חגיישן שמחיישן

חגיישן שמחיישן../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif../images/Emo102.gif../images/Emo77.gif

מזלט למדינתנו היקירה, האחת והיחידה! אז... מה עשיתם אתמול? מה עושים היום? הולכים למסיבת יומולדת למדינה באכזיב
/ספורטק/ניצנים?

יערולה13

New member
חרא של יום עצמאות

מה עשיתם אתמול?הופעתי היה הופעה מעולה
! , שכחתי את הארנק אצל חברה , עשיתי לעצמי פאדיחות מול המנהל של הלהקה, בכיתי , חתכתי הביתה. יום העצמאות הכי גרוע שהיה לי בחיים! אהה ועוד משהו יש לי חברים זונות הם היו אמורים לחכות לכשאני יגמור להופיע ואז לינסוע איתי במונית למוצקין אבל הם הבריזו לי
מה עושים היום?ישנים אולי הולכים עם ההורים לחברים שלהם עוד ניראה הולכים למסיבת יומולדת למדינה באכזיב/ספורטק/ניצנים?לא.

הר הרצל. היה אחד המדהימים תקשיבו../images/Emo99.gif

היו 1,500 ילדים שהופיעו על הרחבה|מאוהב\שרית חדד,דוד דאור
ההדלקת משואות לקחו שנה..אבל לא משנה!^&%$@&% וצילמו אותיייייייייD:: ישבנו במכובדים וזה...היה כיף רצח
בואו נגיד שרוחמה אברהם עשתה את עבודתה נאמנה! ופגשתי את שטרן3@^$@#
ואת ביבי!~%#$![למרות שראיתי אותו מיליון פעם] דליה איציק$#@^^ וסיון קליין וציפי לבניייייייייייייייי!!#@^ ווהוווווווווווו~ היה מדהים שמעו. והשקיעו בזה הון תועפות.

S p r i n g B

New member
חג עצמאות שמחחחחחחחחחחחחח

מה עשיתם אתמול?רוק עצמאותתתתתתתתתת מה עושים היום?הגעתי הביתה רק ב11 מרוק אז זה עדיין נחשב, לא? היה טובבבבבבב הולכים למסיבת יומולדת למדינה באכזיב/ספורטק/ניצנים?לא

יום העצמאות!../images/Emo77.gif

מה עשיתם אתמול? מסיבה מטורפת בקיבוץ מה עושים היום? על האש עם המשפוחה וההולנדים הולכים למסיבת יומולדת למדינה באכזיב/ספורטק/ניצנים? אכן. באכזיב

orel4400

New member
מסיבת יום הולדת למדינה ברוק עצמאות!!! ;]]]

היה פשוטטט אחד הטובים!!! יוני בלוך הוא מלך!!! נהנתיי :) חבל שהחבר נשאר בבית =\

Maddie

New member
הרחבה בטבעון ../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif

נסעתי בשביל חברה- היא מתה על סאבלימינל. היה מעולה
היו המווון חתיכים

ברלץ

New member
חג שמייח....!

מה עשית אתמול?- ספורטק עם חברים ואז חתכתי לים ומשם הביתה.. מה עושים היום?- על האש עם המשפחה המורכבת... הולכים למסיבת יומולדת למדינה באכזיב/ספורטק/ניצנים? לא הלוואי...

gabi2410

New member
היה די מסריח

ידיד שלי הופיע באופקים והוא הכריח אותי להיות שם ביום העצמאות,והיה כזההההה משעמם. הופעה של להקת מחול ואז עופר לוי או משהו כזה,והוא ממש גרוע.וגם איבדתי את המצלמה איזה 4564 פעם וכל פעם מצאתי אותה מחדש או שאנשים מצאו והביאו לי(זה רק מוכיח עד כמה העיר הזאת קטנה ויבשה..) אבל לפחות ותמול שידרו את כל רוקצ בטלוויזיה.

just gaya

New member
היה יום עצמאות חזקקק../images/Emo70.gif|בלוכ|../images/Emo165.gif

אז... מה עשיתם אתמול?הינו ביום חמישי בבמות בגבעתיים היה הראל סקעת
וכנסיית השכל
וכל הנוער העובד!!!! מה עושים היום?חח אתמול המשפוחה הייתה אצלנו והיה על האש הולכים למסיבת יומולדת למדינה באכזיב/ספורטק/ניצנים?לא

למעלה