חג אהבה שמח

Forever NemeSh

New member
חג אהבה שמח ../images/Emo189.gif ../images/Emo23.gif

מה עושים אתם בחג האהבה? חוגגים? בודדים? שתפו...

היתה לי המון המון אהבה

מארבעים ומשהו אנשים בקהל כשהופעתי לא מספיק? ואפילו קבלתי אסאמאס עם תמונה של מאיה בוסקילה מנשקת מסלקום מה אפשר לרצות יותר?

ממש חגגתי..

חזרתי מבצפר באחת ומשהו... למדתי מתמטיקה... נסעתי שוב לבצפר להכנות למסע לפולין והייתה לנו הרצאה על 1000 שנות יהדות פולין. מרתק.

זה בהחלט מרתק

מה תעשי בפולין שיהיה לך 24/7 שואה יהודים שואה אוכל לא טעים בעליל שואה מחנות שואה ילדים פולנים מעצבנים שואה וחוזר חלילה?

חחחחחחחח שם אני אסתדר...

אבל הרצאה לא מעניינת [בעליל!!!] של 3 שעות או יותר זה לא משהו

בד"כ אפילו לא משתמשים בידע הזה

במסע עצמו, אולי בשלוש מילים ממנו. אבל בכל מקרה פולין זו חוויה ייחודית!

מזתומרת משתמשים?

אף אחד לא יבחן אותך עליו אבל לדעתי כדאי באמת לחוות את החוויה אם אין את המידע אז זה בעצם כלום. איזה הזוי בפורום סטנדאפ מדברים על חוויוות פולין. אז אני אכניס קטע משעשע מהמסע שלי: פריחה אקראית מהמסע למדריך: "אני לא מבינה למה יש כאלה שמכחישים את השואה כאילו מה יוצא להם מזה?" עמוק!

זה לא הקטע של הבחינה

זה הרעיון שמגיעים לאיזורים שלא ממש מדברים עליהם בהרצאות, ולא ממש משתמשים בידע מההרצאות, אני אתן דוגמא, לנו סיפרו על רבי משה, ובסוף ההרצאה נאמר, חכו תבקרו בקבר שלו....זה נמצא במקום כזה וכזה...ואפיללו לא הגענו לשם....אבל זה סתם בשביל ההמחשה. דווקא כשאני הייתי בפולין אחד הדברים שאני זוכר זה שבלילה אחד לפני האחרון הייתי כ"כ רעב, כשהגענו להולדיי אין והגישו פסטה, פשוט אכלתי (או יותר נכון טרפתי) שלוש צלחות של פסטה + תוספות....

FreestyleBoy

New member
הייתי בכל מיני מקומות בחו"ל,פולין

היה הטיול שהכי נהניתי..מצד אחד אומנם נוסעים בשביל להבין מה התרחש שם,ומה קרה לקהילות וכו.מצד שני קניונים שווקים והרבה חברים מהשכבה(_היינו 5 מתוך 7 החבר'ה הכי קרובים) ככה שהיה ממש מסע מיוחד

למעלה