חג אורים שמח!

חג אורים שמח! ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

חג החנוכה בעיצומו ואנחנו מציעים לכם מגוון פעילויות באתר לקראת החג:
עמוד מיוחד של הפרוייקט המקסים של פורום אמנות בעוגות כבר באויר- ובו תוכלו לראות כיצד הכינו בפורום עוגות מעוצבות שנשלחו לחיילים שנשארו חג בבסיסים, ואולי תוכלו גם ללמוד עוד משהו.
כדאי מאד להכנס לראות את הברכה המזמרת לחנוכה שהכנו לכם, יחד עם שירי מימון, מלי לוי, הראל סקעת, אורנה ומשה דץ, יונתן רוזן, מיכל אמדורסקי, עופר שכטר, אסי עזר, רוני סופרסטאר והראל מויאל, ששרים במיוחד בשבילכם חג שמח.
ואם נשאר לכם עוד קצת זמן אז נראה אתכם פותרים את החידה היומית שלנו במשחק "חפש את המטמון" שהתחיל אתמול וימשך במהלך החג! חג אורים שמח!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gifנ"ש כתבה חמודה על מישה

בעיתון "השבוע" של מעריב
הייתי מקלידה אם היה לי כוח..אולי אח"כ

JoHnYmYsTeR

New member
"אמריקה מאוהבת.עכשיו תורכם"

בחודשים האחרונים,מישה ברטון היא הצעירה המצולמת ביותר במגזינים אמריקניים.יותר מקמרון דיאז,יותר מבריטני,יותר ממדונה. מישה,היא רק בת 18,היא כוכבת סידרת-הדרמה THE O.C,אינסטנט-להיט בארה"ב וכעת גם אצלנו,במסגרת שידורי "יס וויקאנד":היא עושה שם את מריסה קופר:נערה מהצד הנכון של השכונה,ומושא אהבתו של גיבור הסדרה,רייאן,העבריין הכריזמטי(בנג'מין מקנזי).מישה,דוגמנית-הבית של "ניוטרוג'נה" עד לסדרה,היתה המועמדת היחידה לתפקיד:"היא היחידה שנבחרה לסדרה ללא בחינות" אומר מפיק הסדרה,"בחרנו בה בגלל העומק של עיניה,מבנה הסנטר שלה(WTF?!?)השיער-היא פשוט מדהימה". ואגב,למרות הצלצול הרוסי של שמה,מוצאה ממשפחה אירית.(זה מסביר את כל המבטא) לקוח מתוך עיתון "השבוע" במעריב.

Aviad1987

New member
אני היחיד שלא מתלהב?

היא רזה מדי, לשחק היא לא הכי יודעת והמבטא שלה קצת מעצבן אותי.

JoHnYmYsTeR

New member
לא נכון...

היא רזה,היא יפה..לשחק היא איכשהו עוברת..והמבטא שלה דווקא חמוד

hdmtq

New member
../images/Emo4.gif

יכול להיות שהיא יפה אבל היא לא כוסית..... חוץ מזה היא שחקנית גרועה..........

•BluEyeS•

New member
להיפך

היא כוסית, לא יפה חחח אני גם חושבת שהיא ממש רזה אבל לשחק היא יודעת :)

Aviad1987

New member
אין לה גוף בשביל להיות כוסית

היא רזה מדי. זה הכל עניין של טעם. המשחק שלה מאוד רע לדעתי... לא שיש לה הרבה שורות, אבל עדיין.

למעלה