חג חירות שמח ועדכונים בקטנה

חג חירות שמח ועדכונים בקטנה

שלום לכולם, ההודעות של חלקכם הן שיא החוצפה והזילזול! אם אני לא רושמת כאן דברים חדשים סימן שאין מה לעדכן! את המידע שאני רושמת כאן אני מקבלת מהנרי ועדכונים וחדשות לא מתקדמים כ"כ מהר! יש דברים שעדיין אסור לחשוף והמילה והאמון שיש לי עם הנרי חשובים לי יותר מלתת לכם עדכונים. יש בניכם שניים שלושה נודניקים חצופים וילדותיים שמרשים לעצמם יותר מדי! מי שימשיך כך יחסם!!! כבר נטשתי את הפורום פעם אחת ולא אהסס לעשות זאת שוב עם כזאת תוקפנות וחוסר פירגון! תתבגרו כבר!!! חג שמייח במיוחד למאור ושרית שתמיד נעימים ותמיד מבינים או שאולי עלי לומר בוגרים.... עכשיו עדכונים כפי שנמסרו מהנרי: 1. עדיין כלום לא סגור סופית לגבי סופש גאווה באילת, נמצא בשלב משא ומתן 2. שרית חדד נמצאת בשלב איסוף חומר לאלבומה החדש, עדיין לא סגור אם הנרי יכתוב לה... 3. הנרי וניקה הקליטו דואט עם אומן שבטח לא תצפו לשיתוף פעולה שכזה... כשאוכל לחשוף אחשוף 4. הסינגל מאלבומם החדש של הנרי וניקה יצא בחודש מאי ואין עדיין תאריך האלבום מסתמן לצאת בקייץ צ'או

DJ ELAD 17 A

New member
כבר נטשתי את הפורום פעם אחת ולא אהסס לעשות זא

כבר נטשתי את הפורום פעם אחת ולא אהסס לעשות זאת שוב עם כזאת תוקפנות וחוסר פירגון! תתבגרו כבר!!! כבר נטשתי את הפורום פעם אחת ולא אהסס לעשות זאת שוב עם כזאת תוקפנות וחוסר פירגון! תתבגרו כבר!!! כבר נטשתי את הפורום פעם אחת ולא אהסס לעשות זאת שוב עם כזאת תוקפנות וחוסר פירגון! תתבגרו כבר!!! זאת נגה אמא טוב אני לא נגה פעם היה שווה להכנס לכאן עכשיו מהטובה שעושים כאן מאיימים לעזוב או לא אני עוזב!!! להתראות לכולם אולי יום אחד יחלפו את העסק אני יחכה להנרי וניקה לפחות למוזיקה שלהם במקום אחר קומנה זה מקום שצריך לעדכן כל דבר קטן גםם אם זה לא חשוב בשביל זה הקימו תמקום הזה לתת תמונות מסרים וידאו ... אני עוזב תמקום !!! לא תצוות אני עדיין מחכה למוזיקה שלהם לראות מחדש. פשוט המקום כאן מאכזב יש למנהלים מה ללמוד מצוות של דודי שרון וגואל רק כנסו לראות לא לישאר בכל מיקרהבהצלחה

שיהיה בהצלחה ודרך צלחה, רק בקשה אחת אם אפשר:

אל תכתוב אותנו ואת צוות ג'ואל ודודי שרון באותו משפט...

../images/Emo51.gif רבה חג שמח גם לך באיחור. כפרעלייך...

אל תתייחסי לאף אחד. אף אחד מהם לא שווה אותך
אם את נוטשת, אני נוסעת עד לעיר מגורייך וגוררת אותך בכוח למחשב. חחח וזה לא רק איום.
זאת כבר הבטחה.

איבגי1

New member
נגההה וכולם !!!!

אני נוטש את הפורום !! פשוט מזעזע !!! חחחחחח סתם סתם סתם ! נגה שלחתי לך הודעה !!! חג שמח לכולם :)

E l i a l o N

New member
מספיק עם בלבולי המוח. את לא רושמת כאן בכלל!

בלי שום קשר לדברים ועידכונים חדשים! את אפילו לא טורחת להכנס לכאן....לפחות פעם בשלושה חודשים, מה שאת לא עשית. ועוד משהו.... אם אין חדש לגבי ניקה זה לא אומר שהפורום צריך להיות באבל ולא לרשום דברים. דבר ראשון- זה לא פורום הנרי וניקה, זה פורום הנרי! דבר שני- יש הרבה דברים לדבר על היצירות של הנרי ועליו עצמו! אני מקווה שלא תיקחו את מה שאני חושב קשה. ו.....תודה על העידכון!

למעלה