חגיגת MidSummer ביום חמישי !!!

gwizard

New member
חגיגת MidSummer ביום חמישי !!!

שלום לכולם ! כולכם מוזמנים לחגיגת Midsummer שתתקיים ביום חמישי - 19.6.03 בחוף קיסריה. כולם מוזמנים להגיע לקראת שעה 6 בערב (18:00 לפריקים של צבא). החגיגה לא תכלול טקס, אלא מתוכננת להיות קלילה, ותכלול מדורה, אוכל, שחיה בים (להביא בגד ים!) ומשחקים. אנשים בלי רכב וטרמפים מוזמנים להישאר לישון על שפת הים (להביא אוהל ושק שינה) ולהנות מערב/לילה נהדר מלא כיף ושמחת חיים. הוראות הגעה: ------------- באוטובוס לתחנת פרדס-חנה: קווי 852, 872 מתחנה מרכזית תל-אביב בשעות 16:00, 16:15 ן-16:30. מחיפה - קווי 202, 222 בשעות 16:05 ו-17:20. ברכבת (עדיף!): מכל מקום עד לתחנת פרדס-חנה/קיסריה יש רכבת כל חצי שעה. בכל מקרה, אני אבקש כל מי שמעוניין להגיע, להתקשר עלי באחת מן הדרכים הבאות: טלפון: 067-992610 דוא"ל: [email protected] בברכה, אלון.
 

suki da yo

New member
כואב, ממש כואב, אבל אני לא אגיע

יום לפני היומולדת של החבר שלי, מה שאומר שאם אני מפספסת את היומולדת שלו בגלל בגרות, גם המידסמר יאלץ לחכות...
 

dopey_wizard

New member
אני יגיע..

רק צריך למצוא דרך לחזור.. טוב.. יש זמן לחשוב על זה.. :)
 

gwizard

New member
יש פתרון !

אני לא זוכר מאיפה אתה, אבל אתה יכול לבוא עם אוהל ולהישאר לישון ואז יום שישי יש תחבורה ציבורית
בכל מקרה, צור איתי קשר שנתאם מה אתה יכול להביא איתך (מבחינת אוכל וכאלה). אלון.
 

Justin Angel

New member
חדשות טובות

אני לא אוכל להגיע למשתה. יש לי יותר מדי נושאים לדון עם השמש בחג הקרוב.
 

L e s t a t

New member
מי שמדבר על תירוצים...

לך יש את האמא של התירוצים הצולעים..
 

Justin Angel

New member
ברור.

ה"תירוץ" שלי הוא חג דתי קדוש שמיועד להחזרת אורו של ארתור המקודש לעולם ולהיהורים ומדיטציה, התרוץ שלך הוא שאבא לא יכול להסיע אותך וכמובן שאין אוטובוסים ביקום (מי שמוכח בעליל כלא נכון במדריך הטרמפיסט לגלקסיה).
 

L e s t a t

New member
לא אמרתי שאין אוטובוסים

נתתי לך סיבה אחרת, חבל שאתה לא יודע להקשיב.
 

gwizard

New member
שינוי !!!! - כל מי שמגיע לקרוא !!!

נודע לי היום שחוף הים שעליו רציתי לעשות את האירוע הפך להיות בתשלום ! אי לכך, האירוע יתקיים בפארק נחל אלכסנדר והוראות הגעה ינתנו לכל אחד בפרטי. ראוי לציין שדי קשה להגיע לשם בלי רכב כי המקום די מבודד וכל מי שרוצה להגיע ולא יצר איתי קשר, אז שיעשה זאת מייד. סליחה על האי נוחות ותודה, אלון.
 
למעלה