חגורות ציפה שלום חברים. מחפש שתי חגורות ציפה (ווסטים) לטיסה ללרנקה. מישהו יכול לעזור?
M mayafit New member 11/8/19 #1 חגורות ציפה שלום חברים. מחפש שתי חגורות ציפה (ווסטים) לטיסה ללרנקה. מישהו יכול לעזור?
J jsurie New member 15/8/19 #2 חגורת ציפה וואלה ידידי חידשת לי, אני מכיר חגורת/אפודת הצלה, או בשפה המקצועית - מיי ווסט, אבל פעם ראשונה אני שומע על חגורת ציפה. תודה.
חגורת ציפה וואלה ידידי חידשת לי, אני מכיר חגורת/אפודת הצלה, או בשפה המקצועית - מיי ווסט, אבל פעם ראשונה אני שומע על חגורת ציפה. תודה.
א אריאל אריאלי Member 15/8/19 #3 מיי ווסט הידעתם כי המונח "מיי ווסט" נקרא על שם שחקנית קולנוע, בת טיפוחיו של הווארד יוז? לשחקנית הזו היה חזה גדול ועל שמה נתנו לחגורת החזה "ווסט" את השם. אריאל אריאלי
מיי ווסט הידעתם כי המונח "מיי ווסט" נקרא על שם שחקנית קולנוע, בת טיפוחיו של הווארד יוז? לשחקנית הזו היה חזה גדול ועל שמה נתנו לחגורת החזה "ווסט" את השם. אריאל אריאלי
M mayafit New member 15/8/19 #4 מיי וסט בגילנו אנחנו יודעים מדוע, כדאי שתסביר לצעירים. ציפה/הצלה - עושים את אותו הדבר.
י יאיר גיל New member 20/8/19 #6 למתעקשים על תפוז לו הייתה שואל בפיסבוק, ייתכן שהיית משיג בקלות רבה יותר. אבל מי אני שאגיד.