חג אורים שמח מזל טוב לפתיחת הפורום החדש. הוזמנתי לכאן ע"י קליאופטרה ואני מקווה שאתקבל בברכה
ג גלי130 New member 21/12/11 #1 חג אורים שמח מזל טוב לפתיחת הפורום החדש. הוזמנתי לכאן ע"י קליאופטרה ואני מקווה שאתקבל בברכה
ק קליאופטרה היחידה New member 21/12/11 #2 איזה יופי גלי נחמודת יופי שניכנסת מקום חמוד ותהני...תיכף תגיע המנהלת שהיא חמודה לאלללהההה. וחג אורים שמח גם לך
איזה יופי גלי נחמודת יופי שניכנסת מקום חמוד ותהני...תיכף תגיע המנהלת שהיא חמודה לאלללהההה. וחג אורים שמח גם לך
M maxima New member 21/12/11 #5 היום עשיתי יום כייף עם נכדתי.... 'סתובבנו בקניון, קנינו....קניתי...לה ולי כל מיני פיצפקס אכלנו במקדונאלד ראינו סרט עם פווקורן וקולה...איך אפשר בלי.... אחורי הסרט אכלנו גלידה... טיילנו בפארק וחזרנו הביתה רצוצות ומרוצות
היום עשיתי יום כייף עם נכדתי.... 'סתובבנו בקניון, קנינו....קניתי...לה ולי כל מיני פיצפקס אכלנו במקדונאלד ראינו סרט עם פווקורן וקולה...איך אפשר בלי.... אחורי הסרט אכלנו גלידה... טיילנו בפארק וחזרנו הביתה רצוצות ומרוצות
S Sודית New member 21/12/11 #6 חג שמח גם לך גלי וברוכה הבאה אלינו תודה רבה לך ואני שמחה שהוזמנת לכאן ע"י הימנית החמודה . והנה את מתקבלת ומקובלת..... ספרי, ספרי משו.....
חג שמח גם לך גלי וברוכה הבאה אלינו תודה רבה לך ואני שמחה שהוזמנת לכאן ע"י הימנית החמודה . והנה את מתקבלת ומקובלת..... ספרי, ספרי משו.....
ג גלי130 New member 21/12/11 #8 אז ממש כייף לי שהתקבלתי בביתכם החדש. היום חנוכה וחנוכת הפורום הא? מה אגיד - הימים קצרים והמלאכה מרובה. עושים הכל כדי להנות ואני מקווה להנות אתכם.
אז ממש כייף לי שהתקבלתי בביתכם החדש. היום חנוכה וחנוכת הפורום הא? מה אגיד - הימים קצרים והמלאכה מרובה. עושים הכל כדי להנות ואני מקווה להנות אתכם.
S Sודית New member 22/12/11 #9 איזה באסה זה........ להריח בכל חדר המדרגות ריח של זובגניות........... ולא לקבל אפילו אחת לטעום?
י יהודית ש New member 22/12/11 #10 אני הערב הייתי בעיר הגדולה להסניף קצת סופגניות, לביבות ו......... את הנכד המקסים שלי .........