חג הסיגד!

שי1992

New member
חג הסיגד!

כולם מזומנים להיכנס לאתר התנועה ולראות סוף סוף את התמונות מחג הסיגד שנחגג בקן עפולה!!!!

גם את התמונות

של חניכי השכבה הצעירה של קן אשדודרום שהכינו עצומות למען השלום ויצאו למרכזון להחתים אנשים!!

Tamir Marco

New member
איך

זה שמפרסמים באתר התנועה תמונות מדברים לא נחוצים כמו אשדוד, בעוד שהתמונות מחג המעלות הענק והמדהים של קיני אשקלון עדיין לא מפורסמות? איך זה? (יאללה, תתכפרו עליי!*) *באדיבות אשדוד מזרח (קן של מצ'ואיסטים).

YuLiT29

New member
תמיר..

תבין לבד... לא סתם מפרסמים תמונות מדברים "לא נחוצים" מאשדוד.. ומהחג מעלות לא... זה אומר משהו :p

Tamir Marco

New member
יוליה

זה לא שאמרתי שהדברים האלה שהראו מאשדוד הם לא נחוצים. אמרתי שאשדוד לא נחוצה (וכמובן שהכל בהומור, יש לכם נאפיס, אידי ומתישהו גם מקס ברנר (זה כבר נפתח?) ועוד כמה דברים כמו חיים רביבו, זה מספיק חשוב). חוץ מזה, איך קיני אשקלון יבססו את מעמדם בתור אליטה תנועתית (דבר שהוא ברור מאליו) אם לא נקבל את ההעדפה (המוצדקת והנכונה) מצד ראשי אתר האינטרנט של התנועה? אחחח הסרקאזם! (איזו הערה לא קשורה)

ariel64v

New member
תמיר בוא נעשה מהפכה!

נעשה מהפכה בתנועה! שהמחוז יהיה באשקלון שרק החג מעלות יפורסם(אגב מי צילם תמונות שם?)!

אריאל, החתימה שלך ממש מצחיקה

חוץ מזה, חכו חכו יום יבוא והחווה תהיה באשדוד תמירוש-

Tamir Marco

New member
קבוצת אורז

היא קבוצה גדולה. זה די מוזר, כל הקבוצה הזאת מכירה מוראלים של הגרעין (כמובן שבזכותי ובזכות הרצון של צוף ואריאל להכיר מוראלים). צ'מעי, יבוא יום ויהיה מחוז שפלה (כמו שעמית אומרת) ואז יהיו שתי חוות, אחת באשקלון (שממנה יצאו לקמנר בק.מלאכי וישובי עוטף עזה וגם במושבים הקרובים) והשנייה באשדוד (שממנה יצאו לקמנר בגן יבנה, במושבים הקרובים ובק.גת). וכמובן שבניין המחוז יהיה באשקלון, כי היא עיר יותר מדליקה (או שהבניין יהיה בכלל בשדרות, לא יודע). נ.ב. רעיון חלוקת המחוזות החדש נמצא אצל גרעין שמע (ואצל עמית ספציפית).

ariel64v

New member
תמירקה תמירקה...

איך מאשדוד ל ק.גת ומאשקלון לק.מלאכי זה אמור להיות הפוך מבחינה לוגית.(אבל הי...אנחנו בנוע'ל!)

מחוז שפלה יוקם ביבנה!!!!!!

וזה כי לנו יש הכי הרבה חול מבן כל הערים מסביב!!!! וגם כי הקן נצמא ברח' הנגב שמתנגש עם רחוב השפלה ! כמו בשיר של שבק"ס "שוב בצומת הנגב פינת השפלה" וגם כי התנועה מקפחת אותנו!!! אנו דורשים מבנה מחוזי ביבנה!!! וים !!! גם את הים לקחנו לנו ... מה עוד נותר לבקש????

Tamir Marco

New member
אני לא זוכר על ת'אמת,

אם גם יבנה נכללה בתכנית של מחוז שפלה או לא. אני אתן לכם להנות מהספק שאתם גדולים מידי כדי לעבור למחוז הענק שאשקלון ואשדוד נכללים בו ולכן יש להציב את הקן שלכם במחוז פחות חזק שלא כולל אימפריות תנועתיות כמו קיני אשקלון ואשדוד (וגן יבנה). העמית הזאת בת'כלס משוגעת. שאלת תם- איפה המבנה של מחוז דרום?

נראה לי

שהיה מחוז לכיש שהיה מקרית גת עד ראשון משהו כמו 'מחוז לכיש כריש פטיש', אבל השעה מאוחרת מדי בשביל שאני אזכור את זה באמת

אני לא קוגן

אבל אנחנו באותו גרעין .. ולא הבנתי מה קשקשת???? גרעין בחרת הוא הגרעין ב- ה- הידיעה:)!!!!!!! מי שמע על גרעין רקיע הגרעין שמייצג את מיעוט הטיפשים בתנועה :)

אופס! אני מצטערת! חחחחח

אני לא ישנה מספיק (והטיול לא הולך לתרום למחסור שלי בשעות השינה...) שחורי.. באמת שהווי טיול חנוכה תלוי בגרעין רקיע

kogi6

New member
יודית זה בסדר..

אני מבין שאת חושבת עלי בכל דקה פנויה שלך.. וזה בסדר המון אנשים עושים את זה.. אבל באמת שההווי לא תלוי ברקיע.. בגלל שחוץ מהחנוכיה שאתם כל כך מתגאים בה.. אין לכם שום דבר!... אוהב אותך :)

למעלה