חג אהבה שמח לכולם (הגרסה האקוסטית של "ממעמקים" פשוט מדהימה)
L Libesasa New member 19/8/05 #1 חג אהבה שמח לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif (הגרסה האקוסטית של "ממעמקים" פשוט מדהימה )
חג אהבה שמח לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif (הגרסה האקוסטית של "ממעמקים" פשוט מדהימה )
L Libesasa New member 19/8/05 #3 תשובה../images/Emo125.gif אני שמעתי דרך המכשיר אבל הוספתי קישור לכל מי שמעוניין דרכו אתם יכולים לשמוע את הגרסה האקוסטית לממעמקים... תהנו כולכם מושמנים להיכנס לקומונת עידן רייכל דרך הקישור המצורף ולענות על חידון נושא פרסים ...
תשובה../images/Emo125.gif אני שמעתי דרך המכשיר אבל הוספתי קישור לכל מי שמעוניין דרכו אתם יכולים לשמוע את הגרסה האקוסטית לממעמקים... תהנו כולכם מושמנים להיכנס לקומונת עידן רייכל דרך הקישור המצורף ולענות על חידון נושא פרסים ...
O OMERIQA New member 19/8/05 #4 גם אני הגעתי לזה.. אבל אני לא מצליחה לשמוע.. צריך להוריד את זה?? כי אין לי אורנג'..(
L Libesasa New member 19/8/05 #5 תשובה ליד המילה "ממעמקים" יש תמונה קטנטנה של רמקול... תלחצי עליה...האזנה נעימה
פ פנינית רייכל New member 19/8/05 #7 אי אפשר לשמוע../images/Emo10.gif לחצתי על התמונה של הרמקול ואי אפשר לשמוע לא שומעים כלום...
ע ע י ד ן רייכל המלך New member 19/8/05 #6 אנשים...... זה אחד השירים המרגשים ביותר ששמעתי............ זה פשוט לא יאומן!!! מ-ד-ה-י-ם!!!!! אין ספק- בחירה מצוינת....
אנשים...... זה אחד השירים המרגשים ביותר ששמעתי............ זה פשוט לא יאומן!!! מ-ד-ה-י-ם!!!!! אין ספק- בחירה מצוינת....