זה התכון של אורי שביט
והוא נטול גלוטן, אז לא תהיה לך בעייה!
http://vegansontop.co.il/vegan-snikkers/
אני החלטתי להכין חצי כמות - החלטה משונה!- אז לקחתי כמויות שוות של חמאת בוטנים ולוטוס: פשוט ספרתי חצי כפית מזה וחצי כפית מזה ל15 פרלינים בתבנית השקעים.פלוס כף סירופ אגבה שבדיעבד היה מיותר, ובכל זאת יצא יותר מדי... אז הבאתי גם תבניות אישיות של פרלינים, ובסוף כשזה לא נגמר ולא היתה לי סבלנות, ערבבתי הכול והקפאתי.
קצת בלגן במטבח כשממיסים את השוקולד וממלאים ומרוקנים את התבנית לשכבה הראשונה, זה מוסבר בלינק מעל, אבל שווה את זה.
הקפדתי להמיס שוקולד ואז להוסיף לו כמה קוביות שוקולד שלם ולערבב להמסה, מתוך מחשבה שזה סוג של טימפרור
והוא נטול גלוטן, אז לא תהיה לך בעייה!
http://vegansontop.co.il/vegan-snikkers/
אני החלטתי להכין חצי כמות - החלטה משונה!- אז לקחתי כמויות שוות של חמאת בוטנים ולוטוס: פשוט ספרתי חצי כפית מזה וחצי כפית מזה ל15 פרלינים בתבנית השקעים.פלוס כף סירופ אגבה שבדיעבד היה מיותר, ובכל זאת יצא יותר מדי... אז הבאתי גם תבניות אישיות של פרלינים, ובסוף כשזה לא נגמר ולא היתה לי סבלנות, ערבבתי הכול והקפאתי.
קצת בלגן במטבח כשממיסים את השוקולד וממלאים ומרוקנים את התבנית לשכבה הראשונה, זה מוסבר בלינק מעל, אבל שווה את זה.
הקפדתי להמיס שוקולד ואז להוסיף לו כמה קוביות שוקולד שלם ולערבב להמסה, מתוך מחשבה שזה סוג של טימפרור