חגיגה....

חגיגה....../images/Emo163.gif

ווואיי אנשים חזרתי לפני שעה בערך מטיול שנתי... היה נדיר כיף ואחלה.. חוץ מהקטע שינשנו במקום הכי מסריח בעולם (הייתי מעדיפה לישון בחוץ) אבל עדיין היה נדיר.. אההה הדבר היחדי שאני עדיין עצובה ממנו זה כשישנתי אנשים נורא נורא נחמדים... נכנסו לי לפרטיות ופתחו את התיק כדי לקחת אוכל (איכסה אוכל איזה מורעבים)ובדרך בגלל שאנשים לא אוהבים כ"כ את מוניקה סקס בשכבה שלי הם לקחו את הדיסק ושברו אותו אווווווף עמדתי למות שראיתי את הדיסק שלי מחולק ל2... ,את האמת זה לא בעיה להוציא 30 שקל ולקנות את הדיסק יחסים פתוחים אבל למה דווקא את מוניקה סקס?אהה וגם נירוונה עמדו לשבור לי גם את נירוונה.. אבל למזלי הרב התעוררתי כבר!!! אנשים עכשיו הגעתי למסכנה לא אכפת לי לצרוב דיסקים... וגם של מוניקה סקס זאת אומרת יש לי מקורי(וככה צריך) אבל צריך אחד לא מקורי כדי לצאת לטיולים אחרת כל הכסף שבוזבז על דיסקים הולך לזבל ששוברים את הדיסק... נ.ב אגב יש לי שפה חדשה שמאז הטיול היא יוצא לאור..(חחחחחחחחח זול) כאילו כל המילים שאני אומרת זה היא בהווה.. למשל יש הרבה אנשים אני לא אגיד להם יושבים אני אגיד להם יושבת חחחחח זה מצחיק אותי (עייפה) ואגב מהיום אל תגידו סבבה וכל השאר תגידו רק חגיגה חחחחח כי זה חגיגה..

ררררוותתתםםם ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

ברוכה השבה ילדדדההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואי ובאמת עצוב על מה שעשו לב לדיסק...

למעלה