חגי הדס

skeptic

New member
חגי הדס

קטונתי מלשפוט אבל אם חגי הדס נתן כזה גיבוי לבעלי החברה שבה הוא משמש כדירקטור (כלומר אם הוא האמין או חיכה לעובדות אז מילא אבל לתת כזה גיבוי ציבורי ללא שום אסמכתא) אז לטעמי הוא לא האדם הנכון לתפקיד של המקשר/מתווך בנושא גלעד שליט ועוד בשכר כפי שנאמר. חבל.

יונה1

New member
דווקא נושא השכר

למתווך בנושא החזרת שבויים נראה לי מאד ראוי. אדרבא, הלואי והמדינה היתה סוף סוף ממסדת את הנושא בחוק ולא נתלית כל פעם בחאפרים ומתנדבים (למשל ספרו לי שבעבר, לאורי לוברני היה תקציב פתוח לטיולים בעולם כשטיפל ב"שחרור" רון ארד. גם זכור לכולנו שדקל השוויץ שהוא כבר כותב ספר). בעניין הדס - אם ספור המדבקה יתברר כהונאה, הרי שעל כולנו לדאוג מאד מי הם בדיוק ראשי המוסד ומהי מנת המשכל שלהם, ולאו דוקא בנושא הנקודתי של גלעד שליט.

dariayaari

New member
לא שמעתי, לא קראתי

מישהו מוכן לספר לי מה קרה עם חגי הדס? מדבקות?

skeptic

New member
נראה שגורל גלעד בידיים גרועות במיוחד

לפי הכתבה בYNET מהיום חגי הדס קיבל עזרה בנושא שליט (ובמשימות נוספות של המוסד) מידידו הנוכל אריק קליין. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3744434,00.html

יונה1

New member
התנהלות המשפחה הרבה יותר מטרידה

מהתנהלות מתווך כזה או אחר, שממילא אינו נמנה עם מקבלי ההחלטות. ההחלטות של משפחת שליט (כמו למשל לתת לנתניהו "100 ימי חסד", או כמו למשל להעביר את תערוכת הציורים האוילית לכנסת), הן שצריכות להעיק עלינו. מדי פעם כמעט נדמה שכבר מוצו כל השגיאות....

למעלה