חגיגה ברזילאית ב-
אנשים

חגיגה ברזילאית ב-../images/Emo43.gif אנשים

אנחנו מזמינים אתכם להופעה שכולה חגיגה ברזילאית! ארמנדינו, אמן המנדולינה והגיטרה ו-טוקאן טריו, הרכב הג'אז הישראלי-ברזילאי יוצאים במופע משותף – מסע אל אוצרות המוסיקה הברזילאית. ענו על חידון קצר בפורום תרבות ומוזיקה ברזילאית ואולי תקבלו כרטיס זוגי! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=636&MessageId=132346437
תחרות הלוגו התפוזי הוארכה! עקב בקשת הקהל התחרות הוארכה בשבוע נוסף. עדיין יש לכם הזדמנות להראות את היצירתיות שלכם ואולי להיות אלו שיעצבו את הלוגו החדש שלנו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=171&MessageId=132342704

ROTEM30035

New member
ההופעה בשבי-ציון

לבינתיים עומדת בסימן שאלה, בעקבות מותו של אביה של רונה. תשובה סופית תינתן ביום שישי.

rozalinda22

New member
זה מה שתומר רשף, הבחור מהפרה שלח

בפייסבוק, לחברים בקבוצה של הפרה: "רונה מסרה שהיא לא רוצה לבטל את המופע במוצ"ש 8.8 בפרה - עקב מותו של אביה {עמוס קינן}רונה קינן רוצה לבוא להופיע למרות האבל שנפל עליה אם תנתן תשובה של ביטול נעדכן אותכם. כרגע לשעה זו המופע לא נדחה יום טוב."

רעוּת

New member
וואי,

אולי היא רוצה חוויה מתקנת להופעות בצפון אחרי השבוע הזה
.

רעוּת

New member
בטח תהיה הופעה עצובה ../images/Emo4.gif

בניגוד לשאר ההופעות שלה, כן?
אם מישהו הולך תספרו חוויות

misheani

New member
מוזר.

איפשהו הרגשתי שה"סיפורים באוזן" היתה מעין הופעה לזכרו שלפני המוות. תדווחו.

SheIIy

New member
נצל"ש../images/Emo26.gif

לעוד מישהו יצא לשמוע את 'כרית נוצות' ברדיו?

רעוּת

New member
אמג, |חפירות|

כל פעם שאני מקשיבה ליואל אני מגלה דברים חדשים (ואז הוא מצלק את נפשי עוד יותר,
) כאילו- החיבור בין השירים- בסוף כרית נוצות היא אומרת "משהו מתוק, צלול ועמוק, משהו נעים כמו לישון"- שזה אחד מהדברים שנלקחו מיואל בגלל הפוסט טראומה ("כשיואל לא מצליח לישון..."), והיא היתה רוצה לתת לו- כמו "אני רוצה להיות כרית נוצות שתספוג את הכדור במקומך.." ואז באמצע השיר היא עוברת לדברים בנאליים יותר ויומיומיים, ובסוף זה שוב חוזר לזה- לכרית נוצות שתספוג במקומו, ולאפשרות לחיים נורמליים, עם יכולת לישון בלילה. ואז בסוף ימים זהובים- "אנחנו נתהלך זקופים", ואז מיד "אם תלך לשם" ששוב מתחיל עם השורש ה.ל.ך. ו"בצד של הטובים" נגמר ב"וזה יעיר אותו בלילה, בכל לילה..." ומיד "זה לא הכל" עם "כשיואל לא מצליח לישון"...ואז "אתה מתעורר", שוב, לעבור מהלילה לבוקר, וכל המחזורי עירות-שינה המשובשים שלו וכו'
. ואח"כ יש עוד אזכור לשינה, בקוצים, אבל הפעם לשינה של האויב. ואז "תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף" ו"איש לא גבוה" שמסתיים ב"הלב הזה רוכן בסוף..", לעצב אין באמת סוף, אבל לחיים יש. אבל פה אולי אני סתם מנפיצה איזה הקשר וזה לא באמת כזה קשור, לא יודעת. ובסולם II- "מאז הוא לא בא לבקר כאן יותר", ואז הפתיחה של קוצים כאילו מסבירה את זה- "אתה לא מוצא, לא מוצא את הבית".. ואולי עוד קישור קצת מונפץ- אבל "משורה משחרר רק המוות" ואז מיד "למה הלכת ליער האפור"- אולי הוא 'הלך' לשם (לדמנציה, למוות?) כביכול כדי להשתחרר מכל זה, מהשבועה ההיא מלפני 60 שנה וכל מה שעבר עליו שם שאי אפשר להשתחרר ממנו באף דרך אחרת, כי כל עוד יש לך זכרונות, הם ירדפו אותך, עד שתמות, או לפחות עד שלא תהיה מסוגל להיזכר בהם יותר ("וכל הזכרונות יירדו איתנו אל השאול"). בכלל, יש באלבום כל מיני הטיות של 'לזכור', כאילו שזה איזה מוטיב חוזר, בכלל באלבומים של רונה, אבל הפעם זה בהקשר של החיים והמחלה של אבא שלה (ועכשיו, עכשיו הוא מזכרת)
.

למעלה