חגיגות היום הארוך, הדרך

Weirdi

New member
לוקחת אקדח ויורה לעצמה בראש

ומציעה לכל מי שהשתתף בריב הזה לעשות אותו דבר. תודו שאתם נהנים מזה. איפשהו- בתוככם- יש לכם תיסכול ואתם נהנים להוציא אותו. על ג'סטין בעיקר- אבל לא רק. ואל תגיבו לזה. פשוט תסתמו. לא משנה מי צודק , כל הויכוח הזה מסריח.

אין לי מלים לכותרת.

כמי שבעבר גרמה ללינץ' וירטואלי בלי כונה, וכמי שסבלה פעם יותר מדי מלינצ'ים חברתיים אמיתיים, אני מבקשת, תפסיקו. זה רע, זה מגעיל, וזה לא יעיל. כמות התוים טבולי הארס וחסרי הרלוונטיות לנושא הפורום (לא שזה משנה בכלל. אבל, שימו לב, לא אמרתי חסרי רלוונטיות לקהילה, אמרתי לנושא הפורום. לגבי הקהילה הם לא לא רלוונטיים. הם הרסניים.) שהשתרשרה כאן אחרי תאור המסע של ג'סטין, שלדעתי היה משעשע וקשור, ולו מעצם העובדה שהיוה הקדמה לתאור הטקס, עצומה בהרבה מכמות התוים שהיתה במכתב של ג'סטין. ובקשר לדו-פרצופיות.. אתם מדברים שטויות. אתם צריכם לשים לב יותר מה ג'סטין כותב ומה אתה מסיקים (בצדק או שלא) ממכתביו. לי אין בעיות של הבנת הנקרא, וגם זכרון לא רע. ג'סטין לא סותר את עצמו לעתים תכופות יותר מכל אחד אחר. די ללינצ'ים באשר הם, ודי לחורבן הדיונים העניניים המענינים והנעימים! [המשך מהמחשב שלי. עוד כשלשת-רבעי שעה]

[המשך]

ובכן... די מציתי את עצמי. אה, וגם שהאוירה בימים האחרונים די מוציאה את החשק לחלוק חוויות, כי כולם נטפלים לטפלים.

kat re

New member
אל תעלבי

אבל כמו הרבה אחרים שסתם קפצו את לא הבנת בכלל מה קרה אני מבינה שאני נאלצת לחזור על עצמי .. אין לנו בעיה עם תיאור המסע שלו.. שיתאר את העציצים שלו כמה שהוא רוצה אבל שלא יעשה את זה ואח"כ יגיד לאחרים מה קשור לפורום ומה לא קשור לפורום זאת הבעיה אני מקווה שאולי עכשיו תביני כמה זה כן קשור אני לא יודעת כמה זמן את בפורום אבל ג'סטין סותר את עצמו יותר מכל אחד אחר בפורום הדיון הזה לא הרסני לקהילה הוא בא בשביל סוף סוף לפתור משהוא שלי אישית תקוע כמו עצם בגרון ואני יודעת שאני לא היחידה אני לא יודעת אם קראת את השירשור שכבר הספיק להימחק כי אם היית קוראת אותו היית מבינה בדיוק מה הטענות שלנו כלפי ג'סטין

Weirdi

New member
אמרתי תירה בעצמך

לא במישהו אחר. אני בעד התאבדות- לא בעד רצח

dopey_wizard

New member
אל תגידי "בעד התאבדות"

ישיש אנשים שההודעה הקטנה הזאתי שלך .. תעורר אצלהם דברים מסויימים בראש.. דברים מהסוג ה"רע".. אני כמו טל.. בעד מחיקה מהגבול הזה שעברתם.. (לא למחוק את ההודעה שלי (הכוונה לזאתי שלמעלה.. את זאתי שלמטה על הנשקר בכיף אפשר למחוק..) כי לה יש מקום.. לחלק מהתגובות.. אין.)

Weirdi

New member
פשוט

אין לי דרך אחרת לבטא את מה שאני חושבת על מה שהלך פה. הדבר ההגיוני היחידי שעולה לי בראש של לעשות עכשיו זה שכולנו נתאבד. ודרך אגב- למי שיש נתיות התאבדותיות יעשה את זה בלי ההערות שלי. תאמין לי- הייתי שם.

dopey_wizard

New member
לא נכון..

ההייתי רוצה להמשיך לדבר איתך על זה.. אבל אנחנו סותרים מהנושא של הפורום.. אם את מעוניינת צרי קשר באי סי קיו\ מסרים.

dopey_wizard

New member
לוקח קאלאצ'ניקוב 107

עם מחסנית "סמי ראונד" עם 100 כדורים 7.62 מ"מ ומתחיל לחורר את כול הקהילה.. אחרי זה עובר בן אדם אחרי בן אדם כשבידיי אקדח הטוטריב (TT38) ומי שנשאר בחיים מקבל כדור בין העיניים.. אחרי זה.. לסיום.. מוציא את הגרזן ואוסף את הראשים לשק גדול ויפה.. הולך הבייתה ומכין ארוכה טובה טעימה ופגאנית :) יש מגוון.. אז יהיה לי ארוכה פגאנית מיוחדת.. (אפשר לחלק למנות.. מנה ראשונה.. ראש קלטי אשכנזי.. מנה שניה.. ראש וויקאני רוסי.. וכו'.. :) ) חבל.. חבל.. חבל שאין לי קאלאצ'ניקוב.. חבל שאין לי תה תה (tt) חבל שאין לי כדורים לדברים האלה.. חבל שאין לי גרזן.. חבל שאני אוהב אתכם.. וחבל שאין לי את זה.. (הכוונה ל.. לא אומץ.. איך להגיד.. ה"נרב" להרוג פגאנים נחמדים כמוכם..) * יש לציין שכול מה שכתוב כאן הוא בצחוק (חוץ מהקטע האחרון.. אמ 16 אני עוד יכול להשיג.. כול השאר שכתוב שם.. למזלכם לא. וזה כולל את ה"אומץ" ) אין לי רצון להרוג אף אחד, אין לי שום כוונה לפגוע. ההודעה נכתבה בצחוק ביגלל שדיברו על נשקים.. וזה.. איך להגיד.. נושא קצת רגיש אצלי שדורש תגובה.

kat re

New member
הראש הוויקאני הרוסי

זאת אני במקרה??? טוב עכשיו ברצינות מהשאתם עושים זה כבר באמת עבר את הגבול איומי רצח... הצעות התאבדות??? לכו לישון

ToryMaster

New member
אוקי

הראש הוויקאני הרוסי זו לא את, זה דוד, שפשוט נהנה להזכיר לכולם את העובדה שהוא רוסי ושצריך לרחם עליו (גם אני נהנית מזה, אגב) ווירדי לא הציעה התאבדות, חלילה... אבל באמת, אולי פשוט נסתום? נחכה שאילן (איפה הוא?) יחזור או שרובין (דותן סליחה) יקבל את הזכויות שלו ואז נטפל בג'סטין? לא חבל?

ToryMaster

New member
גם אני מצטרפת

אבל בואו נעביר את זה למסרים או משו לא חבל על הפורום?

TheBlueOne

New member
באמת שהייתי רוצה להגיב

אבל תסלחו לי , אני פשוט המום... אני עדיין לא מעכל חלק מהדברים שנכתבו פה.. ובמילה אחת: נדפקתם?! אני בטוח שאם זה היה אחר שכתב את ההודעה והיה מתאר את התהליך עד לטקס לא הייתם כועסים באותה מידה שזה ג'סטין המחבר.. נכון? אפשר לחשוב איזה חטא ועוול נורא נעשה... זה מחזיר אותי לאותו דיון על השיר שלא היה קשור לפגאניזם של ווירדי... כאילו כל מה שהיה נשכח? הרי דיברנו על ערכים, על קהילה תומכת,על כך שהפורום מהווה נקודת מפגש וחיבור לקהילה ולא רק מבחינת תכנים רלווניטים לנושא הפורום! אנחנו כאן אחד בשביל השני, בטוב וברע - אז פעם במי יודע כמה מפרסם מישהו משהו שלא כל-כך קשור לטופיק של הפורום- אז מה?! לינץ'?!? (טל?) , בחייכם.. אני לא יודע אם אני רוצה להיות חלק מקהילה כזאת.. כי מה יקרה אם יום אחד אני ארגיש צורך לספר לכם על יום זוועה שעבר עליי בציפייה שתיהיו שם ותתמכו בי בתור חברים? האם גם עליי תצעקו תצרחו ותתנו לי להרגיש שאין לי שום חלק בקהילה הזאת שאנחנו כל-כך מדברים עליה ומנסים לבסס אותה? נכון, אולי חלק מהדברים לא קשורים, אבל גם על זה דיברנו- שמים אומונטיק של אוף-טופיק וזהו.. ובקשר להודעתו של ג'סטין- עם כל הכבוד, החלק של ההגעה לטקס אולי לא רלוונטי לחלקכם, אבל הוא בחר לתאר.. והעניין התקשר לאחר מכן לטקס שמאני שבהחלט אני רואה בו כנושא לפורום. קצת סובלנות, סבלנות ולהיות בני אדם...

kat re

New member
טל היקר

המלחמה או הריב פה (איך שתבחרו לקרוא לזה) זה לא בגלל שג'סטין כתב את חוויותיו ואת הדרך שעבר כשנסע לצפון.. הריב פה והכעס פה הוא שג'סטין משום מה חושב שלו מותר לעשות את זה אבל לאחרים אסור.. ג'סטין חושב שכל מה שהוא כותב בפורום זה מתאים לגיטימי ופאגאני... אבל ברגע שמישהוא אחר פותח את הפה וטיפה סוטה מהנושא .. זהו כופר לסקול אותו באבנים אני בעז שאנשים יחלקו פה חוויות מכל סוג שהוא כי זהו גם פורום קהילה, ואם תרצה לשתף אותנו ביום רע שהיה לך אני יודעת שאני מאוד ארצה לשמוע על כך ולתמוך ככל שאוכל לי פשוט נמאס שיש חוקי פורום ורוב שוכני הפורום מנסים לשמור עליהם ורק ג'סטין חושב שהוא מעל לחוק

TheBlueOne

New member
אם ככה...

אז אני מתנצל- כנראה שלא הספקתי לקרוא את העץ שנמחק , אבל מילותיי עדיין עומדות בעינם באופן מובהק בכול הקשור לחברי הפורום. לאו דווקא למקרה של ג'סטין. וג'סטין יקירי- אולי הפעם באמת המממ.. אתה צריך להתנצל? קחו לתושמת
את אשר כתבתי, זה נכתב מה-
... יום טוב.

Efeary

New member
אנחנו הדלקנו מדורה בגבעות,

עשינו ריטואל, קראנו על ליל אמצע הקיץ (משהו שאני כתבתי) וכמובן אכלנו, וכתבנו ברונים

למעלה