חגיגות יום העצמאות 2007 ראשון לציון- אמיר פיי גוטמן אבי מסיקה להקה עירונית
S sexit16 New member 7/4/07 #1 חגיגות יום העצמאות 2007 ראשון לציון- אמיר פיי גוטמן אבי מסיקה להקה עירונית
ח חני סקעת New member 8/4/07 #11 ראיתי את זה בפורום של הראל אבל השאלה אם זה נכון, ובאיזה שעה אני אשמח למידע יותר מפורט אם יש למישהו =)
ראיתי את זה בפורום של הראל אבל השאלה אם זה נכון, ובאיזה שעה אני אשמח למידע יותר מפורט אם יש למישהו =)
ר רעות שטיינברג New member 8/4/07 #12 בטח לאחר החג יהיו פרטים נוספים.אני אברר וכשיהיה לי מידע נוסף אני אעדכן אותכם.
ר רעות שטיינברג New member 11/4/07 #15 או קיי אז ככה: אמיר אכן מופיע בראשון לציון פרטים מדוייקים יותר על שעות וכ'ו יהיו בעוד שבוע. וגם בערב יום העצמאות אמור להיות ב בערוץ 2 ספיישל הלהקות הצבאיות בהשתתפותם של שחקני המחזמר הלהקה(זה לא שידור חי)אני כמובן אעדכן אותכם גם בקשר לזה כשיפרסמו את לוח השידורים באותו שבוע .
או קיי אז ככה: אמיר אכן מופיע בראשון לציון פרטים מדוייקים יותר על שעות וכ'ו יהיו בעוד שבוע. וגם בערב יום העצמאות אמור להיות ב בערוץ 2 ספיישל הלהקות הצבאיות בהשתתפותם של שחקני המחזמר הלהקה(זה לא שידור חי)אני כמובן אעדכן אותכם גם בקשר לזה כשיפרסמו את לוח השידורים באותו שבוע .