חגיגות היום הארוך, הדרך

kat re

New member
אני ממש

בהלם .. אני מגיבה לך באופן בוגר וראציונאלי ואתה , במקום להגיב כותב משהוא שטותי רק בשביל להגיב.. מה קרה?? את יודע שאני צודקת אז איך לך מה להגיד להגנתך??? ג'סטין אני חושבת שכדאי שתשקול אישפוז דחוף.. כי להזכירך אתה בסך הכל בן 18 לא בן 200 שאתה יכול להגיד לכולם איך צריך לפעול.... וגם אם היית בן 200 זה לא אומר שאתה יכול להכריח אותנו לראות את הדברים כפי שאתה רוצה. אתה יכול לייעץ ולהציע... זה תקף גם להיום... אתה לא דיקטטור של הפורום אז באמת תעשה טוב ותסתום את הפה.. כי אתה כבר נראה מגוחך לחלוטין

Unblessed

New member
אנשים, מה קרה לכם?

בתור אחת שנמצאת פה קצת יותר זמן מרוב הפורום (גם אם זה רק בקריאה) בשם כזה או אחר, אני חייבת לציין ששמזמן לא ראיתי מריבה כזו... מה קרה לכם? לקח לי שעה להבין אם אתם מאוד מאוד ציניים או שנדפקתם... יש לכם בעיות ביניכם? נמאס לכם מג'סטין? לא פעם ראשונה שזה קורה. אני חושבת שכל מי שכתב הודעות על כמה התיאור שלו היה לא נחוץ היה יכול לעשות את זה במסרים, ואז גם ג'סטין (הנחה הגיונית) היה מפנים יותר את ההערות במקום. ובלי שום קשר אין לי מושג מה נפל עליכם, אבל כדאי שתתעשתו כמה שיותר מהר כי אפילו ריבים כאלה אי אפשר להרשות בקהילה פגאנית כזו קטנה וצעירה. נ.ב. למי שכתבתי את ההודעה מתחתיו, זה לא רק אליך, זה מופנה לכולם. מצטערת אם זה מפריע, אבל זה נראה לי המקום הכי הגיוני לשרשר בו את ההודעה הזו... ירדן

dopey_wizard

New member
דווקא לא...

ה"מריבה" הזאת היא דווקא מריבה די בסדר יחסית לזבל שהיה כאן לפני כמה זמן.. ודעתי היא כזאת.. אני לא רוצה לריב עם אף אחד, אני אוהב את המצב שאני מסתדר עם כולם ואני מקווה שההודעה הזאת לא תגרום לאף אחד לשנוא אותי אז קבלו בהבנה: ג'סטין מספר לא קצת על החוויות האלה שלו ועל פירוטים מהחוויה.. וגם לפעמים הוא מקלל וכותב דברים מרושעים.. את שתי סוגי ההודעות האלה אני מאוד נהנה לקרוא.. (חוץ מההודעות שהוא ממש עובר את הגבול לפעמים.. כמו הודעה מסויימת שהייתה לפני חודש וחצי וזה ממש עצבן אותי.. אבל סלחתי.. :) ) בקשר לריב עכשיו... אלון פירסם הודעה שהתוכן שלה אינו מיועד לכוווול אנשי הקהילה.. אבל לדעתי ההודעה שלו כן הייתה במקום.. באמת.. יש פה אנשים שכותבים הודעות ממש ממש מטומטמות ואף אחד לא אומר להם כלום. סה"כ הוא חסך לעצמו הרבה עבודה של מסרים אישיים וגם הביא את השמות של האנשים שאותם אני צריך להטריד בכדי לקבל את הלינק הזה לתמונות.. ג'סטין כתב לו משהו לא לעניין לדעתי. פשוט תלמדו לחיות ביחד.. כול עוד איכשהו זה קשור לקהילה זה בסדר לדעתי לכתוב פה על זה. גם אתה ג'סטין.. לא תמיד כותב על חוויות של כוווול הקהילה וראיתי הודעות שנגעו רק ל4-5 אנשים ממנה... אבל.. אני נהנה לקרוא את זה.. ויש לזה קשר לקהילה הפגאנית שלנו ולפעמים לפגאניות ביכלל. (לפעמים= לרוב) אז מה שעשית כאן זה באמת היה לנגוד את מה שאתה עושה בעצמך.. סה"כ אנחנו קהילה.. דברים משותפים לקהילה צרכים להיכתב כאן.. אני תכננתי לעשות כאן שירשור אחרי שאני חוזר מרוסיה על "החוויות הפגאניות שלי ברוסיה".. אבל עכשיו אני כבר לא בטוח בקשר לזה. זה בטח כן יעניין אנשים, וגם הייתימוסיף אחלה תמונות שאני יצלם.. אבל.. שמישהו יבוא ויתקוף אותי שזה לא קשור ישירות לקהילה והמקום לזה הוא לא כאן.. לא ממש בא לי על זה. אז.. ג'סטין, קטיה, אלון וכול השאר.. תלמדו לחיות ביחד ולתת אור ירוק אחד לשני.. ככה יהיה פה הרבה יותר טוב. מקווה שתכחו הודעה זאת בהבנה ולא תעשו ממני על האש באחד המפגשים.. (זו לא פגיעה בצימחונים.. כול עוד בנות חמודות שנראות טוב אוכלות אותי.. תהנו.. :) )

kat re

New member
דויד

העניין הוא שאין לי בעיה להיסתדר עם ג'סטין כל עוד ג'סטין יתנהג בדיוק כמו שהוא מצפה מאיתנו להיתנהג.. הבעיה מתחילה כשג'סטין מטיף למשהוא ולא עומד בו בעצמו.. עד שהוא לא ילמד לעמוד מאחורי המילים של עצמו אני לא אשתוק

dopey_wizard

New member
את זה אני יודע..

וגם ציינתי את זה איפשהו בהודעה שלי.. זו בדיוק הכוונה שלי.. תלמדו לקבל אחד את השני.. שכול אחד יקבל את זה כמו שהוא צריך לקבל את זה.. אני לא עיוור, אני רואה טוב מאוד מה קורה כאן.. שכול אחד יקרא ויחשוב מה ההודעה שלי אומרת לגביי ההתנהגות שלו.

gwizard

New member
וואלה :)

לפחות אחד האנשים מבין על מה מדובר. אני מסכים איתך ב-100%
))

L e s t a t

New member
שום דבר כאן לא "בסדר"!

"ג'סטין מספר לא קצת על החוויות האלה שלו ועל פירוטים מהחוויה.. וגם לפעמים הוא מקלל וכותב דברים מרושעים.. את שתי סוגי ההודעות האלה אני מאוד נהנה לקרוא.. (חוץ מההודעות שהוא ממש עובר את הגבול לפעמים.. כמו הודעה מסויימת שהייתה לפני חודש וחצי וזה ממש עצבן אותי.. אבל סלחתי.. :) )" זאת אומרת שאם אני אבוא ואגיד למישהו בפורום משהו כמו "אני אקצץ לך את הראש ואעשה ממנו כוס למרטיני" או "כמה עמוק אתה רוצה את הרגל שלי בתחת שלך?", הולכים למחוק לי את ההודעה ואולי גם להשעות אותי, אבל אצל ג'סטין זה מובן ומתקבל? כבר לא פעם שהודעות בהן ג'סטין יצא, פשוטו כמשמעו, בקללות וגם יצא זכאי הן ממחיקת הודעות והן מהשעייה. אז נכון שג'סטין מקלל קצת, אבל זה בסדר כי זה ג'סטין, נכון? אז ג'סטין כתב משהו לא יפה ועיצבן מישהו? אז ג'סטין גרם לרמה לקחת צעד אחד מטה במדרון, מחקו לו הודעה אחת מתוך מיליון והשעו אותו ל24 שעות - איזה יופי.. זה יעצור אותו מלעשות את זה שוב מחרתיים. "אבל לדעתי ההודעה שלו כן הייתה במקום.." ההודעה שלו אולי הייתה במקום אבל הדרך בה הוא ניסח אותה הייתה ממש לא במקום. למעשה, זו הבעיה העיקרית, ג'סטין הוא המשתמש היחידי שגם כשההודעות שלו הן במקום - הן לא במקום
גם אם הוא מנסה להסביר משהו למישהו, בין אם זה חדשניק ששואל שאלה ובין אם זו דיעה שלא מצאה חן בעיניו, ב90% מהמקרים הצד השני זוכה ל"קללות ודברים מרושעים". "באמת.. יש פה אנשים שכותבים הודעות ממש ממש מטומטמות ואף אחד לא אומר להם כלום." וזה מצדיק את ג'סטין? יודע מה, זה רק מצדיק את הטענות נגד ההתנהגות של ג'סטין. מצטער דוד, אם הייתי קצת תוקפני, אבל בזמן האחרון העניין הזה כבר העלה לי את הסעיף...

Justin Angel

New member
אוי אלון...

על זה כל העניין הזה? על זה שלא הגעתי למשתה שערכתם? אני מצטער (באמת), אבל היה לי ביום שישי בבוקר בתשע וחצי שיפור מבחן מגן באזרחות אחרי שקיבלתי 64 והייתי ער משש בבוקר עם שעתיים שינה, אם הייתי יכול להגיע אני הייתי מגיע. אני לא מישהו שרוצה לפספס אירועים ובטח לא מסרב להזמנות מאנשים שהוא מעריך, אני עשיתי מה שיכולתי להגיע לכמה שיותר אירועים. באותו יום אחה"צ חברה יקרה שלי טסה בפעם האחרונה לבית החדש שלה בארה"ב ועם השיפור מגן יום אחר-כך באמת שלא יכולתי להגיע. אני מצטער אם נפגעת מזה שלא הגעתי למשתה שלכם, ואם תערוך עוד אחד בכמה חודשים הקרובים אני באמת אשתדל להגיע.

gwizard

New member
זה בכלל לא קשור לזה

זה קשור להיותך יצור אווילי שפותח את הפה יותר מדי והגיע הזמן שהג'ורה תיסתם לפני שיהיו פה נפגעי מוח. דווקא כולם מאוד שמחו שלא הגעתה, כי....וזוהי בטח תהיה מכת ברק....אף אח לא אוהב אותך ! אף אחד לא רוצה להיות לידך ! ולמה ? כי אתה מתנהג כאילו שאתה המלך וכל השאר הצמיתים. אנחנו לא בחברה הקלטית, ואתה לא דרואיד אמיתי ! בוא תסביר איך כל כך מהר עברת לדרגת Ovate כשהיית צריך להיות Bard לפחות איזה 10 שנים ??? אז מה אם בארץ כל הדרואידים הם עדיין בדרגה הראשונה, ג'סטין היה חייב להיות מעליהם. ולמה אני מספר כל זה ? כדי שכל שוכני הפורום סוף סוף יבינו עם מי יש להם עסק פה. יש להם עסק עם ילד מפונק אשר חולה (כן, זו מחלה) בשיגעון גדלות וללא טיפה של מוסר כלשהו. מה אמרת לי בזמנו ? שאם לא היה עונש כלא על גניבה, אז היית גונב ? ואם ניקח את זה הלאה ונגיד שהיית גם רוצח ? אנשים כמוך צריך לחנך מחדש או להטביע כשהם קטנים.

L e s t a t

New member
אני הצעתי לצלות אותך

אבל לא בדיוק, כי אני רק אמרתי "לצוד אותך", לא אמרתי שום דבר על לצלות, אם כי אני לא אוכל אוכל נא בד"כ.

ebonyW

New member
אולי תרדו מג'סטין ???

אני מאוד נהנתי לקרוא את חוויותיו של ג'סטין בטקס. עד היום לא יצא לי להשתתף בטקסים השמאנים, אבל אחרי שקראתי את ההודעות של ג'סטין, נראה לי שאני אעשה מאמץ להגיע, זה נשמע ממש כייף. ובנוסף, אנחנו קהילה קטנה בארץ, אז אפשר לנסות ולהיות נחמדים אחד לשני ולכבד את הדעות והזכויות של כל אחד מאיתנו - גם את חופש הביטוי בפורום. אף אחד לא מכריח אתכם לקרוא את כל ההודעות... שיהיו לכולנו ימים של אושר וקסם אבוני

wicca sphere

New member
כמה מוזר..

משתמש בלי פרטים, זוהי ההודעה הראשונה שלו בכל מערכת תפוז, תומך בג'סטין... ועוד מדבר על קהילות בארץ.. בכלל לא חשוד.

ebonyW

New member
ממש לא מוזר !

היי תומר, כשאתה אומר חשוד , למה אתה מתכוון? לא הכנסתי פרטים כי כתבתי את ההודעה בשתיים וחצי לפנות בוקר וממש לא היה לי כוח. זוהי ההודעה הראשונה שלי בתפוז כי אני בד"כ בוואלה ואני מדברת על קהילות בארץ כי אני חושבת שזה צריך להיות חשוב לכולנו לפתח כאן בסיס שיאפשר התקדמות בתחום. התמיכה שלי בג'סטין נגעה לעניין המדובר. מהודעות שקראתי הבנתי שהוא מצליח להרגיז הרבה אנשים, אבל במקרה הספציפי, אני לא חושבת שהגיע לו לקבל כאלה תגובות. אני אישית נהניתי לקרוא את ההודעות שלו ואני בהחלט חושבת שבפורום שנקרא "פאגאניזם בישראל" , יש מקום גם לחוויות האישיות של כל אחד מאיתנו, שהופכות לחלק אינטגרלי עקב היותן חוויותיו של פאגאני. בנוסף, אני לא מבינה את ההתנפלות הקבוצתית הזו על ג'סטין. בפעמיים שפגשתי אותו במפגש הפאגאני הוא היה ממש נחמד. קצת היפראקטיבי אמנם ודי קופצני , אבל בהחלט נחמד. אז אולי כדאי להרגיע את הרוחות ולהתעסק בדברים קצת יותר רלוונטיים. שיהיה לכולנו שבוע של קסם ואור אבוני

wicca sphere

New member
אז רואים שאת לא בתפוז הרבה זמן

הוויכוח אומנם התחיל על חוויות המפגש.. אבל זה כבר נושא אחר לגמרי. הנושא של מהות ג'סטין בפורום. מדוע ג'סטין מרשה לעצמו לעשות דברים שאסורים על חברי הפורום והוא נכלל בקטגוריה הזו. הוא מגדף, מנגח, מקלל, משפיל, רושם הודעות נאצה ודוחף את האף שלו לעניינים שלא שלו. אנחנו דורשים שינוי בגישה כלפי ג'סטין. שינוי בגישה כלפי חוקי הפורום והמהות שלהם. שינוי, על מנת שחברי הפורום לא יצטרכו לסבול, ואם תקראי תגובות פה, אף אחד לא מרוצה מצורת הדיבור של ג'סטין. הסיבה היחידה שהם עוד מחזיקים משהו לזכותו זה המפגשים הפגאנים.

kat re

New member
זה בדיוק העניין

את כנראה לא ראית את הוויכוח הקודם שנמחק אנחנו בעד כל החוויות וכל מה שנראה לשוכני הפורום כמתאים הריב פה הוא בגלל שג'סטין אומר לאנשים מה מתאים ומה לא... ובעצמו הוא לא עומד מאחורי המילים שלו זאת הבעיה וכמה שיותר אנשים יבינו את זה ככה יותר טוב אני דווקא נהנתי לקרוא על החוויות של ג'סטין ושל כולם אבל אני לא מוכנה שיטיפו פה מוסר ועוד שזה יעשה על ידי מישהוא שלא עומד מאחורי המילים שלו אולי כדאי שתחשבי על זה קצת יותר לעומק הריב פה הוא לא על החוויות שלו זאת רק דוגמא הבעיה היא הדו-פרצופיות שלו והשני סטים של ערכים שמצד אחד הוא עובר על חוקי הפורום ומצד שני הוא מטיף לאכיפתם

ebonyW

New member
אוקיי ...

אני ראיתי רק את ההודעה הזו ובאמת לא הבנתי מה ההתנפלות הזו. אני ממש לא במצב שאני יכולה לשפוט לכאן או לכאן כי אני לא מכירה את הפורום כ"כ טוב. בכל אופן, אני מקווה שתצליחו להתגבר על חילוקי הדעות שלכם כי בכ"ז אנחנו קהילה כ"כ קטנה ... שיהיה לכולנו שבוע של קסם ואור אבוני

ToryMaster

New member
אוי ב'מת

אני חושבת בדיוק כמוך שג'סטין הגזים שם וגם אני מסכימה איתך שהוא כמעט בלתי נסבל, אבל אי אפשר להכחיש שזה היה סיפור משדדהיםפ ומהנה. תודה ג'סטין

L e s t a t

New member
לא רק זה

אלא גם שמה שג'סטין עשה שונה בתכלית ממה שאלון עשה. ג'סטין פרסם מידע ענייני הנוגע לכלל הפורום, אלון התעצל לשלוח הודעות פרטיות והחליט לפתור את עצמו בהודעה בפורום.

gwizard

New member
תגיד לי...

למה אתה חושב שאתה יודע הכל ? לידיעתך לפני פרסום של מיסאמר, אני שלחתי 15 הודעות פרטיות למשתתפי באלטיין, אז זה לא קשור ללהתעצל. פשוט לא היה לי דוא"ל של כולם ופרסמתי הודעה רחבה שכולם יקראו. עכשיו מובן יותר ?

למעלה