חגית שלום לך , לא נעים לי

חגית שלום לך , לא נעים לי

אבל זקוקה שוב לעזרתך. אז הסיפור שלי אם את זוכרת זה עם האחות היחידה הממש לא נחמדה של בעלי . אני והיא כמעט חודשיים לא מדברות כי ככה החלטתי . נפגשנו כרגיל בטיול עם ילדינו ועד שסוף סוף הכינה לילדי ארוחה התחילה לכעוס שהילד לא אכל. בעלי התחיל עם הנושא והיא עשתה מזה ריב וויכוח היא טוענת ששאלה את ילדיי מה רוצים לאכול ואז היא עשתה מה שרצו אבל ילדתי הגדולה אמרה שזה לא נכון שהיא בכלל לא שאלה רק אמרה אני מכינה כך וכך. היא כעסה כי הילד סיפר לנו שלא אכל ובעלי עשה טעות וסיפר לה והיא כרגיל החלה לכעוס ולצעוק אני התערבתי בשיחה ואמרתי לה שהוא בעייתי אצל כולם ולא רק אצלך. היא השתוללה וכעסה שאצל האחיות שלי האוכל יותר טעים ואני אמרתי לה שגם אצלם לא אוכל ואפילו אצל הסבתא עושה בעיות. יש לציין שאני נשואה הרבה שנים ונותנת הכל לילדייה והיא פעם ראשונה הכינה ארוחה וטענה שזרקה הכל לזבל, בנוסף משקרת שגם ילדתי לא אכלה והבת שלי סיפרה שהיא השאירה קצת. התחילה לכעוס ולהשתולל ואמרה בשיא חוצפתה שהיא לא דיברה איתי אלא עם בעלי, עד איפה רוע יכול להיות???? כרגיל חזרתי עצובה ובוכה. בנוסף בעלי החצוף אמר לי לידה שאני עושה ריב כי אמרתי שבפעם הבאה יבואו הביתה בצהריים אליי, הוא טוען שלא אומרים דבר כזה וזה מעליב. יש לציין שבאנו הביתה אמרתי לו אתה גיבור עלי כי אני טובה וממנה אתה פוחד , אמר שלא מפחד פשוט לא רוצה שהקשר התנתק. מה יהיה עד כמה אסבול רוע? בבית אמרתי לו עד שהכינה ארוחה כי הרי הם מסוגלים להיות אצלה שעות ולא לאכול כלום, אז עד שהכינה עושה טרור ובלאגן והוא כמובן אמר שאני צודקת. מה יהיה איתי כל פעם שאליך עם ילדיי אחזור בוכה ועצובה . אני גם בכל הטיול השתדלתי להיות בעמידה ובתזוזה רק כדי לא לשבת לידה . והכי מצחיק היא אומרת לי אני לא דברתי איתך כאילו בכלל אני רוצה לדבר עם מכשפה כמוה. בנוסף גם צעקה על בעלי שהיא תגיד לילדייה לא לאכול אצלי אני מצידי הלוואי וזה יהיה כך , מצידי לא רוצה קשר בכלל כי נמאססססססס . תודההההההההההההההההההה וסליחה שיצא ארוך. כל טוב לך.

תקבליה בברכה (את העזרה) את מספרת סיפור

דומה למה שקרה בעבר וכנראה גם ימשיך אלא אם תעשי שינוי את. את כועסת עליה כי היא צועקת עלייך ומתנהגת לא יפה עם ילדייך, את כועסת על בעלך שלא מפרגן לך ופועל "בטובתה" אם תמשיכי כך תוסיפי עוד ועוד ססססס לנמאסות שלך..... השינוי חייב לבוא ממך. את צריכה לעשות מאמץ בשביל להציל את עצמך מהצער והבכי שקשורים באחות בעלך , את צריכה להפסיק להתייחס לזה כל כך בכבדות ובקושי. את צריכה לא לתת לדברים שהיא עושה ואומרת משמעות, לא בעינייך ולא בעינהם, לא להתייחס. למשל, אם היא אומרת לך שהילד שלך לא אכל אצלה אז תעני לה " אני בטוחה שהאוכל היה מאד טעים אבל הילד לא רעב כנראה" וזהו. מה מדוע את עושה מזה דרמה גדולה? היא אמרה אז אמרה! אותה תגובה גם עם בעלך, אל תתני לדברים משקל בעיניך והם יהיו קלים ויעברו כאילו כלום (והם באמת כלום) זאת עבודה שלך עם עצמך! אז מוזמנת לכתוב לי ככל שאת רוצה ואעזור לך אבל את צריכה לעשות בעצמך למענך. תנסי ותספרי איך היה. לא לוותר!

תודה רבה לך את מקסימה../images/Emo24.gif אני אמרתי לה

שהילד לא אכל כי הוא לא אוכל אצל אף אחד ובנוגע לילדה בגללה ששיקרה שגם את האוכל שלה זרקה אז לא החמאתי לה ודווקא ילדתי אמרה שהאוכל היה טעים בזה אני בטוחה. כנראה שלא הבנת אבל בבית הוא הצדיק אותי אבל ממנה הוא מפחד אז אומר שאני זאת שעושה ריב .פשוט פחדן כי היא אגרסיבית ותוקפנית בצורה איומהההההההה,פשוט בלתי נסבלת.בנוגע לדרמה כי אני רגישה והיה תוקפניתתתתתתתתתתתתת ברמותתתת וזה מעליב אותי .תודה רבה לך.

שכחתי לרשום

אמר שאני עושה ריב כי אמרתי להם למה לריב ושיבואו אליי הביתה לאכול צהריים , את מבינה .? בחיים אין לו אומץ להשתיק אותה כולם אומרים שהוא מפחד ממנה וזה בטוחחחחחחח. בייי אלפי תודות לך.

אני מציעה לך שוב, תשני את התגובה שלך ותראי

שההתנהגות של בעלך ואחותו ישתנו גם כן. כאשר לא תגיבי בצורה הקשה בה את מגיבה, לא יהיה להם למי לאמר את הדברים. את יכולה לעשות את השינוי, זה בידייך...

סליחה אבל אני לא מבינה אותך, את

חושבת שאצלי הבעיה ? הרי היא בלתי נסבלת אף אחד לא סובל אותה . אז עד שהחלטתי לענות כועסת יותר .הבעיה אצלי היחידה שאני נפגעת מאישה כזאת לא נחמדה שמישהו אחר היה יורד עליה ולא שותק לה . תודה רבה .

ברגע שאת זו שנפגעת וקשה לך ואת עצובה ממה

שקורה אז בהחלט יש לך בעיה... זה לא משנה שהיא אדם בלתי נסבל ואף אחד לא אוהב אותה ואת הצודקת. כדי שיהיה לך טוב יותר את צריכה לעשות את השינוי.

שלום לך, אני מבינה את מה שאת עוברת וזה ממש

חבל שמשפחה צריכה להתנהג ככה. אבל את צריכה לא לשים לב אחיה ולהתייחס למה שהיא אומרת, תתעלמי מזה, אלה דברים ממש שטותיים לכעוס עליהם וחבל על המצב רוח שלך.

למעלה