חגיגות היום הארוך, הדרך

L e s t a t

New member
תשמע אלון ותשמע ג'סטין

אם יש לך בעיה עם ג'סטין, תקח אותה לפרטי. מה שהוא רשם עכשיו היה יותר משייך לנושא הפורום, את המלחמה הפרטית שלכם אל תביאו לתוך הפורום. ג'סטין חולק חוויות על טקסים כבר מאז שהפורום קם ואני תמיד קורא אותם בעניין, פעם אחת זה לימד אותי שיש אנשים מסויימים שאני לא רוצה להגיע לטקסים שלהם, כמו הפעם הטקס שהיה אמור להיות "כנעני", מאז בענייני שאמאניזם אני סומך רק על טרה ודוב (זהירות פרסומת סמוייה). זה בדיוק מהדברים שאני רוצה לראות בפורום. ואת זה אני עוד כותב למרות שאני מסכים אתך שג'סטין הגזים קצת בתגובה שלו ל"דיון" על התמונות. אבל למה להביא ריבים ילדותיים לפורום? מילא כשאני וג'סטין מתווכחים, אנחנו לא עושים את זה בלי רמה ולפחות כשזה קשור לנושא הפורום.

L e s t a t

New member
../images/Emo8.gif

זהו, כשעייפים, לא כדאי לכתוב.. שוכחים לכתוב הכל בהודעה אחת..

kat re

New member
למנהלי הפורום

אני חושבת שאחת ולתמיד צריך לפרסם הודעה על מה מותר לכתוב בפורום ומה לא.. תחשבו תדסקסו, תחליטו ותודיעו לנו... אחרת דיונים מסוג זה ימשיכו... כי אני אישית לא מוכנה שג'סטין שחושב שהוא מנהל מאיזהשהוא סוג יגיד לי מה לעשות, ומה לכתוב.. אני מאמינה שאם תפרסמו הודעה שכזאת כל הבלאגן הזה יפתר.. עד שכמובן ג'סטין ימצא סיבה נוספת לתפוס פוזה אבל בזה נטפל בהמשך...

Justin Angel

New member
כבר נעשה מזמן

"מטרת הפורום היא לשרת את חברי הקהילה הפאגאנית הישראלית." מעבר לזה הפירוש פתוח לכל אחד כפי שעיניו רואות לנכון. לא יקבעו ולא נקבעו חוקים לפורום היות ומנהלי הפורום יודעים עובדה מאוד חשובה: כפורום קהילה שהאנשים בו משתנים באופן רדיקלי על בסיס קבוע, אי-אפשר לאכוף סט אחד של ערכים. שהאנשים משתנים גם הערכים משתנים, ושהערכים משתנים גם החוקים צריכים להשתנות, ולכן אין סט אחיד של חוקים. ועד כמה שזה נחמד לפתוח עוד דיון אליי, אולי עדיף שדיונים כאלו יתרחשו באופן פרטי עם מנהלי הפרום? זה באמת מתחיל להיות מטרד לפתוח את הפורום ולגלות עוד הצפה של אנשים מסויימים שלא מרוצים ממני כ-ככל והגיעו למסקנה שהדרך הטובה ביותר להתמודד עם הזעם והטינה הלא-מכוונים האלו היא להשתלח כלפיי. ורק שימו לב שזה אתם, שהצלחתם במו-ידיכם החלקלקות להוריד את הרמה של שרשור שאחרת היה יכול להיות מאוד איכותי ובדיוק מתאים לפורום לפי כל אמות המידה. אתם, לא אני. פעם הבאה לפני שאתם נלחמים באויב דמיוני, תדאגו שלא הפכתם לאחד כזה ואתם למעשה רק נלחמים בדימוי עצמי שלכם שאתם לא אוהבים. ברכות זוהרות ואני בטוח שהתגובה המוחצת כבר בדרך (בלי התחשבות בפורום או אם כבר בכל דבר אחר)

kat re

New member
תשים לב

שההודעה הייתה למנהלי הפורום ומי קפץ ראשון להגיב.... אתה!!!! ההודעה הזאת לא הייתה מופנית אלייך אבל אם כבר קפצת אז אני אגיב... "כפורום קהילה שהאנשים בו משתנים באופן רדיקלי על בסיס קבוע, אי-אפשר לאכוף סט אחד של ערכים. שהאנשים משתנים גם הערכים משתנים, ושהערכים משתנים גם החוקים צריכים להשתנות, ולכן אין סט אחיד של חוקים. " תגיד לי אתה נורמלי???? איך במדינתינו הקטנטונת יש ערכים זהים לכולם וחוקים זהים ???? הערכים בפורום הם סט אחד של ערכים... שרוב שוכני הפורום עומדים מאחוריו, היחיד שבאופן שיטתי עובר עליהם זה אתה.....

kat re

New member
ג'סטין אתה בזיון

נשלחה הודעה למנהלים בבקשה על מנת לקבוע חוקים סדירים לפורום על מנת שאנשים לא יצטרכו לראות איזה מישהו שחושב שהוא המנהל (אתה) מז** לאנשים את השכל על מה מותר להם לכתוב ומה אסור להם לכתוב, ובצורה מעוררת בחילה עובר על הדברים שרשם תוך פחות מיום כי זה מתאים לו. בזיון. ההצפה של ה"זעם" כבדבריך, של האנשים המסוימים הם לא "הלא מכוונים האלו", הם מאוד מכוונים. לאנשים נמאס. הם לא צריכים להתמודד איתך, הם לא צריכים לסבול אותך, אתה מעיק. אתה חושב שאתה המנהל של הפורום ואומר לכולם מה לעשות ואיך, בעוד שאתה סך הכל משתמש מהשורה. אז בגלל שאף אחד מהפורום חוץ מהמנהלים לא יכול להשעות אותך (ויש לך מזל על זה.. אם השעיות מדומות היו מצטברות יש לך חוב של 3 גלגולי חיים) בחרנו לבקש מהמנהלים לכתוב חוקים של הפורום. משהו בסגנון של: לא לקלל אדם בפורום. אבל הפעם שגם אנשים צבועים שחושבים שהם משהו שהם לא, יוכלו לעמוד בהם. ג'סטין, אל תטיף לרמת הפורום, אל תטיף על חלקלקות, וה"אויב" הוא לא דמיוני כבדריך. אתה עצמך מוריד את רמת הפורום כמעט כל יום נתון באיומים, קפיצות חמור ושלל הוכחות של כל התכונות הנהדרות שלכולנו כל כך נמאס מהם. לאריאל יש חתימה על דינים... אנחנו דורשים חוקים ודין זהה לכולם.

wicca sphere

New member
סוף סוף מרימים את הראש.

זהו, לאנשים נמאס. מה שאנשים הבינו ברוב הפורומים בארץ שג'סטין השתתף בהם עד שהבינו שהם לא חייבים לסבול אותו, שהם לא מזוכיסטים, מתחילים להבין גם פה, היום, עכשיו. אנשים, אתם לא חייבים לספוג עלבונות מג'סטין כל פעם שאתם אומרים משהו שהוא לא לרוחו. אנשים, אתם לא חייבים לבדוק אלף פעמים אם לא רשמתם משהו כדי שמישהו מטורף שחושב שהוא המנהל ידחוף את האף שלו ויצחק על כל דבר ולא יכבד אתכם. אנשים, תבינו מה שבפורום טולקין, תאולוגיה, דתות ובעוד מספיק מקומות הבינו - לא חייבים לסבול, לא צריכים לסבול, ועכשיו גם לא צריך לשתוק. עשרות פעמים אתם מתעצבנים שג'סטין פותח את הפה שלו במקומות שהוא לא צריך, שהוא מקלל בלי סיבה, שהוא נכנס לעימותים וויכוחים שמקומם לא בפורום... ההודעות של הבן אדם הזה נמחקות בצורה שיטתית בגלל המהות שלו! במצב נתון אחר, אתם הייתם מקבלים השעיה. האדם הזה, עדיין לא מטופל ע"י המנהלים המ-א-ו-ד סלחנים שיש פה בפורום, והאלים יודעים למה. בשביל מה הפורום צריך את זה? הודעות של קללות כל שבוע? ריבים? הודעות נאצה שנאלצות להמחק? שימו לב שב99% מהמקרים זה בעקבות מעשים של אותו אדם. האם אתם באמת עד כדי כך מזוכיסטים? או שאתם חושבים שאפשר אחרת? שיש דרכים אחרות לעשות דברים, דרכים נבונות ונעימות יותר. אני יודע שאפשר אחרת. ואתם?

dopey_wizard

New member
תומר..

לדעתי קצת הגזמת.. בסדר.. אז ג'סטין הוא לא הבן אדם הכי נחמד ולא ממש כותב הודעות נחמדות.. אבל.. במקום להעיף אותו מהפורום לדעתי הוא צריך לשפר את ההתנהגות.. סה"כ תחשוב כמה הוא כן תורם לקהילה.. לך יש כוח לארגן מפגשים ועוד שיצאו כאלה מוצלחים? לי אין כוח זמן ועוד דברים לעבודה כזאת ואני מאוד מאוד נהנה מהמפגשים.. ולדעתי בלי ג'סטין לא היה לנו את זה. וביכלל.. ג'סטין דואג להרבה מאוד דברים של הקהילה.. ועל זה כן צריך להודות לו. (כמובן שזה לא תירוץ לכתוב הודעות טיפשיות ופוגעות שאני אישית נהנה לקרוא חלק קטן מהם.. (תחלק שמגיע לאנשים שעל ההודעות שלהם הוא הגיב.) אז.. לדעתי ג'סטין כן צריך לשפר את ההתנהגות.. כי לזה אין כאן מקום.. ויהיה עוד יותר נחמד (שזה ממש נראה לי בלתי אפשרי) שג'סטין יבקש סליחה פעם אחת או משהו בסגנון, על הדברים שהוא כתב\אמר\עשה.. (כן.. בטח) אבל להעיף אותו מהפורום.. לא מתאים.. זה יהרוס.. הפורום יהיה משעמם כמו פעם.. (כמו שהיה לפני כשנה, שההודעות התעדכנו פעם ב.. שבוע.) ואני לא חושב פעמיים לפני שאני שולח הודעה (במקרה של "מה ג'סטין יגיב על זה"...) אני כותב מה שאני רואה לנכון.. בלי לעשות חשבון לאף אחד.. (חוץ מלחוקי הפורום וקצת כבוד אנושי שזה משהו שאני רואה לנכון גם ככה)

wicca sphere

New member
תקרא שוב

אני חיפשתי בהודעה שלי לאורכה ולרוחבה לראות אם באמת רשמתי משהו על לנדות או להעיף לצמיתות, ולא מצאתי. אני דיברתי על כך שצריך להיות שינוי. שלא צריכים לסבול. שאפשר אחרת. שהמנהלים ירסנו את ג'סטין, שיהפכו אותו לבן אדם ויחזירו אותו לקרקע במקום לתת לו פריווילגיות של חוסר השעיה. אז מה עם הוא מארגן את המפגשים?? זה לא נותן לו פריוולגיות בפורום, זה לא אמור בכל אופן. ועל זה אני רוצה להרים צעקה - על העובדה שנותנים לו להמשיך מבלי לשם אותו במקום הראוי שבו הוא צריך להיות - על הקרקע.

dopey_wizard

New member
קראתי שוב.

"אתם הייתם מקבלים השעיה. האדם הזה, עדיין לא מטופל ע"י המנהלים המ-א-ו-ד סלחנים שיש פה בפורום, והאלים יודעים למה." השעיה.. להעיף.. זה כימעט אותו הדבר.. בכול מקרה.. לא אמרתי שלג'סטין מותר לעשות הכול עם הוא מארגן מפגשים וכו'.. אמרתי שמה שהוא עושה מאוד תורם לקהילה.. וזו סיבה למה אני מאוד מעוניין בהשתתפותו בפורום.. אבל גם ציינתי שיש מקום לשיפור בהתנהגות.. אני לא מבין.. אתם קוראים רק את מה שיהיה כיף לנסות להגיב עליו בצורה "אנטי-ג'סטין"? אני לא כתבתי שום דבר מהדברים שאמרת.. (אירגון מפגשים, סיבה.. וכו'..) הטיפול לא צריך להעשות עלי ידי המנהלים.. אלה על ידי ג'סטין עצמו לעצמו. תחשוב רגע.. בן אדם כזה.. אתה חושב שאם המנהלים ישעו אותו כול הזמן הוא יבוא.. יבקש סליחה.. ואז יתנהג יפה בפורום? אם ישעו אותו? לדעתי זה לא ככה.. אם אתם רוצים שיפור בהתנהגות שלו, לדעתי המפתח נמצא אצל ג'סטין ולא אצל מישהו שיכול למחוק הודעות ולהשעות אנשים.. ג'סטין לא היה בסדר.. אז גם אתם מתחילים להיות לא בסדר? אני מרגיש אכזבה.

kat re

New member
ועכשיו ברצינות

דויד - אתה רואה דרך אחרת ???? כי אני לא.. המנהלים בתכלס לא עושים כלום מול ג'סטין וכן אולי השעיות יעזרו כי הוא יפסיק לקבל לגיטימציה למעשים שלו ואני לא חושבת שאני לא בסדר.. אני עומדת על משהוא שאני מאמינה בו.. ואיך השינוי יבוא מתוך ג'סטין אם אף אחד לא אומר לו שהוא לא בסדר? אם אף אחד לא יעיר לו הוא לא ילמד... אז אני מתכוונת להמשיך להעיר לו עד שהוא ילמד!!

dopey_wizard

New member
אני שמח מאוד..

להעיר לו זה מצויין.. בסדר.. אם תומר היה קורא את ההודעה שלי כמו שצריך אז הוא אולי גם היה מגיב כמו שצריך.. ציינתי טוב מאוד וברור מאוד שיש מקום לשיפור בהתנהגות של ג'סטין. וציינתי שלהשעות אותו זו לא סיבה.. אולי פשוט במקום לכתוב הודעות שינאה אלה... ובעצם זה מה שנקרא "להחזיר באותו המטבע".. זה בעצם מה שעשיתם.. אם ג'סטין כזה והרמת התנהגות שלו כולכך נמוכה.. מה אתם עשיתם בעצם? ירדתם בדיוק לרמה שלו.. אני לא מאמין שקראתם רק את החלקים הפחות עיקריים מההודעה שלי.. שינתם אותם.. ואז שאלתם אותי שאלות .. אני לא תומך בג'סטין, אני לא תמוך בכם.. הנה הדעה שלי (לקרוטא בזהירות, לאט לאט, ולהבין נכון.. כמו שזה כתוב.): לדעתי ההתנהגות של ג'סטין, ואני מתכוון להתנהגות השלילית שלו (של ג'סטין), אני מדבר על הקללות והדברים האלה שביגללם היתלחתם את הריב הזה.. לדעתי ההתנהגות הזאת כן זקוקה לשיפור. לדעתי ג'סטין צריך להיתנהג יותר בנימוס ולפגוע פחות באנשים. אני עדיין חושב שלהשעות\להעיף\לתת למנהלים לטפל בזה זו אינה הדרך לשפר את ההתנהגות של ג'סטין. בשירשור הזה, אתם (קטיה, תומר, אלון, עוד מישהו?) עשיתם בדיוק את מה שעשה.. ג'סטין!!! וזה בעצם מוריד אתכם לרמה שלו! אפילו שקראתם את ההודעות שלי, הגבתם בצורה כזאת שגרמה לי לראות שאתם בעצם מחפשים עוד קצה חוט בכדי לנגוד את ג'סטין זה רק מוכיח על חוסר הכבוד שנמצא בתוכחם ויצא כאן.. (יש לציין שלכולם יש את הדבר הזה, אבלך צריך לדעת איפה להוציא אותו ומתי..). לדעתי הפתרון או לפחות הצעד הראשון הוא.. לטפל בשורש הבעיה.. זאת אומרת.. לדבר עם ג'סטין בצורה הנחמדה שבה אתם משתמשים לכתיבת הודעות ביום-יום.. לבקש ממנו בצורה יפה ומכובדת להפסיק. לפצוח דיון על זה שכול מי שירצה יגיד לו.. אבל שזה יעשה בצורה מכובדת. אם לא.. אתם פשוט מוכיחים שאתם בדיוק ברמה שלו כשמקפיצים אצלכם את אותם הקפיצים. אוך.. אני מתחיל כולכך להיצטער על זה שניכנסתי לויכוח הזה.. הייתי צריך לעשות מה שאני עושה תמיד... או פרטי או לעצמי.

kat re

New member
הלוואי וזה היה עובד

דויד אתה זוכר את הריב אחרי המפגש הקודם??? אני ניסיתי לדבר עם ג'סטין גם באייסיקיו וגם בטלפון וחוץ ממשפטים ,שהקשר בינם לבין המציאות מקרי לחלוטין, לא קיבלתי תשובות ודעות כך שאני יכולה להגיד רק דבר אחד.. .....been there, done that. didnt get a t-shirt!!!

dopey_wizard

New member
אבל..

ההבדל הוא שעכשיו זה מתבצע בפורום.. ויש מספר אנשים בריב הזה.. אז במקום לעשות את זה ריב.. תנסו לעשות את מה שאת ניסית לעשות בפרטי.. כאן, ועכשיו.

kat re

New member
מנסה ברגע זה

מקבלת את אותם התגובות שלא קשורות לכלום

gwizard

New member
ניסינו

לדבר יפה ולהסביר, עשיתי את זה גם בטלפון וגם במפגשים. ולרגע חשבתי שהוא משתפר ומשתנה ואני תמיד מוכן לתת עוד צ'אנס לאנשים, אבל אני רואה ששום דבר לא השתנה ועדיין יש משחקי כח וזלזול והשפלה מצדו של ג'סטין. אז מה אני אמור להתעלם מזה ? נמאס ! יש גבול גם לסבלנות שלי. אלון.

wicca sphere

New member
תפתח עיניים

ג'סטין מתנהג כמו בהמה, אנחנו שותקים. ג'סטין שוב מתנהג כמו בהמה, אנחנו שותקים. ג'סטין מחליט שוב פעם להתנהג כמו בהמה, אז אנחנו דורשים טיפול הולם. אף אחד מאיתנו לא צריך לסבול את הדברים האלו שציינתי בהודעה שלי על "סוף סוף מרימים את הראש". לי כבר נמאס ממזמן, ועד עכשיו הייתי לבד. עכשיו לעוד אנשים נמאס והגיע הזמן לשנות דברים, לשנות גישה. אתה מוזמן גם לבחור: לראות הודעות נאצה ג'סטין, ונסיונות להיות מנהל ולאמר לכולם מה לעשות ומתי. או שאתה יכול לבחור בדרך האחרת, לדרוש שינוי.

wicca sphere

New member
שם לב שהשינוי נדרש לא מאיתנו

יש צורך בלעשות שינוי. מי שלא רואה את הצורך בלבצע שינוי בצורה שבה הפורום מתנהג בעקבות הודעותיו של ג'סטין (על אלון, על החרדים, על לאמר לאנשים שזה לא מקומם בפורום וכדומה) כנראה לא נכנס לפורום וקרא בעיון. השינוי הזה לא יכול להתבצע ממני, מקטיה, מאלון, או אפילו ממך. הוא יכול להתבצע בשינוי גישת המנהלים, ואת זה עושים אם יש צורך. אני מנסה להראות שיש צורך בשינוי הגישה. שינוי הגישה של חברי הפורום כלפי המקרים האלו, לגנות אותם ולא לקבל אותם. ושינוי הגישה של חברי הנהלת הפורום, שלא יעברו לסדר היום במחיקה שגרתית של אחת מההודעות של ג'סטין.

למעלה