חגית! מה עם רשימה של בתי ספר?

nov0pazam

New member
חגית! מה עם רשימה של בתי ספר?

הבטחתי שאני אזכיר לך אם לא תפרסמי. זוכרת? ביקשתי ממך רשימה של בתי ספר לקייטסרף בישראל ומחירים לקורסים? אני עדיין מחכה... תודה מראש!

hagitoz

New member
רשימה של בתי ספר לקייטסרפינג

הי, לא שכחתי אותך, לאחר חשיבה בנושא החלטתי שאין באפשרותי לפרסם לך במדיוק את פרטי המחירים וגם לא מתפקידי, מה שכן אני יכולה לכתוב לך שתיכנס לאתר ה- kitesite ושם תמצא את כל בתי הספר שכיום קיימים בישראל בתחום הקייטסרפינג, כל בתי הספר שם בברור, עליך להיכנס לכל אתר לפי כמובן מיקום מגוריך ולבחון על פי הצרכים שלך את הדבר המתאים לך ביותר והם באופן אישי ימסרו לך את המחירים שלהם כי זה משתנה מבית ספר לבית ספר, תלוי במספר השעות, בשיטת העבודה וכדו'. זה המקסימום שאני יכולה לעשות עבורך בנושא הספציפי שהצגת, אולי בשלב מאוחר יותר אני ובשילוב ידיעתם והסכמתם של בתי הספר בארץ נערוך השוואה כפי שביקשת, חבל שתתעכב עד שהנ"ל יבוצע. מקווה שזה יעזור, חגית עוז

aristo1973

New member
חגית לא כל בתי הספר באמת מקצועיים

כמו שהם באמת מציגים את עצמם , תחום גלישת הקייט אם זה במים או ביבשה תלוי מאוד בתלמיד ,יש בתי ספר באירופה שמלמדים את התלמידים לאורך זמן של מספר חודשים רק בישראל קורס מוגדר כשלוש פגישות ,בין להרים את הקייט ובין לגלוש איתו או להיפצע איתו ההבדל יכול להיות מאוד גדול את הלנדבורדינג התחלתי לעשות רק אחרי שנה של אימונים (בערך) המאונטיינבורד ישב אצלי 4 חודשים בלי לגעת בו רק מפחד ,אני מכיר חבר'ה שמעיפים עפיפונים כבר 15 שנה ונוסעים בבאגי שפוחדים לעלות על המאונטיינבורד

למעלה