חג חירות שמח בא עם האביב, וגם...

N.W.A

New member
חג חירות שמח בא עם האביב, וגם...

10 מומלצים מעולים במיוחד של היפ הופ. 1. Dr. Dre- 2001 2. Fugees- the score 3. Lauryn Hill- the misseducation of Lauryn Hill 4.Wyclef Jean- The Ecleftic אבל אולי בעיקר לשרופי פוג`יז כמוני 5. Dr. Dre- the chronic 6. Spooks- S.I.O.S.O.S 7. Xzibit- restless 8. Will Smith- Willenium 9. Mystikal- Let`s get ready לא קלאסי אבל נחמד ואותי לפחות מצחיק במלים 10. N.W.A- niggers 4 life לא שמעתי עדיין אבל זו הלהקה של דרה, איזי אי, אייס קיוב ודי או סי, אז תסיקו את המסקנות שלכם. חג פסח שמח לכולם ותזכרו- סאב והצל גדולים וכולנו נותנים להם כבווווד, אבל יש היפ הופ מחוץ לג`י ספוט- אז יחד עם ההתלהבות מחלוצינו בואו לא נשכח את זה.

מורני !

New member
מזל טוב על הודעה נבחרת H-)

אהממ... לאן נעלם לי האייקון של הנאפסטר... בדיוק כשצריך אותו... אוף :) תודה על המידע מורני - מנהלת פורום סטודנטים תגל - מנהלת פורומים

N.W.A

New member
תודה רבה B-)

ותודה רבה להוריי ולמוריי שהביאוני עד הלום.... מצורפת כתובת של אחד מאתרי ההיפ הופ הטובים בעולם, שמנהל אותו מגיש רדיו ועיתונאי שמכיר אישית את רוב המובילים בתרבות, ואפשר למצוא שם הכל ברוח ההיפ הופ- מחדשות ופוליטיקה ועד למקום לכתיבת מלים- אבל הביקורות שם עויינות במיוחד, ראו הוזהרתם!

10 הדיסקים שלי

1. 2PAC - ME AGAINST THE WORLD/MAKAVELI שתיהם ממש טובים 2. WU TANG - WU TANG 4EVER 3. DR DRE - THE CRHONIC 4. BUSTAH RHYMES - EXITNCION LEVEL EVENT 5. NOTORIUS B.I.G - READY TO DIE /LIFE AFTER DEATH 6. OUTKAST - STANKONIA 7. ODB - NIGGA PLEASE - לא הכי קלאסי אבל אני אוהב אותו :) 8. NWA - דיסק האוסף זה באמת הדיסק הטוב שלהם 9. SNOOP DOG - DOG FATHER 10. JAY Z - ROCK LA FAMILIA הדיסק שיעשה לכם את הקיץ! C YA ODB

למעלה