חג' אמין אל-ברכה היכה בעמק הירדן

THE WIZARD 55

New member
אהרן

כמה שאני לא סובלת את ברכה ואני לא מסכימה עם דרך ההתבטאות שלו יש כמה דברים בכתבה שכבר שוחחנו עליהם שהם אמת.. הוא העלה את הדרוזים, והטבות המס.. בקיצור זה סיפור שלא יגמר כל אחד מחכה לאחר שיתן קודם את מבוקשו זה לא יקרה במאה הזאת.

ברכה הוא השועל במשל של קרילוב

המנסה להתלקק לבת העורב (הדרוזים) כדי שתתחיל לזמר וחתיכת הגבינה (הברית בין הדרוזים ליישות הציונית השנואה) תיפול מפיה הישר ללועו של השועל שחשק בה.

ואני חושב שעצם המעמד...

מעיד על כך שהנושא נמצא על סדר היום של הציבור אותו מייצג מר ברכה..

זה שמזמינים אותו בכלל לדיון מעיד על השפל

שאליו הגיעו הכוחות השולטים בתקשורת ובאקדמיה. חג' אמין אל-ברכה יורק על המדינה שלה הוא נשבע, כביכול, אמונים והם מכרכרים סביבו כאילו הוא מרעיף עליהם גשמי ברכה. להביא את ברכה לדיון ציבורי כלשהו בישראל זה כמו להכניס חזיר להיכל.

אבל אתה שוכח שהדיון הציבורי הזה..

הוא לגבי האם ישרתו אזרחי ישראל הערבים בצבא או לא.... נכון להיום הם ממילא לא משרתים - כך שגרוע מזה לא יכול להיות. מה מפריע לך בעובדה שמדברים על זה?

זה בסדר שמדברים על זה, אבל ברכה מסית

נגד המדינה ומסית את הערבים למרד נגד המדינה. הוא לא תורם כלום לדיון בנושא, בדיוק כמו שדיוויד אירווינג לא תורם לדיון על השואה, ולכן מי שמזמין אותו לדיון (כמו שקרה לאחרונה באוקספורד) נותן לו הכשר של 'מכובדות'. אני אשמח לקיים פה דיון בנושא הזה.

אני לא הפסיכולוג שלו אבל לא נראה לי

חג' אמין אל-ברכה הוא פידאי עשוי ללא חת כמו שהיה המופתי שברגע המכריע ברח מפלסטין בלבוש אישה על מנת שלא לחזור אליה עד שנפח את נשמתו הטמאה בביירות.

לא היתה שום סיבה שהוא יזכיר נושא כזה..

אם לא היה לו חשש שהנושא יוכרע, ולא בדיוק כפי שהוא מעוניין....

למעלה