חגית איפה את???

ערןמנור

New member
חגית איפה את???

מה קורה? הייתי בסיני - סנדוס שלישי-שבת היה מעולה:יומיים רוח סבבה כול היום ויומיים דרדלה ל 16 בבוקר חוץ מזה היה ממש כיף! היה ייצוג מכובד לגולשות :) ערן

hagit oz

New member
הי ערן

היי ערני,
אני כאן בפורום, אני כבר לא גולשת קייטסרפינג, זהו, החלטתי לעבור לשאלות תשובות בפורום
סתאםם , האמת היא שבאמת הרבה הרבה זמן לא גלשתי קייט, החלטתי לקחת קצת פסק זמן ולנקות את הראש, הייתי צריכה.... אבל לעומת זאת בשבוע האחרון התחלתי ללמוד גלישת גלים וכבר אתמול הזמנתי לי גלשן גלים חדש של חברת "חני" שאני מקווה לקבל אותו תוך שבועיים, החלטתי שזה הזמן להתחיל ללמוד בתקופת הקיץ ואז בחורף אני אהייה מוכנה לקייט עם גלים שזה נראה לי הדבר האידיאלי, חוץ מזה שאני מאוד נהנת ומרוצה מזה שהתחלתי ללמוד, כבר הרבה שנים שאני רוצה ללמוד גלים אבל השקעתי את כל כולי בקייטסרף. בנוסף.....יהיו אולי הפתעות בהמשך...כרגע הכל רגוע , בקרוב אני יתחיל את העונה בכינרת ואחזור לעצמי בתקווה אני שמחה לשמוע שנהנת בסיני ואני מתה על המקום הזה, אני שמחה לשמוע ושהייתה נציגות של בנות, כמה אם אפשר לשאול?? צריך לגרום להן ולאחרים להגיע לפורום הזה, קדימה חברים תעשו שיווקקקקק חוץ מזה, איך הולך לך בגלישה? חגית עוז

למעלה