חגים

חגים

זהו, הגיע ראש השנה שחשבתי שאני אעשה אותו איתך..חיכיתי וחיכיתי אבל כלום. אתם שם ואני פה מנסה לשכוח ולהדחיק ושואלת את עצמי כל פעם מחדש כמה זמן זה עוד יקח .ובאמת כבר עברו כמעט 3 חודשים והאהבה שלי אלייך במקום לדעוך רק גוברת ומתחזקת.ואתה שם כ"כ חסר לי . אני שואלת את עצמי מה ע םכל ההבטחות שלך והמילים שנהגת לכתוב לי וללחוש לילתוך האוזן בלילה כשהלכנו לישון ובבוקר כיצאת לעבודה ותמיד התעוררת לפני..אמרת לי שבלעדיי אתה חצי בן אדם ושחוץ ממני אין לך כלום בחיים.ואני האמנתי ואהבתי .אם הייתי יכולה לתאר במילים את האהבה הגדולה שייש לי אלייך וחשבתי שהיא הדדית או יותר נכון הראת שהיא הדדית. והלב מתגעגע ולא חדל לאהוב אותך וכל פעם שהשם שלך מוזכר נעתקת נשמתי ממני.וכשאילו נדמה שאני מאותו רגע שנפרדו דרכנו כבר אינני בן אדם. איך רציתי שנהיה ביחד בחגים .. כל המשפחה אפילו חשבתי להזמין את ההורים שלך כדי שכולנו נהיה ביחד. וכבר אין לי כוחות ..אהובי אין לי כוחות להכיר מישהו חדש ואני לא חושבת שאני מעוניינת..הלוואי והיית יכול להרגיש את מה שאני מרגישה עכשיו.אולי אז היית מבין. קשה לי בלעדייך .קשה לי מאוד, כבר 3 חודשים שאני לא מוצאת את עצמי שאני לוטה בערפל . מפגישה לפגישה מבליינד דייט לבליינד דייט , מחפשת את האחד ויחיד שבתוך תוכי אני יודעת שהוא היה אתה לא יהיה אחר. אתה היחיד שנגעת .לא יהיה אחר..אותך אני אוהב תמיד ואתה תהיה מקור ההשוואה שלי ואני יודעת שאבור לי לעשות את זה אבל בחיים לא הכל הולך לפי מה שמתכננים. יקירי . אהובי היחיד אני כ"כ מתגעגעת ורוצה אותך בחיי שוב . אבל זה בלתי אפשרי... ואני מבקשת ממך ומהלב שלי לשחרר אותי . אני באמת רוצה ומנסה להכיר מישהו חדש מישהו שיאהב אותי ואני אוכל להעניק לו את אהבתי בחזרה זו המשאלה שלי לשנה החדה בתקווה שהיא תתגשם..

shirkush

New member
יקירתי........ ../images/Emo20.gif ../images/Emo141.gif

אני מכירה את ההרגשה הזו של הגעגוע והמחשבה שלא רוצים אף אחד אחר חוץ ממנו.... אני יודעת שזה קל להגיד וקשה לעשות, אבל בכל זאת אני אומר.... את צריכה להמשיך הלאה - אין לך ברירה.... אומנם בהתחלה זה קשה לצאת עם מישהוא אחר... אני גם לא אומרת שתשכחי ממנו, הרי תמיד יישאר לך מקום ב
בשבילו.... ואולי את גם לא צריכה לרוץ ולחפש מישהוא חדש.... את צריכה למצוא את הכיף שבלהיות לבד.... ותאמיני לי שיש דבר כזה.... בכל מקרה, אני מקווה בשבילך שתתגברי ותמשיכי הלאה.... ומשהוא קטן ממני שלא יזיק לך עכשיו..... אני שולחת לך
ענקי.... מכל ה
....

crazykiki

New member
מדהים..

כל כך מדהים... הצלחת במכתב הזה לתאר בדיוק .. אבל בדיוק את מה שאני הרגשתי במשך כל כך הרבה זמן.. יותר מחצי שנה.. אבל כאן הנחמה.. אני מקווה.. למרות שעבר המון זמן מאז לי זה קרה.. ולמרות ש.. עדיין... אני.. נעצרת לדקה כשאני שומעת את שמו עולה לאוויר. למרות כל זאת.. אני יכולה רק להגיד שאני מאחורי זה.. והיום אני כבר לא מרגישה כמו פעם.. מקווה שההרגשה הזו .. תעבור לך במהרה ותוכלי לחזור למסלול, לחיות , להנות, לאהוב ולהיות נאהבת בדיוק כמו שאת רוצה

למעלה