חג אורים שמח לכולם

רותי410

New member
חג אורים שמח לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הערב נר שמיני של חנוכה האור הרב ביותר בבית. גם אצלנו יותר מחנוכייה אחת
זהו, נגמר לנו החג (כמעט)
שיהיה לכולנו אור בבית כל השנה (שלחתי כבר הודעה כזאת ואני לא רואה אותה, אז אם פתאום בתפוז יחליטו להכניס אותה, אני מתנצלת על הכפילות) מה מכינים היום? היום בפעם הראשונה אני מטגנת לביבות(!!!) אני מחפשת את עוגת המייפל של יוכי. מישהו זוכר באיזה דף היא???
לכולם ויום נפלא

יוכי68

New member
חג אורים שמח.......איזה חג נפלא

שיתגשמו כל תפילותייך רותי....... הנה עוגת המייפל • 3 ביצים • 3 שקיות סוכר וניל • 1 גביע שמנת חמוצה • 1¼ כוס קמח תופח • 1¼ כוס סוכר • חצי כוס שמן • רוטב מייפל • לפיזור: קינמון פקאן קצוץ אופן ההכנה לערבב את כל החומרים לפי סדר כתיבתם. לשפוך התערובת לתבניות משומנות (לשתי תבניות אינגליש קייק ), לפזר מעל קנמון ואגוזי פקאן קצוצים. לאפות 30 דקות בתנור מחומם לחום של 180 מעלות (או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם שננעץ בה יוצא יבש). בעודה רותחת לשפוך מעל בנדיבות סירופ מייפל עד שנספג. טעימה הרבה יותר לאחר קירור מוחלט.

רותי410

New member
איי, איזו חמודה את!!!!

תודה רבה רבה. לא התכוונתי שתכתבי לי את המתכון עוד פעם. הייתי מוצאת. גם הדפסתי אותו אבל לא זוכרת איפה שמתי. תודה רבה. וכל החגים שלנו נהדרים, נכון? לכל חג יש את הייחוד שלו ואת הקסם שלו. אני אוהבת את כולם. ותודה על הברכה מחזירה לך ולכולם: שיתגשמו כל תפילותיכם אמן ואמן. הרגע סיימתי לטגן את הלביבות (נאגלה ראשונה). יצאו סוף. אין לי תמונות להציג, אבל תצטרכו להאמין לי. (ואפרופו העוגה - שמתי חלק ממנה בהקפאה ואכלנו ישר מהמקפיא ואז היא היתה הכי טעימה!!!) עוד מעט אני הולכת להכין תבשיל מהיר מהיר. אין לי זמן היום. תבשיל טונה. מטגנת בצל, חותכת תפו"א לריבועים קטנים ומוסיפה. מטגנת על אש נמוכה, מוסיפה מים, עגבניות מגוררות , טונה מקופסה, מלח, פלפל, כמון וכוסברה טרייה. מבשלת על אש קטנה עד שהתפו"א מבושלים לחלוטין, ויש ארוחה. יום נפלא לכולם

יוכי68

New member
בטוחה שיצא לך טעים, אני הכנתי גם רוטב עם טונה

לפני זמן מה ויצא נהדר........כמה שימושים יש לטונה בקופסה.

רותי410

New member
איזה יופי!!! צרפי אותו לתפו"א בתמונה ויצא

התבשיל שלי. את התבשיל שלי אני זוכרת מאמא שלי. אני לא יודעת בדיוק איך היא הכינה אותו, אבל משהו בסגנון שהכנתי. כל פעם שהיה צריך לעשות משהו מהיר, הוא היה מככב.

למעלה