חג אהבה שמח לכולםםם
מ מ י ט ל ל ל ל New member 14/2/07 #1 חג אהבה שמח לכולםםם../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
ר רעות שטיינברג New member 14/2/07 #2 ../images/Emo51.gifרבה גם לך../images/Emo140.gif מיטל זו את שהחלפת כינוי או שאני צריכה לומר לך ברוכה הבאה
../images/Emo51.gifרבה גם לך../images/Emo140.gif מיטל זו את שהחלפת כינוי או שאני צריכה לומר לך ברוכה הבאה
V vmeytal New member 14/2/07 #6 ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifאה ושכחתי... הפי ולנטיין דיי לכוללללם למי שיש אהבה כיף לה......
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifאה ושכחתי... הפי ולנטיין דיי לכוללללם למי שיש אהבה כיף לה......
ר רעות שטיינברג New member 14/2/07 #11 וואי קרתה לי פדיחה קטנה רק עכשיו שמתי להודעה הזו שזו לא את אלא מיטל אחרת חחחח לא ראיתי כנראה את ההודעה לפניכן. סורי על אי ההבנה.ברוכה הבאה למיטל החדשה וולנטיין דיי שמח לכולם
וואי קרתה לי פדיחה קטנה רק עכשיו שמתי להודעה הזו שזו לא את אלא מיטל אחרת חחחח לא ראיתי כנראה את ההודעה לפניכן. סורי על אי ההבנה.ברוכה הבאה למיטל החדשה וולנטיין דיי שמח לכולם
מ מ י ט ל ל ל ל New member 14/2/07 #7 ברוכה הבאה לי.. חח אני כל הזמן פה מתעדכנת וכאלה גם מצביעה במצעדים.....אבל לא תמיד יוצא לי לכתוב פה היו לי לפני זה כינויים אחרים עכשיו החלפתי וזה יהיה הקבוע
ברוכה הבאה לי.. חח אני כל הזמן פה מתעדכנת וכאלה גם מצביעה במצעדים.....אבל לא תמיד יוצא לי לכתוב פה היו לי לפני זה כינויים אחרים עכשיו החלפתי וזה יהיה הקבוע
ר רעות שטיינברג New member 14/2/07 #8 זהו תארתי לעצמי שזו את בכינוי חדש,תתחדשי על הכינוי ובקשר למצעדים כל הכבוד מאמי תמשיכי להצביע
מ מ י ט ל ל ל ל New member 14/2/07 #9 תודה..../images/Emo8.gif ובטח שאני ימשיך להצביע..הכל בשביל אמיר.. תמיד היה ותמיד יישאר בליבי חח