חגיגית המלצות...

ZeusMan

New member
חגיגית המלצות...

כן, כן זה הוא שוב שירשור ההמלצות הזה...

ZeusMan

New member
שלי

לחובבי הדאנסהול : Petty Thief Riddim יושבים עליו : Busy Signal - "2 Much Gun" Wayne Marshall - "Peace" Macka Diamond - "Murderer" Delly Ranx - "Dis Man & Nuh Know" Degree - "We No Afraid Of Dem לחובבי הפאונדיישן רוטס רגאיי : The Congos - Fisherman בנוסף, הטיון הולך לצאת עכשיו כרידים מחודש... לחובבי הניו רוטס/קונשס : Busy Signal Feat. Flava Unit - Youths Dem Free בדרך כלל BUSY עסוק בלעשות דאנסהול, הפעם הוא התפנה לעשות קצת קונשס... כישרון גדול הבחור, הצליח להפתיע אותי... יושב על ה-CRITICAL RIDDIM....

the congos - Fisherman?????

אממ.. פעם עוד הייתי יכולה להבדיל בין סגנונות הרגאיי כי הכרתי מעט- יאנו רוטס, רגאיי, דאב ורגאמאפין.. מה ההבדל בין הפאונדיישן לרוטס? כי סתם דוגמא אם היו שואלים אותי איזה סוג רגאיי זה Fisherman של דה קונגוס- הייתי עונה רוטס.. אממ..ממ.. מה אני טועה??!?! חהחה בוא נגיד שככל שאני מכירה יותר ויותר אמנים ו/או שירים אני מתבלבלת יותר!! אממ.. גם לגבי הדאנסהול- יש שירים שאומרים שהם דאנסהול- אבל, טאכלס- לי הם נשמעים רגא.. אז מה נהייה איתי?! קיצר הסתבכתי
יום מלא חיוכים ואנרגיות חיוביות!!! -כשף!

fleaboy

New member
ממה שאני הבנתי

הפאונדיישן זה רוטס ישן... כמו הסטייל של הקונגוס ודניס בראון וכו' והרוטס של היום נקרא ניו רוטס... שזה סאונד יותר אלקטרוני וחדיש... כמו ג'ה קיור, ווריור קינג ועוד ועוד אולי זה לא נכון... ככה אני הבנתי

ZeusMan

New member
הסבר ממה שאני יודע...

צריך להבין שלהגדיר מוזיקה זה לא דבר קל בימים שכונים אלו... אבל על רמת העיקרון הסיגנון שנקרא פאונדיישן מאופיין בצליל חי שנעשה ע"י כלי נגינה באולפן ובנוסף יש לו מקצב מסוים וסגנון שירה שמאפיין אותו... התקופה שמאפיינת הסגנון הזה הוא בין שנות ה-60 עד ל-80 העליזות... הסגנון השני הוא NEW ROOTS או במילים אחרות CONSCIOUS (קונשס) שמאופיין בצלילים אלקטרונים יותר, עבודת מחשב וגם לו מקצב מסויים וסיגנון שירה שמאפיינים אותו... והסיפור דומה לגבי דאנסהול ישן ודאנסהול חדש...

אוקיי.. תודה לשניכם ../images/Emo13.gif

את מה שאמרתם ידעתי פחות או יותר, חהחה עדיין- לא נראה לי שאני יבדיל ככה לפי האזנה- אבל יש מצב להבדיל קצת אם אני יודעת מי האמן ומתי הוא הוציא ת'שיר. סבבה, שוב תודה
-כשף!

K C

New member
Congos - Fisherman

אחד השירים!!! איזה פתיחה לאלבום מושלם!

Carcass

New member
המלצות בעל הכיפאק..

Hail The I Riddim,רידים רגוע ושקט,כולו צ'אנטינג שכזה,יושבים עליו בין היתר, טורבולנס,קפלטון,לוציאנו,אבל שיר הנושא Izes - Hail The I,לוקח אתכולם,מומלץ. Prayer Riddim,עוד רידים שקט שכזה,שיושבים עליו בין היתר ג'נטלמן,טורבולנס וג'וניור קלי,גם מומלץ. ואחרון להפעם,Train To Zion Riddim - רידים קונשס רוטס שכזה,אפשר למצוא בו את אנת'וני בי,לוציאנו,צ'זידק והטיון האהוב עלי ברידים הזה,של ראס שילו. Stricly Good Vibes..

K C

New member
כל כך הרבה

נתחיל מתומר יוסף נביא את הזריחה אל תעשו עניין הולך ישר ההר קורא לך יפה שלי יום קיץ Anthony B. - fire Pon Rome, הפזמון נשמע מוכר Black Uhuru - I love king Selassie Fantah Mojah Nuh Build Great man Hail the King גם הרימקס Thanks and Praises ו-She make me feel so nice לא הספקתי לשמוע את כל האלבום של מתתיהו, אבל שלושה שבלטו Jeruslam Time of your song ו-Fire, השיר הפותח ועוד כמה לסוף מוש בן ארי דרך ים ועוד יום תהנו

טאכלס הרימיקס על ג'מרוק--

של Hail the King פחות מוצלח מ- Drop Leaf Riddim, יאנו עדיין השיר מהמם!! אבל פחות יפה- אין על הגירסא של דרופ לפ רידים!! מה אתם אומרים?!??!??! -כשף!

למעלה