חגיגות המימונה

חגיגות המימונה


מקבץ מתכונים מתוקים, קלים ומהירים להכנה לכבוד חגיגות המימונה

רובם אינם מצריכים אפייה ואינם דורשים קמח

תרבחו ותסעדו


קוביות שוקולד, פצפוצי אורז ושקדים- מתכון שלי
רכיבים:
500 גרם שוקולד
150 גרם שקדים פרוסים/ חצויים
3 כפות סילאן
150 גרם פיצפוצי אורז
1 כפית וניל
2 כפות קליפת תפוז
1 כף תמצית רום
60 גרם חמאה

אופן הכנה:
להמיס 300 גרם שוקולד (רצוי בבן מארי). להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב. להמיס את שארית השוקולד וליצור שכבה ע"ג התערובת שיצרנו, ניתן להוסיף עוד כמות שוקולד עפ"י טעמכם.לשמן תבנית, לצקת את התערובת לתוך התבנית, לכסות היטב בנייר נצמד ולהכניס למקרר. לאחר התקשות מוחלטת, לחתוך לריבועים/ מלבנים.
 

bali

New member
מנהל
יאמי יאמי!

אשתו של אבא שלי משדלת אותי וגם את אחי הקטן להתחתן עם מישהו/מישהי לפחות חצי מרוקאים בשביל המימונה ובשביל טקס חינה
 

bali

New member
מנהל
בדיוק
לכן היא רוצה להיות חלק

ובתור משפחה 100% אשכנזית, הדרך היחידה היא לשדל אותנו "להתערבב" עם מרוקאים
 
ריבה

ריבה הכנתי לפי 1 על אחד הכוונה 1 קילו פרי על 1 קילו סוכר
הכנתי כך תותים , תפוזים סיניים , אגסים , ותפוזים רגילים.
הוספתי גם מקל וניל , ומיץ לימון.
 
לעוגיות עם תחתית פריכה

לוקחים 5 חלבונים מקציפים עם טיפונת מלח , מוסיפים לאט לאט סוכר כוס וחצי.
אני מוסיפה לזה שקית סוכר וניל ומקציפה 10 דקות לאחר מכן מכן מוסיפה חצי כוס אבקת סוכר
ויוצרת דוגמא עם צנתר בצורת כוכב ,אופה את זה על חום של 60 מעלות במשך כול הלילה.

הכנתי בצק פריך הכנתי עוגיות בגודל קטן עם החור של הצנטר אפיתי אותן עד הזהבה וחיברתי בניהן
עם שוקולד נגט.
 
נשיקות

לוקחים 5 חלבונים מקציפים עם טיפונת מלח , מוסיפים לאט לאט סוכר כוס וחצי.
אני מוסיפה לזה שקית סוכר וניל ומקציפה 10 דקות לאחר מכן מכן מוסיפה חצי כוס אבקת סוכר
ויוצרת דוגמא עם צנתר בצורת כוכב ,אופה את זה על חום של 60 מעלות במשך כול הלילה.

פה הוספתי צבע מאכל אדום
 
המשך

לעוגיות מצד שמאל זה עוגיות מרנג

לוקחים 5 חלבונים מקציפים עם טיפונת מלח , מוסיפים לאט לאט סוכר כוס וחצי.
אני מוסיפה לזה שקית סוכר וניל ומקציפה 10 דקות לאחר מכן מכן מוסיפה חצי כוס אבקת סוכר
ויוצרת דוגמא עם צנתר בצורת כוכב ,אופה את זה על חום של 60 מעלות במשך כול הלילה.
 

bali

New member
מנהל
ואיפה המתכונים?

לא מעלים תמונות ללא מתכון או קישור לצידן... זו לא פעם ראשונה שאני מבקשת את זה ממך...
 
למעלה