חג האורים והאורות.

ZiV GiLbOa

New member
חג האורים והאורות.

כמו כל שנה בחג המכבים רוב עם ישראל מתלבט מה לעשות בחג. השנה יש לכם מספיק מחזות זמר לבחירה. קצת יקר אבל אולי שווה. - הפסטיגל (פסטיגל על הזמן) הפקה בעלות 5 מיליון דולר . אם תלכו לשם תזכו לראות את מירי מסיקה, מאיה בוסקילה, הראל סקעת,אמיר פיי גוטמן, תום אבני, מירב פלדמן, יובל המבובלבל, רינת גבאי, הפיג'מות, דנה פרידר ועוד רוקדים שרים ומשחקים לצד זיקוקין ופירוטכניקה חדשיה על בימות ישראל. עלות כרטיס- 180 ש"ח במחיר רגיל - "מסביב לעולם ב80 יום" הפקה בעלות מיליון דולר .אם תלכו לשם תזכו לראות את ליאור אשכנזי, אלייצפאן, מייקל לואיס, הדס מורנו ודוד קליגר מקפצים על הבמה לרקע טכנולוגיה חדישה לראשונה בישראל- מחזמר שמשלב הולוגרמה על הבמה. עלות כרטיס- 150 ש"ח במחיר רגיל. -"נרניה" הפקה בעלות חצי מיליון דולר. אם תבחרו במחזמר הזה תביטו באושרי כהן, טל מוסרי, אניה בוקשטיין, הנרי דוד חני נחמיאס, אורי רביץ, מאיה מעוז ומיכל שטמרל משחקים וזזים על הבמה. כבר הספיקו להכתיר את המופע לאיכותי ביותר. עלות כרטיס- כ-100 ש"ח -"בגדי המלך החדשים" הפקה בעלות 1.7 מליון שקל עם השחקן המצטיין זאב רווח. מיועד ל20 הצגות. אם תרוצו תספיקו כי נשארו כרטיסים רק למופע ה20. עלות כרטיס לא ידוע. -"אלאדין" הפקה קטנה עם הכוכבים הרוקדים רודריגו גונזלס ואילנית לוי והכוכבת חנה לסלאו בתפקיד ג'יני. עלות כרטיס לא ידוע. המופע כבר מופיע על בימות ישראל. אם שכחתם לפני שנתיים הועלה בישראל המחזמר אלאדין עם הכוכבים החמים ביותר דאז- צביקה הדר אלי יצפאן תום אבני שירלי לילו והדס מורנו בעלות של מעל מליוןדולר עם במה מסתובבת ושאר אפקטיןץ עלות כרטיס דאג מעל 150 ש"ח. היה טוב וטוב שהיה!! בטח ישנם עוד מופעים שאני לא יודע עליהם ואשמח אם תכתבו עליהם פה.. עוד דבר- האם אתם הולכים לאיזשהו מופע ואם כן איזה אספר על עצמי שאני מאוד רוצה ללכת לפסטיגל בגלל הפירוטכניקה העשירה אבל עוד לא קניתי כרטיס. יום טוב!!

כמה כסף !!!אלוהים ישמור !

תלוי כמה עולים הכרטיסים , אם מוצאים משהו במבצע - קונים , אם לא - לא..

ZiV GiLbOa

New member
כן. המופעים האלה עוד לא שמעו על העוני..

אמממ לא חסרים מבצעים. אגד מציעים מבצע. ישרכארט מציעים גם. מועדון "טוב" של עובדי המדינה מציע הנחה משמעותית וכמו כן מח"ץ של החיילים בצה"ל מציע הנחה גדולה מאוד. אני בשלבים מתקדמים של קניית כרטיס לפסטיגל בשליש מחיר- 60 שקלים. אבל אני צריך סיסמא אז אני מחכה.

ZiV GiLbOa

New member
גדולה מידי? בת כמה את?

בקשר למחיר את צודקת. אבל תמיד יש הנחות..

הווו... איי לאב פסטיגל!

ביקוז איצ' סואו פאני. אוקיי, מספיק עם האנגלית הדפוקה הזאת... לפני שנתיים הלכתי לפסטיגל. הפסטיגל גיבורי על. אויייי... זה היה כזה קורע!!! XD אין קשר גדולה או לא גדולה, זה פשוט קורע כל פעם מחדש לראות את הפסטיגל, כי זה כ"כ דפוק, אבל קורע XD וכל שנה זה יותר ויותר מדרדר. אלוקים אדירים! מאיה בוסקילר! שיז קאמין! נוסו על נפשותיכם! דיס אי דיזסטר! דיס אי אנבליביבול!

ZiV GiLbOa

New member
אני בקרוב מאוד מאוד (שלושה שבועות) אהיה בן 15

ואני תמיד התעניינתי בפסטיגל ובשאר חבריו לחג אבל לא מהסיבה של הכוכבים וזה. מה שעניין אותי זה כל הפירוטכניקה כל הזיקוקים הקונפטי האורות ושאר ירקות.

Dark Neko

New member
נעשה לך מומולדת בבצפר.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני מביאה ביסלי! D:

Dark Neko

New member
חוץ מהעובדה המצערת שאתה גודל בשנה...

+
אין ביומולדת שום דבר רע, למעשה, זה אחלה הזדמנות לקבל מתנות מגניבות ולהיות מאושרים. לא?

ZiV GiLbOa

New member
דווקא הגיל זה הדבר הכי טוב.

אבל זה מביך אותי כל נושא היומולדת. לא נהנה ביום הזה שבאים אליי ואומרים לי מזל טוב. אני אולי עוף מוזר אבל אני מובך מזה.

Dark Neko

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

הפעם התור שלי לומר. תהיה בריא.

למעלה