חגים-עם המשפחה או לבד או נוסעים?

רחלילי

New member
חגים-עם המשפחה או לבד או נוסעים?

פתאום חשבתי לי שכל השנים היה לי ברור שחגים עושים עם המשפחה. כל זה עד שסבתי נפטרה. זה היה מין אקסיומה כזו, הנחה שלא מערערים עליה. ראש השנה, סוכות, פסח. עושים איתם. חגים אצל סבתא זה היה שיא המשפחתיות עבורי. ואז, היא נפטרה לפני שנה וחצי. שנה שעברה זה היה לפני החתונה והיינו יותר משפחתיים (התבקש). השנה די ברור לנו שאם משיגים טיסה זולה אנו נוסעים לפני ראש השנה לחו"ל ללא שום נקיפות מצפון. ואתם?

Ronnie*

New member
אנחנו נוסעים ../images/Emo13.gif

ככה, כמעט בלי כוונה התחמקנו לנו מהבלגן של החג... בכל זאת, צריך לנסוע לירח דבש מתישהו.

dorlim

New member
הלוואי ויכולנו לנסוע ....

אנחנו עם שתי המשפחות בראש השנה והשאר עוד לא ידוע

fila

New member
אנחנו כמו בכל החגים

אצל ההורים שלי. בשנה שעברה היינו בירח דבש וחגגנו שנינו לבד באר"ה, הלכנו למסעדה סינית רומנטית ביותר והיה כיף מאוד בלי הכאב ראש וההכנות שלפני אז מי שיכול לברוח שיברח

אתי@

New member
אנחנו עם המשפחה

לא שהיינו מתנגדים לטוס במקום, אבל כרגע טיסה ממילא לא עומדת על הפרק...

אביבית1

New member
אנחנו בחיק המשפחה

רק שעדין לא ידוע באיזה חיק... אולי חיק הטבע.
האמת שזה תלוי באמא של אביחי, אם האחים שלו אצלה אז גם אנחנו, ואם לא אז אצל המשפחה שלי.

limor 2

New member
אני לא מוותרת על החגים !

ממש חשוב לי להיות עם כל המשפחה בחגים. גם כל חג יש לנו טקס "פתיחת מתנות" שבו כל המשפחה שלי - לפני הארוחה ולפני שכולם מגיעים - מתאספת ופותחת מתנות. כמו בחג המולד.. זה מה זה כיף !

אם היה לי כסף הייתי נוסעת

וזה היה חוסך לי את העצבים של "באיזה צד חוגגים בפעם הזו". מישהי מוכנה לתרום לי כמה מאות דולרים?...

rona25

New member
אנחנו עם אח של בעלי

ומשפחתו שמגיעים במיוחד מחו"ל... האמת שזו פעם ראשונה מאז שהתחתנתי שאני לא עושה את החג עם הצד המרוקאי שלי ואני די עצובה ומבואסת מזה. מה גם שמעולם לא אכלתי גפילטע פיש (איחחססס... ויסלחו לי כל האשכנזיות בפורום, זה לא אישי) והשנה כנראה שאצטרך להתארח בחברת הדג המתוק.....

אביבית1

New member
יש כבר תאריך למפגש?

כמו שכתבתי לא יודעת מה יהיה עד אז, אבל כרגע מתפקדת. מישהי לצא´ט?

סרינה

New member
אנחנו עם המשפוחֶה (או יותר נכון

המשפוחות, כי איחדנו אותן לראש השנה). אולי אני רגשנית במיוחד היום, אבל פתאום נורא מתחשק לי לבלות את החג עם המשפחה...

מאי26

New member
אצלנו עוד לא ברור מה קורה, ולארז

צץ איזה רעיון עיוועים שנזמין את כולם אלינו, אבל אני מסרבת בתוקף (היומולדת שלי חל בראש השנה וממש לא בא לי לבלות את כל החג בבישולים - מה גם שאני לא בשלנית בכלל...). עם זאת אני דווקא אשמח לבלות את החג עם המשפחה. בשנה שעברה היינו בארה"ב כל החגים, ודווקא בראש השנה נצבט לי קצת הלב כשדיברתי עם אמא שלי בטלפון והם חגגו את ראש השנה, ואנחנו המשכנו בטיול הרגיל...

למעלה