל טוב ליום הנישואין. אין טעם לעשות רשימות של מה הספקנו בשנים שעברו אלא להסתכל על ההווה וכמובן על העתיד, ולראות שאת נמצאת עם משהו שאת אוהבת ורואה בעתיד הקרוב קרוב את הילדים שיתווספו למשפחה. מקווה שתהיה לך שנה מקסימה שמחה ומאושרת. LOVE JOY

מאחלת לכם שבשנה הבאה

תצטרכו בייביסיטר בשביל לצאת לחגוג... ובינתיים תהנו מהביחד שלכם, שהוא הבסיס למשפחה הנהדרת שתהיה לכם בקרוב! ההצעות שלי: 1. אמבטיית קצף משותפת וארוכה 2. טיול רגלי בלילה מאוחר, רק שניכם לבד בעיר השקטה 3. את יולה לקנות לו יומן לשנה החדשה, ובכל יום לכתוב לו מה את אוהבת בו (כל יום משהו אחר, כמובן), או כמה את אוהבת אותו. 4. יש לי חברה שהכינה לבעלה פנקס "קופונים" וכל קופון הוא יכול לנצל מתי שהוא רוצה. יש שם קופון לכך שהיא תכין לו את האוכל שהוא הכי אוהב, קופון לחיבוק ענקי גם כשלא כ"כ מגיע לו, קופון לשחרור מעבודות הבית למשך שבוע, קופון למסז´ מפנק... בכל מקרה, שיהיה לכם יום נישואים שמח, אל תחשבו על מה שאין אלא על מה שיש, וזה הרבה מאוד!

איך את יכולה להגיד שלא היספקת כלום ../images/Emo98.gif

דבר ריאשון יש לך את בעלך שאני בטוח שהוא אוהב אותך מאוד וזה כבר דבר חשוב שהשגת
חוץ מיזה חשוב מאוד להיסתכל קדימה כי שם נימצא העתיד
ורק לשם יש לישאוף

אחרי שיללתי קצת ../images/Emo7.gif

אפשר להמשיך הלאה. ישבתי עם התיוקים של החומר שהצטבר במשך חצי שנה בדירה המזו... שהייתה והתחלתי לתייק. ומצאתי בכל החומר המון המון דברים של התאומים שהיו לי. ת´אמת, הייתי סבלנית בהתחלה וזרקתי יפה ובלי בעיות לפח. אבל אח"כ התחילו להן הדמעות וזה הביא לי עצבים. הרגע חזרתי מחופשה והיה לי מצב רוח ממש טוב, אז למה א. לא דאג לזרוק את כל החומר הזה, למרות שביקשתי מיליון פעמים? לא חשוב. עבר לי. אתם לא חייבים להגיב על זה. אני שמחה שאתם כאן רק בשביל להקשיב לי,
ושאני אוכל לבכות על הכתף שלכם מתי שאני ארצה.
אוהבת אתכם והמון תודה על העיצות. אני הולכת ליישם כמה מהם. בייחוד של ליאור וסוכריה על מקל (אהבתי). שלכם תמיד. סאני.

ligo

New member
סאני היקרה

עצוב היה לי לדמיין אותך יושבת ונפרדת מכל הקשור לתאומים. חבל שאי אפשר גם "לזרוק" מהראש את כל החומר. אולי הייתם צריכים לעשות את זה ביחד, אולי זה היה כואב קצת פחות. חשוב לזכור (זה מה שבעלי המתוק תמיד אומר לי כשאני בוכה) שיש לכם זה את זה והזוגיות שלכם קודמת לילדים. גם ילדים יגיעו בקרוב ואני מקווה שתהנו מיום נישואים שמח למרות הכל. (את מכינה קופונים מיוחדים? בסדרה"חברים" ג´ואי מחלק לבחורות שהוא יוצא איתן קופונים ל-happy hour אם את מבינה למה אני מתכוונת... )

הרמוניה

New member
עד שאני מגיעה לפורום גונבים לי את

כל הרעיונות
אני יכולה רק להצטרף לברכות שנאמרו לך ולהוסיף שלפעמים פשוט לשמור על השפיות ועל יכולת האהבה והאיכפתיות היא משימה לא קלה בכלל. מאחלת לכם הרבה אושר אהבה וצחוק מתגלגל ואת כל הברכות שבעולם הרמוניה

יפעתי&

New member
סאנשיין - ארבע שנים ביחד זה לא

דבר של מה בכך... גם ילדים יבואו ואני מאחלת לך שממש ממש בקרוב זה יקרה... באשר להצעות אני בעד ההצעות של ליאור , נשמע ממש כייף וגם אמבטיה בקצף לא רעיון רע בכלל... תחגגו את ה"ביחד" שלכם כי כשיבוא/ו הילדים, כבר לא יהיה זמן
שתהיה לך שנה כל כך טובה שלא תאמיני..

מרב.

New member
סאני יקירה

עברנו אתכם ועברנו אתכם |סמיילי חורץ לשון| אנחנו כבר נשואים 5 שנים וחודש ועוד יום
אז מי יתן ושנת הנישואים הזו, בפתחה של שנה חדשה, תביא איתה את המתוק מדבש- תינוק מוזהב... ורעיונות להפתעה ללא הוצאה מיותרת? הסכיתי ורשמי: לחם משובח (בגט טרי יספיק) גבינות עתירות שומן ועובש ייין לבן קר פירות העונה כל זה, בתוך צידנית, בתוך האוטו, לפינת טבע יפהפיה ושקטה: על הכינרת (או השלולית שנותרה ממנה), שפת הים- למשך בחוף דור היפהפה או בכפר ויתקין או בחוף בצת, על הכרמל- ואפשר גם להרחיק לדרום, לוואדי מכושף או למצדה... ואת יודעת איפה עוד יפה- בתל מגידו, בנחל הקטן שזורם שם מאחור (יש לי מפה והסבר). לא חסרות פנינות טבע שכאלה, ובאמת לא צריך יותר מזה. ואפשר ללכת לחווה ולרכב על סוסים, יש גם טיולים לאור ירח, בלילות ירח מלא (אבל כמובן, עולה קצת יותר). אני מסתכלת בספר "פינות חמד" ודולה עבורך עוד רעיונות: הקרנה פרטית לשניים בקולנוע לב סמדר בירושלים, או בילוי בקפה-חנות ספרים "תמול שלשום" שהיא חוויה של ממש (יש שם הקראות של סופרים ומשוררים) ולשלב עם טיול בירושלים. ואפשר גם לארגן ארוחת בוקר באמצע השבוע באיזה צימר, ארוחת בוקר בלבד, מדושנת שכזו, וכבר עולים לי בראש שנים-שלושה מקומות שמכינים ארוחת בוקר נפלאה שטעמה ממשיך עוד הרבה אחרי שהיא מסתיימת. אז מה שלא תעשו, שנת נישואין מאושרת ופוריה ומלאה באהבה מופלאה.. מרב

למעלה