חגיייייי מתה עלייך יא מתולתל :)
G GLooMgIR L New member 21/9/03 #2 חגי?????../images/Emo129.gif אם הינך מתכוונת לחגי מכיתה יא מבית סםרי נאצי... אז חבל...אני מקווה שלא... blog.tapuz.co.il/amba
חגי?????../images/Emo129.gif אם הינך מתכוונת לחגי מכיתה יא מבית סםרי נאצי... אז חבל...אני מקווה שלא... blog.tapuz.co.il/amba
G GLooMgIR L New member 23/9/03 #4 אני זונה!!! אוקיי חגי פה אני מתנצלת רשמית! פשוט אתה מבין דיקלה ואתה...לא הבנתי מה הקשר... ווווזה שאני זונה זה לא קשור זה כבר עניין אחר...
אני זונה!!! אוקיי חגי פה אני מתנצלת רשמית! פשוט אתה מבין דיקלה ואתה...לא הבנתי מה הקשר... ווווזה שאני זונה זה לא קשור זה כבר עניין אחר...
M me like fire New member 26/9/03 #5 ראסמי נעמה את זונ אבל זה כבר עניין אחר ויייייייייייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעלללללללללללליייייייייייייייי אני פשוט חולה עליך תחזרי לפורום....
ראסמי נעמה את זונ אבל זה כבר עניין אחר ויייייייייייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעלללללללללללליייייייייייייייי אני פשוט חולה עליך תחזרי לפורום....
L leory young New member 27/9/03 #6 חחחחח....נעמה לא זונה.... נעמה......נעמה היא נעמה וחג'י נשמתי!!! אני גם אוהבת אותך מאוד ואני חוזרת לפורום, אבל חלש מה..הכל השתנה.. ואיך נחזיר אותו למוטב איך?... איפה כולם?!.. נקווה לטוב..
חחחחח....נעמה לא זונה.... נעמה......נעמה היא נעמה וחג'י נשמתי!!! אני גם אוהבת אותך מאוד ואני חוזרת לפורום, אבל חלש מה..הכל השתנה.. ואיך נחזיר אותו למוטב איך?... איפה כולם?!.. נקווה לטוב..