חג הפועלים

חג הפועלים

חברים יקרים! השנה חג הפועלים יצויין ב 30 באפריל עקב העובדה המעצבנת שה 1 במאי יוצא ערב יום הזיכרון. מנסיון השנים שעברו החלטנו לארגן את האירוע השנה בנפרד מתנועת הנוער העובד. אתם מוזמנים להביא איתכם כלי נגינה, תחפושות וכל דבר אחר שתרצו להעביר בעזרתו את המחאה שלכם. מצורף פלייר עם הפרטים. חג שמח!

../images/Emo130.gif הטריקים ו-השטיקים ! ../images/Emo130.gif

רק רציתי להזכיר ולומר שחברות של האבטחה עושות כל מיני טריקים בתוך " התלוש משכורת " כדי לגנוב כמה שיותר כסף כדיי ש-המנהלים יוכלו לנסוע על מכוניות מפוארות !
. לפני חודשיים הורידו לי את התעריף של המשכורת מ- 19.40 שקל לשעה ! , ל- 17.90 שקל לשעה כדי ש-החברה תוכל לשלם כסף ל- " ביטוח לאומי " . נ.ב. - ימח שימם וזיכרם של החברת אבטחה וגם של הביטוח הלאומי

" אם זאת הייתה עבודה מסודרת ../images/Emo70.gif "

.אז הייתי מדפיס כרטיס כל יום !!! בזמן תחילת העבודה ! , ובזמן של סוף העבודה ! .

" עוד דבר אחרון בבקשה ../images/Emo70.gif " .......

בשום מקום עבודה מסודר בעולם לא מופיע " תלוש משכורת " בלי השעות של העבודה !!!! . רק אצל המאבטחים מופיע " תלוש משכורת " בלי שעות העבודה ! , והם גם לא רוצים לתת " דו"ח שעות " כדיי לא לדפוק את עצמם ! .

joshh

New member
תודה רבה, חברה!../images/Emo38.gif

גם אנחנו מתכננים משהו. מתנדבים שרוצים להצטרף מוזמנים ליצור איתי או עם אבי קשר במסרים. אנחנו צריכים כל אחד ואחד. כל סוג של עזרה תתקבל.

במה אתה צריך עזרה ? ...............

יש לי עוד חבר ש-גם כן עובד באבטחה כבר 3 שנים !!! , הוא מרוויח גרושים והמנהל שלו כל הזמן צועק עליו כדי להכריח אותו להישאר כמה שיותר זמן בתוך החברה .

joshh

New member
אנחנו צריכים

אנשים שיגיעו למקום לעזור להפיץ חומר של הארגון. אנשים שיסתובבו שם ויתנו הסברה על חברות השמירה. הצעות יתקבלו ברכה, מי שרציני שיתכבת איתי במסרים. joshua

avi1976

New member
מישה מוכן להדפיס? לגייס כספים?

או להצטרף כפעיל שטח?

למעלה