חגיגות השנה בפורום אסקסואלים!

חגיגות השנה בפורום אסקסואלים!../images/Emo203.gif

היום לפני שנה בדיוק, נפתח הפורום שלנו. העליה שלו כפורום מן השורה התארכה קצת בגלל בלבול כל שהוא, הימים הראשונים שלו היו קצת שקטים, ואז התחיל האקשן, של הרבה אנשים, שרובם מיניים לא יודעים בכלל מה זה א-מיניות, הרבה מהם לא מוכנים להבין. כמול המתקפה המוזרה הזאת, התגבשה כאן קבוצה של גולשים, שענתה תשובות והסבירה והתחילה את הקהילה הקטנה והיפה שלנו. מאז עברנו מפגש, כתבות בעיתונים, אפילו בטלויזיה, והרבה דיבורים כאן, שאני מקווה שרק יתגברו. מתי הגעתם לפורום? מה היתה ההודעה הראשונה שלכם? הנה שלי. שנה שנייה מצוינת לכולם!

Limbonic Art

New member
מזל טוב לנו../images/Emo82.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

איך אני אמורה למצוא את ההודעה הראשונה? להבנתי , הגעתי חודשיים לאחר הקמתו... גם זאת בזכותך! מצאת איזו תגובה שלי בynet והשארתי במקרה אימייל עם התגובה שלי שם , המזל שבכלל בדקתי תיבת דואר - האימייל ההוא לא היה כזה בשימוש
מאז התכתבנו כמה ימים באימייל והזמנת אותי לבקר כאן ההודעה שלי הייתה דבלית , לא ידעתי איך בכלל משתמשים בתפוז פורומים- וזה היה משהו בנוסח "שלום חדשה ולא מתלבטת"... זהו

ההודעה הראשונה

ההודעה הראשונה. זיכרון טוב יש לך
מצאתי בעזרת החיפוש של הפורום, למעלה בצד שמאל. זוכרת שבלבלת אותי עם השם שלך? הכתובת שלך הכילה שם אחר, והיית צריכה להסביר מה שמך טוב-טוב.

Limbonic Art

New member
יודעת מקיום מנוע החיפוש

לא ידעתי רק מה לחפש בדיוק
זוכרת שבילבלתי אותך
, גם זוכרת שלא היה איכפת לך במיוחד משמי האמיתי , אך הרגשתי בכל זאת צורך להסביר , כי אני לא אוהבת לצאת שקרנית ועוד בשטויות כאלה שאין לי סיבה לשקר או להסתיר. וכן השם ההוא היה של אחותי - על שמה רשום חשבון הטלפון והאינטרנט ומאז לא שיניתי כלום , חוץ מזה שעכשיו אני משלמת את החשבון ולא היא
וואלה תודה! הזיכרון עדיין עובד למרות חוסר השינה הכרוני (הולכת להרוס לחוקרים את מסקנות המחקרים שלהם
)

gabriel1349

New member
מזל טוב לפורום ../images/Emo215.gif

הגעתי לפורום מתישהו במאי או מעט לפני חודש מאי , בקירוב לאחר חג פסח -חג העבדים
צצתי באמצע דיון סוער ולא קשור על איזה סאדו מאזו (בבקשה לא לעורר שוב אם נורמלי או לא- בחייכם שהם ישברו את הראש עם בעיותיהם) ובכן בהתאם לזאת ואי לכך, מין הראוי שלא אשים קישור מתי הגעתי לכאן
שנה שנייה מצויינת לכולנו!

korpiklaani

New member
זה היה לקראת סוף אפריל <נראה לי>

גם אני הייתי קורא שקט עד לאותו יום <נראה לי הגעתי יום אחרייך>, עד שהרגשתי צורך להתערב בדיון , כי יש לי בעייה אישית עם מלכה ועבד מסוממים/שיכורים כל היום צורחים ומקללים והם גרים מתחתיי!!!
ואושפזו כבר 200 פעמים ואת הילדים העובדת סוצאלית לקחה להם <מזל באמת> אה! וחוץ מזה אני באטרף דייטינג- סתם מקשקש עם אנשים ובבירור כתבתי /טרחתי לכתוב שאלה לא יפנו אלי ואני שם רק לשיחות נפש או סתם פשוט סתם <כמו חצי מהאתר שם> והם פונים ושמים לי תמונות של אברים כחולים וסגולים קשורים וכל מיני עקבים בגרון וג'יזס מה נסגר??? אוקיי לא פותח את הדיון שוב
נ.ב. בכלל לא בורכתי ולא קיבלתי שום גלידה כשהגעתי
מזל טוב לנו! מי יתן ונשלוט על העולם

p019

New member
../images/Emo135.gif וגם ../images/Emo212.gif

עדיף מאוחר מאשר אף פעם

../images/Emo135.gif../images/Emo135.gif

הו, אם רק היה לי עבד. הוא היה מכין לי שוקו ומעביר בשבילי ערוצים בטלויזיה.

korpiklaani

New member
אם יהיה פורום כזה

את בערך תיהיי שם לבד או עם עוד כמה עצלנים שיצחקו על נחותם לא לעשות שוקו לבד. ומצד שני שזו תיהיה הבעיה היחידה של "א-סאדו" לפחות אין שם שטיחים ומכות
רק אח"כ לא להתפלא שיבואו הרבה אנשים ויאמרו שאנשים נוטים להמציא שלל המצאות מוזרות

Limbonic Art

New member
ממ... כשהייתי אצלך

הכנת לי תה בלי שאבקש בכלל
זה נקרא שאני נכה או נחותה? טוב, די זה לא מצחיק

p019

New member
מזל טוב לכולנו../images/Emo65.gif

מישום מה הארכיון חוזר רק עד ה16.2 - כך שאני לא בתוחה ב100 שזו ההודעה הראשונה שלי.חוץ מיזה שלפני הפורום נפתחה קומונו למספר ימים - כך שאפשר לומר ששם היתה הודעה הראשונה.

p019

New member
טוב, אז הקישור לא הופיע, ננסה שוב

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1493&msgid=72054057&archive=1 עם כתובת אינטרנט אי אפשר להתווכח, לא?

p019

New member
אני חייבת להודות, מרגיש ארבה יותר

משנה. אבל אולי זה כי עברתי די ארבה בשנה הזו - בלי שום קשר לא-מיניות.

למעלה