חג אביב שמח!

blue flower

New member
חג אביב שמח!

היי לכולן/ם, מחר יש לי יום הולדת, הייתי רוצה לשאול איך תהיה השנה הקרובה, מה הפוטנציאל שבה, מסר כללי אז - מה ואיך לשאול??? תודה לכולם

blue flower

New member
למעשה היום... המחשב שלי

היה על שעון חורף, בניגוד למזג האויר

batgalim

New member
../images/Emo77.gifמזל טוב פרח כחול ../images/Emo65.gif

השאלה שלך נראית לי כללית ורחבה מידי עבור פריסה אחת... הרי יש כל כך הרבה תחומים בחיים - חברים, אהבות, קריירה, כסף, לימודים...
אי אפשר לשאול - "מה הפוטנציאל שלי בשנה הקרובה?" מבלי להתייחס לתחום מסויים, למה בדיוק הקלפים יתייחסו בשאלה ? אני ממליצה לך לבחור תחום מסויים שהכי הכי חשוב לך להצליח
בו השנה ולשאול לגביו... מה את אומרת? משהו שלמדתי מחברה טובה טובה שלי - בכל יום הולדת ניתנת לנו ההזדמנות להחליט החלטה משמעותית על שינוי, לימוד, נסיעה או כל דבר אחר אותו נעשה במשך השנה... ביום ההולדת שאחרי מסכמים את השנה שהיתה ובודקים האם אותה החלטה מומשה, וממשיכים הלאה להחלטה הבאה. זה פותח את האופציות להגשים חלומות... כל שנה חלום אחר שמתגשם

צ ל י ל 8

New member
מזל טוב פרח כחול ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

מאחלת לך שמחה ב
, בריאות ואהבה
.

blue flower

New member
תודה בת גלים, את צודקת...

השאלה באמת כללית... העניין הוא שאני באמת צריכה להחליט החלטות שונות בכל מיני תחומים בתקופה הקרובה... ואיכשהו הכל קשור אחד בשני... השאלה נשאלה מתוך המחשבה האם הדברים יסתדרו עבורי בסוף...
אני אוהבת את העצה של החברה שלך, גם אני כל שנה מסתכלת אחורה ושואלת את עצמי מה למדתי, מה עשיתי, מה השתנה... ההחלטה המשמעותית שלי לגבי השנה היא שינוי - אני רוצה למצוא מקום עבודה חדש, אני רוצה להתחיל ללמוד שוב, אני רוצה לאהוב, בקיצור אני רוצה - הרבה דברים
אבל קשה להגשימם!!! נו טוף, גם בלי הקלפים, עזרת לי לחדד לעצמי עד כמה אני צריכה שינוי... תודה על הברכות
פרח כחול

גב

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo141.gif ובהצלחה ../images/Emo45.gif

blackcat2

New member
מזל טוב פרח כחול../images/Emo23.gif

מאחלת לך נתיבים רבים להצלחה, צעידה בוטחת ושמחה בלב.

blackcat2

New member
מזל טוב פרח כחול../images/Emo23.gif

מאחלת לך נתיבים רבים להצלחה, צעידה בוטחת ושמחה בלב.

למעלה