חג האור בלבנטיני

טיפקסית

New member
חג האור בלבנטיני

מטרת השרשור: סיפור דמיוני על טקס הדלקת נרות וירטואלי וחגיגת חג חנוכה של הלייבל לבנטיני ותעשו לי טובה,תמשיכו את ההתחלה שלי,לפעמים מדברים כאלה אפשר להגיע להפתעות. אני מתחילה: זה היה יום ראשון בשעת צהריים מוקדמת,התאספנו כל החבר'ה של לבנטיני באולפן הגדול והמרווח על ספות העור השחורות, כדי לחגוג את חג החנוכה,שייכנס בפתח ממש עוד מעט. ביקשנו מכמה אומנים שידליקו נרות ויברכו,וחילקנו בינינו את התפקידים. אני [גל] הייתי אמור להדליק את הנר בשם טיפקס,אך עקב כאב גרון ושיעול לא יכולתי לעשות זאת,וביקשתי מרמי שיחליף אותי. כיבינו את האורות והתחלנו להדליק נר אחר נר. פתאום באמצע מסיבת החנוכה צילצל הטלפון ואז נודע לנו ש....... מה נודע לנוכחים בחדר? מה יקרה עכשיו? את ההמשך אתם תקבעו

טוב אני עושה לך טובה וממשיכה ../images/Emo9.gif

סתם סתם קבלי באהבה אה
טוב אז ההמשך הוא כך: שזו סתם שיחת חג שמח מאולפני עננה, אמרו כול הכבוד הם מתקשרים, יפה מצידם. ואז קובי אמר למה צריך לתת לכול אחד תפקיד, אני לא מבין את זה, הרי לכול אחד יש את התפקיד שלו מאז ומתמיד, וכול אחד מתמצא במה שרכש ידע עם השניים, כול אחד וכישוריו, וכול אחד למד איך להוציא את הכישרון שלו. החליט לא משנים את התפקידים, כול אחד והתפקיד שלו, כי כול אחד ומה שהוא יודע, ואני כול כך שמח שזו הלהקה שלי, ואני כול כך שמח שיש לי כישרונות כול כך טובים פה, וכולם הוחיכו את עצמם עד עכשיו בצורה הכי טובה, וכול אחד ומה שהוא מתמחה, אז אנחנו לא משנים כול אחד נשאר בתפקידו. למרות שאם מישהו אירצה לתת טיפ למישהו אחר תמיד זה מתקבל, (ועוד למרות שתמיד זה היה ככה). ואז קובי קם ואמר,,, את ההמשך זה כבר אתם,,,,יאללה ביי בנתתים

טוב סתם המשך עלוב../images/Emo9.gif

אני אתן קצת יותר יופי בסיפור,,, קובי קם ואמר, עזבו אותכם מעבודה, עכשיו חג אנחנו הולכים להנות בחג, יאללה מסיבה,,, כולם התחילו לרקוד להנות, ואז להפתעתם נכנסה מישהי לעולם כולם הופתעו,,, מי זאת הייתה מי פה אתם תמשיכו,,,, נראה ני שעכשיו יותר טוב
ואם לא זה מה שיש חח סתם סתם יאללה המשך נעים

טיפקסית

New member
מאיפה הבאת את זה יא מעוך

פרסם עוד וכמה שיותר הרי זה משובח ברוך אתה עידו אלוהינו מלך העולם שציוונו להדליק נר של חנוכה בלבנטיני ונאמר אמן

טיפקסית

New member
וברוכים תהיו חיים אוליאל וקובי אוז

ברוכים אתם חיים וקובי אלוהינו מלכי העולם אשר קידשנו במצוותיכם וציוונו להדליק נר של חנוכה בלבנטיני ונאמר אמן חג שמח

טוב אני מסכימה איתך, שכול אחד הוא

מלך בעצמו, אוקי אני כבר יודעת שאת לא כול כך מאמינה באלוהים, אבל מי פה ועד לצחוק אליו, זה כבר תו מאצ', קצת כבוד לא יזיק בחיים.

טיפקסית

New member
ואני שואלת-איפה אנחנו היינו

ככה הם לא מזמינים אותנו לחגוג איתם? טוב נו,עדיף לחגוג בבית [או שאני טועה] קובי וגל,פעם הבאה שתעשו הדלקת נרות אל תשכחו להזמין אותנו בקשההה. חבל שלא צילמו גם את שאר החבר'ה תארו לכם מה הם עשו שם ישבו ושרו שירים רק המחשבה על זה גורמת לי לצחוק אולי שיוציאו קלטת עם עיבודים שהם יעשו לשירי חנוכה?

טוב אז ההמשך לסיפור מאת אורייה...

הרי קובי וגל תמיד מזמינים, רק יש בעיה הם לא אוהבים עורבים, סתם תתנו להם להנות לעשות חיים, הם לא אוהבים מריבות, וכול הזמן שמזמינים אותם, הם מנסים להראות כח שאין להם מבפנים, ואני שואלת האם זה באת כח??? אז באמת לפעמיים באמת כייף לעשות חגים בבית, ומי כמוני יודעת זאת יותר טוב, הרי כולם באמת רואים מה קורה, זה לא סתם שלא צריך לספר, עם רואים את הסיפור בהמחשה, אולי כרגיל מתעלמים אבל שטיות, מה שחשוב זה שבאמת אפשר לראות מה קורה פה. והאמת להקת טיפקס באמת אוהבים להזמין חברים, הם נורא אוהבים חגים גדולים, עשירים בכול הטוב שיש. אה ועוד משהו סיפור שעבר, אתם יודעים מה קרה עם קובי וגל, (ומי שלא יודע שיחפש) ואתם יודעים מה הקטע הכי מצחיק, (עקב והדמיות השתנו, אזת אומרת החליפו משום מה תפקידים, אז כמובן הכול כול דמות מקבלת, בדיוק את מה שהיא עברה, רק בשם שונה) טוב אז גל נשאר מלחמה שלו עם עצמו, אתם רואים את זה, תמונה אחת שווה אלף מילים לא??? אוף לא עולה לי התמונה...
בכול אופן נקווה שגל יפסיק להתנהג כמו ילד שצריך להראות כח, כח זה מבפנים, גל אם עוד לא הבנתה זאת, חבל! ולא שלא תגידו שקובי לא בסדר אה!

טוב אז אני אסכם לבנתיים ואמשיך,,,,,

את הסיפור... אז ככה בהתחלה נכון הסיפור לא יצא כול כך מובן, אבל לאט לאט הסיפור מתחיל להתבהר. אז הבנו את זה שהכול נראה לעין בלי לספר את הדברים, גל חושב שהוא ניצח, קובי שואל אותו,, את מי ניצחת באמת??? גל התחיל להגיד לו: אולי אתה בורח כי אתה מפחד, אבל אני ניצחתי אותך. קובי: נקרע בצחוק על גל ואמר לו אחי, אתה שרוט, אני בכלל לא מתיחס אלייך, ואתה מתנהג, כאילו שניצחת משהו, אולי באמת אתה צריך לנצח את עצמך??? אם עד עכשיו עוד לא עשיתה זאת. גל: נו תראו אותו עכשיו, משחק אותה אתה כולך חלש, קובי: תראה אולי אתה חושב שאני חלש, אבל בעיני מישהו שאומר שהוא נצח, הוא באמת צריך לנצח מישהו, אבל עם מישהו אומר שהוא נצח, והוא בכלל לא רב עם אף אחד, או יותר נכון אף אחד לא רב איתו, ואז בא על העולם בדאונים, יההה ואני הכי חזק, וכול הדברים האלה, נו טוב שיהיה תמשיך להלחם בעצמך
אבל רק שתדע דבר אחד, אנשים לפעמיים לא מתיחסיים לאנשים מסוימים, ולא בגלל שהם מרגישים חלשים או כול דבר בסיגנון, אלא שהם מבינים שזה שטיות, הרי שום מלחמה לא צודקת. ואני בכלל לא התיחסתי, ופתאום הפכתה את עצמך לשולט, פחחחחח, תגיד לי אתה רואה ושומע את עצמך??? בכול אופן קובי קצת לא הרגיש טוב בזמן האחרון, הוא נח המון, אבל שלא תחשבו שקובי לא יחזור, בגדול להראות לגל, כמה שהוא טועה בדרך שלו, הרי פעם אחת שתקתי, פעם שנייה לא התיחסתי פעם שלישית, זה כבר עובר כול גבול. וקובי אוסיף ואמר: הדבר שהכי הרג אותי מ....
שהוא הא על העולם בפוזות, תראו ניצחתי, אני חזק, ואף אחד בכלל לא מגיב לו,,,, נו תגידו לי,,, זה נקרא ניצחון, פחחח,חיים בבקשה תמצא חיים,,,ילדים משחקים משחקים יותר שווים מהשחקים המפגרים שלך עם עצמך, ועוד הוא חושב שהוא מצליח,,,,לא זה פשוט הורג אותי
בסדר אבל עכשיו קובי פה להראות באמת שהדרך שבא גל פועל, הוא הורס רק לו לעצמו. בכול אופן קובי מרגיש כמו חדש, והפעם הוא הולך להראות לך גל, שככה לא מתנהגים. אהבה= לאהוב באמת את כולם, לא להשים רגליים אחד לשני בגלל שמישהו מפחד. פייס= השלום הוא בנינו לבין עצמנו, הרי אם בתוך תוכנו אנחנו מרגישים נהדר, וכול כך בטוחים במה שאנחנו, אז לא יהיה לנו את הצורך להראות לסביבה. טוב שיהיה לילה טוב
ואני כמה ימים לא הייתי פה, ומזה אתגעגעתי, אז קבלו ממני ים של
חמים, ונקווה בשביל גל שהוא סוף כול סוף ינצח את עצמו ,,, יאלללה ביי

המשך קטן,,,לתת המשך סיפור מפתיע

קובי אמר לגל: הוא פשוט מפחד ממני , כי אם אני יראה את התמונה בצורה נכונה, אז הוא יהיה בריצפה. (חושב לעצמו, האמת אני בכלל לא רוצה לפגוע בו, אבל חייב להתחיל להבין, איך מתנהגים בין בן אדם לאדם.) נו טוב מה הוא חי בסרט, של ים אשליות מטורפות, לא שזה מעניין אותי במה הוא חי, אבל עם הוא משליך עלי את התשכול שלו, אז אין לי בעיה להבין אותו פעם אחת, פעמיים, ועכשיו שאני רוצה להראות לו שהוא לא צודק אז הוא מפחד. אבל בסדר כול עוד הוא לא מפריע לי אז סבבה,
נו יאללה מישהו רוצה להמשיך את הסיפור, יאללה בואו נראה לאן הוא יגיע לילה דבש,

למעלה