חג המולד

חג המולד../images/Emo49.gif

היום לפני 5 שנים אחינעם הגיחה לעולם..... היום אין לי בקשות ומשאלות... רק אחת... שאלוהים יתן לך בריאות.....

5? הייתי בטוחה שכבר 6....../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo139.gif

ילדונת יקרה,
מאחלת לך המון המון בריאות
שכולם יצליחו להבין אותך, שלא יכאב לך כלום, שתמיד תחייכי לעולם ושהוא יחייך אלייך חזרה יומולדת שמח

מיריאל1

New member
לילדה הכי מתוקה והכי חזקה מזל טוב,

אחינועם המתוקה מבחינתי את ילדת הפורום המיוחדת במינה. בעלת כח רצון, ואמונה. ויחד עם כל המשפחה אני מאחלת לך בריאות ובריאות ושתיהי הכי מאושרת בעולם. שהורייך ימשיכו לטפל בך במסירות אין קץ. מזל טוב מתוקונת. שלך מכל ליבי, מירי

smo

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo20.gifיום הולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

חג המולד זהו תאריך מיוחד אמנם לא בדתנו, אבל הקדוש אחראי גם עלינו שאחינועם תדע ימים טובים בריאים ומאושרים בחייך אנשים אוהבים ומסורים עד מאה כ-עשרים

אמא שלו2

New member
מזמן לא הייתי כאן.

טוב לחזור ולראות בראש יום הולדת. אחינועם מתוקה מה אאחל? שכל משאלותם של הורייך יתגשמו ותרווי אותם נחת .

מזל טוב ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

לנשמה הקטנה
, שורדת גדולה
ולא מוותרת , רק שיהיו לך כוחות אמן ואמן , בריאות ושמחת חיים
, ושהורייך ישמחו כל יום מחדש לראותך מחייכת לקראתם
אוהבים אותך ריקי וקטרין

טליה, אמא של שירה, מוסרת המון../images/Emo49.gif

לאחינעם, המון בריאות ושרק יהייה לך טוב תמיד. (היא לא הצליחה להכנס ולכן בקשה ממני לכתוב בשמה)

חני ח

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifלאחינועם מזל טוב../images/Emo65.gif

לאחינועם מזל טוב ליום הולדתך הרבה בריאות שמחה והתקדמות.

../images/Emo49.gifלאחינעם ולכל המשפחה../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

צרור איחולים לילדה מיוחדת שניחנה בכוחות מעל ומעבר מי יתן ובשנה הזאת תחווי את מיטב החוויות מוקפת אהבה, שמחה ואינסוף הצלחות בריאות טובה, התקדמות והגשמת משאלות.

איך פיספסתי את הבובה שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב ממש באיחור לאחינעם היפה בבנות, לאחים המתוקים, ולאמא ולאבא הכל כך מסורים. אוריאל, מצטערת שלא הצטרפתי לברכות, הראש לא עובד
מאחלת לכולכם רק בריאות, עוד בריאות, והכי הרבה.......בריאות ! אוהבת מאוד, אורית

אוריאל היקר!

אצלנו אומרים שהברכה של האבא היא הכי טובה והכי נתפסת בילדיו אז מה שנשאר לי זה רק להצטרף לברכה שלך ולומר כן יהי רצון אמן ואמן!!! מזל טוב והתגשמות כל מישאלות ליבכם לטובה מאחלת בהמון אהבה מימי.

למעלה