חג המגבת

RichardSmith

New member
נכון, זה היום

חג מגבת שמח לכולם!
http://en.wikipedia.org/wiki/Towel_day שטותי, הא?

MajorWinters

New member
למה טיפשי!?

זה פן מאוד עמוק של הערכה. לדעתי זה יפה... הקונספט עצמו אולי מצחיק, אבל עומד משהו מאחורי זה.

RichardSmith

New member
שטותי...

עומד מאוחרי זה זה יום הזיכרון לאדם דגול. העובדה הזו בהחלט יפה. כמו סצנת הסיום של "האיש על הירח" - הסרט על וורהול. אבל אם זה כל כך חשוב כפי שאני חושב שציירת את זה, למה לא *אתה* כתבת את ההודעה קודם?...

MajorWinters

New member
לא אמרתי חשוב.

למרות שזו כן הודעה שהייתי פותח, לא יודע, לא יצא. ברור שזה שטותי. אבל זה אמור להיות שטותי. זה הכיף שבעניין. אל תתאבל על המוות, תחגוג את החיים, וזה מה שעושים

RichardSmith

New member
כתבת עומד משהו מאחורי זה...

נשמע לי משהו חשוב... צריך אם כבר לחגוג את יום הולדתו ולא יום פטירתו... בהחלט, נחגוג את הכיף שבעניין.

MajorWinters

New member
זה גם לא על יום פטירתו...

אני לא חושב שמשנה התאריך, כל עוד יש יום אחד בשנה...

RichardSmith

New member
הממ

Towel Day is celebrated every May 25 as a tribute by fans of the late author Douglas Adams[1]. The commemoration was first held in 2001, two weeks after his death on May 11, and since then has been extended to an annual event.​
זאת כוונתי.

MajorWinters

New member
אין ספר שהיום מצוין בגלל מותו...

אבל היום לא עקרוני, המשמעות עקרונית...

../images/Emo45.gif

(רק חבל שאני נגד סמים וגם הצבא ישים אותי בכלא או משהו..) זכרונות.. זו הדמות הכי הזוייה שאני זוכר מסאות פארק המגבת המדברת הזאת

מתן4ל

New member
בכיף:

יום המגבת חל ב-25 במאי, לזכרו של הסופר דאגלס אדאמס (1952-2001), מחבר מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. ביום זה, שנקבע שבועיים לאחר תאריך מותו של אדאמס (ה-11 במאי, 2001), מעריצי הסופר ומוקירי זכרו לוקחים עימם מגבת לכל מקום שאליו הם הולכים. מקור המנהג בסדרת מדריך הטרמפיסט לגלקסיה שהחלה כסדרת תסכיתי רדיו והיוותה את המקור לספרים, משחקי מחשב, סדרת טלוויזיה, וסרט. המגבת מתוארת כפריט בעל השימוש הרב ביותר שטרמפיסט יכול לשאת עימו בעת שיטוטיו ברחבי הגלקסיה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%95%D7%9D_%D7%94%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%AA

למעלה