חגי בן ארצי יצטרף למפלגתו של מרזל !

חגי בן ארצי יצטרף למפלגתו של מרזל !

יש סיכויים גבוהים שחתן פרס ישראל לתנ"ך וגיסו של נתניהו-חגי בן ארצי יצטרף למפלגתו של מרזל. לאור הדברים הנ"ל זה נראה שמרזל הולך לקחת הרבה מנדטים ממאוכזבי המפלגות הימניות המזוייפות דוגמת הליכוד האיחוד הלאומי והמפד"ל... היידה מרזל! גם בכנסת צריך שיהיה חכי"ם עם אידיאולוגיה סוף סוף!

מאגר קולות הימין הוא סופי ומוגבל

יצביעו בעד א או ב זה לא חשוב. סך הכול המפלגות בימין הסהרורי יזכו ב כ 10 אחוז מהקולות, בחלוקה כזו או אחרת. ואם לנדאו או פייגלין יהיו בראש הליכוד, הימין הקיצוני יצטמק ל 6-7 מנדטים.

ערב רב

New member
אתה מכיר מאגר קולות שאינו סופי?

ספר לי איפה אפשר להשיג אותו. לגופו של עניין, אתה טועה. 10% מהמצביעים הם הציבור הדתי אבל את הציבור החילוני הימני קשה הרבה יותר לכמת, יש לו הרבה נושאים על סדר היום בעלי השלכות מפלגתיות סותרות, ודומני שהפוטנציאל כאן גדול מאוד. אני צופה שעם היודע תוצאות הבחירות יתברר שהמחנה השפוי גדול הרבה יותר מ-12 מנדטים.

ערב רב

New member
אתה מאשים את עצמך באי-שפיות?

הרי נדמה לי שלאיש שקורא את הודעותיך בקביעות אין ספק שאתה נמצא במאיון השמאלני אם לא באלפיון, כולל הציבור הערבי.

כנראה שלא קראת בעיון

או שחס וחלילה יש לך בעיות בהבנת הנקרא. אני נמצא הרחק ימינה מחד"ש ומר"ץ-יחד, ולדעתי גם ימינה מרוב העבודה. בזמנו הייתי במפלגה הפרוגרסיבית (ואף אחד לא האשים אותם בשמאלניות), דעותי לא השתנו - אבל המפה זזה ימינה.

ערב רב

New member
אני מדבר בהנחה כמובן שאנו מגדירים

את אורי אבנרי כשמאל קיצוני.

ערב רב

New member
עכשיו באמת בלבלת אותי

אתה רוצה לומר שאתה נמצא "הרחק ימינה ממרצ" מבחינה מדינית?

ערב רב

New member
ההתרשמות שלי הייתה שעמדותיך

קרובות יותר לבל"ד מאשר למרצ. אתה רוצה לומר שאתה מתנגד להסכם ז'נווה, למשל? באיזה פתרון של הסכסוך אתה תומך?

ערב רב

New member
אינני יודע, נדמה לי שאתה מהתל בי

אולי אתה ערבי ומחזיק בעמדות לאומיות וכוונתך היא שמרצ היא מפלגה ערבית לאומית פחות מבל"ד למשל, כלומר שמאלית ממנה במבט שכזה?

למעלה