חג אורים שמח

ענתי44

New member
חג אורים שמח../images/Emo138.gif

איזה כיף לחזור הביתה! ביום שישי בערב הייתי צריכה ללכת למיון דחוף. דיממתי מאוד והייתי בדילמה מה יהיה עם אמא? מי ישאר איתה? איך נסביר לאמא שלי מה קורה איתי? בסופו של דבר ידידי נשאר עם אמא ונסעתי לבד. אז זהו.... התאוששתי ואני בבית ואמא בסדר! ומשהו מרגש.כשהתקשרתי הביתה שיבואו לקחת אותי אחותי שאלה את אמא האם היא יודעת לאן איתמר (אחייני) נוסע ואמא השיבה " להביא את ענתי הביתה" ואחותי שאלה אותה איך היא יודעת ואמא ענתה בטבעיות " חוש של אמא" חג חנוכה שמח מלא ניסים והעיקר בריאות!

zs1957

New member
ברוך מרפא חולים ענתי

שמחתי לשמוע שחזרת הביתה ואת מרגישה יותר טוב. שלחתי לך ד"ש והחלמה דרך גיסך שבשר לי על אישפוזך.האם הדימום היה כתוצאה מפציעה בעת הבדיקה? אני דואגת כי גם בעלי צריך לעבור את אותה בדיקה בשבוע הבא. עדכני אותי בבקשה.אני מקווה מאד שתבואי למפגש ב - 1.1.06 .תנוחי ושתמרי על עצמך כדי שתוכלי להגיע. לא מוכנים לוותר עלייך. פרסמתי הזמנה באינטרנט אנני יודעת כמה נרשמו אבדוק ואהיה אתך בקשר במהלך היום. רפואה שלמה.חג אורים שמח!!! זהבה שחם/עמותת אלצהיימר

ענתי44

New member
חג אורים שמח

תודה על האיחולים. זהבה ראשית לבעלך. שילך בראש שקט לבדיקה הזו היא חשובה וברוב המקרים ( קרוב למאה אחוזים) לא קורה כלום. אני בפעמים אחרות של הבדיקה והוצאת פוליפ חזרתי עוד באותו יום לעבודה. לא ידוע ממה קרה לי. אבל זה סיבוך אפשרי בפעולה פולשנית, אם כי נדיר. העיקר שעברנו את זה בשלום. אל דאגה אני מתכוונת לבוא לפגישה של הפורום.בלי נדר. אני עכשיו מוכנה לתת את חלקי ולקבל את האישורים למפגש. ואם צריך עוד משהו אז ברצון ענת וכן קיבלתי את הדש דרך גיסי.

zs1957

New member
אישור הגעה למפגש

לכל החברים שלום! אנא אשרו את הגעתכם למפגש ב-1.1.06 בארקפה קניון עזריאלי בשעה 18:00 ניתן לאשר אצל זהבה או ענתי. נשמח לפגוש את כולכם. חג אורים שמח זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

אירילה

New member
מגיע עם רעייתי + 2 חדשים

להתראות ביום ראשון ,ובהזדמנות זו חג אורים שמח
ואיך אמר שרון " אפשר לאכול סופגניה ולביבה - הכל במידה"......

zs1957

New member
תודה גרשון

יופי שאטתה מגיע עם עוד שני אנשים חדשים. להתראות ביום ראשון במפגש. זהבה שחםפ /עמותת אלצהיימר

ענתי44

New member
בוקר טוב מגיעה למפגש

ומקווה לפגוש שם את כולכם, כל האנשים היקרים שעודדו אותי וליוו אותי ברדעים קשים ושחלקו איתי רגעי שמחה. אנשים שדאגתי איתם ליקירם ושלחתי להם מעומק הלב חיבוק וירטואלי, אנא בואו כולכם!!!! חג אורים שמח

zs1957

New member
ערב טוב שמחה שאת מגיעה למפגש

מקווה ששלומך טוב. מקווה לפגוש רבים מכם. מספר חברים הודיעו כי נבצר מהם להגיע. נכון לרע זה 12 אנשים יגיעו חמפגש. בהזדמנות זו אני פונה לכל החברים בואו למפגש. בערב ישב עמנו עו"ד שמואל וולפמןשהוא חבר בהנהלת עמותת אלצהיימר. מקווה לראות רבים מכם. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר.

אירילה

New member
לערב זה הוזמנו אף הגברת עופרה שגב

אשר בנוסף להיותה חברה בפורום ,היא מנחת קבוצת התמיכה לחולים עצמם בראשל"צ (פסיכולוגית במקצועה) ויו"ר העמותה החדש הנכנס גרי .....סליחה על אשר פרח מזכרוני שם המשפחה ,אך בנסיבות הפורום מותר לי לשכוח..
ובהזדמנות זו ,שלחתי במקובץ מסרים לכל חברי הפורום ע"מ שיאשרו סופית הגעתם. אני מקווה שעד יום חמישי יהיה בידינו המספר המדוייק של המגיעים למפגש. גרשון

zs1957

New member
תודה על העזרה לקיום ערב המפגש

שמחתי לשמוע שעופרה שגב תגיע ואף יו"ר העמותה החדש גרי. אני מקווה שבעקבות המסר ששלחת יגיעו חברים נוספים.ביום חמישי כאשר יהיה בידנו המספר הסופי של הבאים אסגור עם בית הקפה. זהבה שחם.

למעלה