חגיגות 100 שנה להכשרת הישוב

חגיגות 100 שנה להכשרת הישוב

באמפי קיסריה שמירי היא בין המשתתפות באירוע הזה. שידור ישיר באתר NRG החל מ 19:30. זה כנראה הדבר הכי קרוב להופעה בקיסריה שמירי תגיע אליה,עד שתזכה להופיע שם עם מופע שלם משלה.

מצחיק שאתה אומר את זה..

אבל מירי גם מופיעה בקיסריה ביום רביעי הזה באירוע של 75 שנה לקופ"ח לאומית .

veredmp

New member
היה קסום../images/Emo70.gif

היא שרה את "באה אליכם" בעיבוד איטי בטירוף, והיתה במעין בידוד שכזה
השיר תפס קצת קצב והבידוד עלה לקראת הסוף. אח"כ שרה עם בועז שרעבי את "חייך וחיי" - ביצוע מקסים. איך היא התרגשה בהתחלה לשיר איתו, כשעלה לבמה צחקה כזה

ואני שוב שואלת

מירי: למה את לא מחליפה את השמלה?למה את ממחזרת? זו אותה שמלה מההופעה עם ריטה ברעננה/חתונה של קרן ועוד ועוד אירועים נכון שהביצועים מהממים ויש יגידו שזה טפל אבל עדיין הוצאתי מהמערכת

veredmp

New member
זו מירי. את לא באמת מצפה שהיא תרכוש בגד חדש

כל פעם שיש לה הופעה........ יש לה שמלות שאיתן היא מופיעה (או הולכת לחתונות
) והגיוני שהן חוזרות על עצמן. באירוע כזה הגיוני שהיא תלבש שמלה שחורה ארוכה ואיזה מזל שיש שמלה כזו ממש בפתח הארון
בואי ניקח בחשבון שחוץ מאיתנו (ואולי דורין) אף אחד לא באמת זוכר מה היא לובשת מתי. אולי זוכרים שמלה שחורה ארוכה אבל לא מעבר........

../images/Emo13.gifבואי נפתח דיון מעמיק בנושא

אני רוצה להאמין שלמירי יש עוד בגדים בארון חוץ מהשמלה השחורה.. יש לה את זו עם החור שלבשה בהופעה של אריק יש את השחורה שלבשה לחתונה של אמיר פיי גוטמן שלא לדבר שאפשר גם בהופעות לשנות בגדים ...מי קבע שכל הזמן צריך לבוא עם אותה שמלה סגולה שמדגישה כמה היא נטולת חזה? גם קרן כל זמן מגוונת בהופעות במלבושיה...אז למה לא מירי? מדים ותלבושת אחידה יש בצבא ופה זה צריך להסתיים.... יחי השטחיות

veredmp

New member
לאירוע של אתמול צריך משהו אלגנטי

השמלה שלבשה להופעה של אריק מהממת אבל לא אלגנטית. את השמלה שלבשה לחתונה של אפ"ג לא אהבתי אז קשה לי להביע דיעה. יש לה עוד איזו שמלה שחורה ארוכה שאני זוכרת שראיתי בתמונות מהסיבוב הראשון, אבל היא נעלמה כבר לפני שנים
בקשר לזה שהיא לא מגוונת, הרבה זמרים לובשים את אותם הבגדים להופעות. אני לא חושבת שזה גורם לזה להיות תלבושת אחידה או מדים, פשוט מקל על התהליך. חוצמזה יש לה רק עוד פעם אחת ללבוש את השמלה הסגולה, תני לה להתענג עליה, ונראה מה יהיה בסיבוב הבא. השטחיות נגמרה כרגע, אני צריכה לצאת

sp400

New member
אמירפי גוטמן התחתן

(טוב אני ממש לא מחובר) חוץ מזה אני חושב שזה יותר מיחד את המופע שיש לה בגד מסוים שהיא מופיע איתו כל פעם זה חלק מהחבילה כמו שהיא לא מחליפה כל פעם שירים ויש לה את הפליליסט הכמעט קבוע שלה , פעם קראתי תגובה על קלי ששעלו למה ההופעות שלה הם בלי תלבושות ססגונית וכו.. וענו לו שמי שמתמש בכל התלבושות והפירוטכניקה זה על מנת לחפות על הקול וברוך השם למירי אין על מה לחפות וזהו סליחה שהתפרצתי לשיחת הבנות שלכן אתן יכולות להמשיך

למעלה