חגים זה בזוג הצודקת אנוכי?

M o k a 3 2

New member
חגים זה בזוג הצודקת אנוכי?

אתמול הייתי בכיכר רבין מסביבי זוגות וזוגות..... אוף רוצה אוויר.
 

Old Girl

New member
מי שיש לו בן זוג

מבלה בחג עם בן הזוג. מי שאין לו - מבלה בלי. דיברתי עם אחותי אתמול בערב, והיא הייתה בדרך למסיבה פרטית אבל גדולה - לבד. דיברתי עם בת הדודה שלי, והיא תכננה חגיגה קטנה עם חברות קרובות. יש כל כך הרבה מה לעשות לבד.
 

Miss Thang

New member
לא יודעת.

אני מחליפה בשנתיים האחרונות חברים בקצב די מהיר (אחת לכמה חודשים), ולמען האמת אני מוצאת יתרונות מאוד חזקים בשני המצבים (בזוג או לבד).
 

avshalomat

New member
כן אבל

נראה לי שכאשר בן זוג זמין זה עניין אחר, כלומר יש הבדל בין מצב שבו אפשר לבחור בן זוג אם רוצים אבל בוחרים להשיאר לבד, לבין מצב שבו מרגישים שאין ברירה ואין יכולת למצוא בן זוג. אני אתן דוגמה בשנתיים האחרונות הייתי בדיכאון די חריף, במצב כזה לא שאין משיכה, אלא גם חסרה היכולת גם לקדם זוגיות (או אפילו מגעים עם בני הזוג השני), גם כשיש הזדמנויות אז הרבה מתעלמים מהם (אני התעלמתי) אבל כל הזמן מרגישים דחויים ולא מושכים גם אם המציאות הריאלית היא אחרת.
 

magenta73

New member
לא יודעת,

איפה שאני הייתי, לא היו הרבה זוגות, או שלא ראיתי אותם... ראיתי דווקא שני צעירים מתנשקים בלהט, זה דווקא היה מאוד סקסי, ודי ברור שזו הפעם הראשונה שהם מתנשקים...(אחד עם השני) התרגשתי בשבילם. יש בעולם רווקים, ויש בעולם אנשים בזוגיות, והעולם כמנהגו נוהג... :)
 

bioc1

New member
במקום שבו ביליתי היו הרבה סינגלים (שיכורים)

 
למעלה