חג ביכורים שמח
- מה הביכורים שלכם לחג?

חג ביכורים שמח ../images/Emo172.gif- מה הביכורים שלכם לחג?

מי בדיוק מסיים את פרק הביכורים שלו בעבודה? מי בדיוק משלים את מאמר הביכורים שלו מהמחקר? מי בדיוק קיבל על עצמו רעיון למחקר ביכרוים אחר/נוף? למי נולד תינוק ביכורים? מי עושה טיול ביכורים - לאנשהו? בקיצור - מה הקשר שלכם לחג השנה? מה אתם מביאים ב
? מהו מתן התורה
שלכם? חג שמח!

הלוואי ויכלתי להביא ביכורים

כנראה שזה עדיין רחוק. מה שכן אני יכול לומר שזרעתי (למרות שאנו בשנת שמיטה-חחחחחח) ומה שנישאר לעשות זה לעדור, להשקות, לקצור ושאר העבודות התלויות בקרקע. למעשה אני בראשית דרכי והעבודה עדיין רבה, אז להביא פרק או מאמר - טרם. תינוק - עדיין רווק. רעיון למחקר - הצעת המחקר לפני שיפוט הוועדה לתואר שלישי(ב"ה מקווה שנצלח את הוועדה). אני יכול לציין שב"ה זכיתי לההדיר 4 יצירות מתוך הקורפוס אותו אני חוקר. שיהיה חג שמח לכל ישראל ובפרט לחברי הפורום היקר שלנו. כל לחי עדי

שלחתי לפני שבוע את המאמר הראשון שלי

והוא לא נדחה על הסף
יתרה מזו, קיבלתי בחזרה מכתב מהעורך שמתחיל במילים Dear Professor Pilpel בלה בלה בלה... כמובן שזו תשובה אוטומטית, אבל עדיין זה משעשע (ומחמם את הלב של אמא שלי
).

בעצם יש לי משהו

ביום שישי הודיעו לי שהספר שבו יש לי פרק יצא סוף סוף לאור. את המחקר סיימתי לפני חמש שנים, המאמר מוכן, אחרי הגהות והכל, יותר משנתיים. בשנתיים האלו קיבלתי, בכל כמה חודשים, הודעה שהספר עוד מעט יוצא, ממש בתוך חודש-חודשיים ותודה על הסבלנות. קציר מאוחר קצת, אבל בכל זאת משהו.

למעלה