חג חירות שמח לכולם,ןשבת שלום

פאול3

New member
חג חירות שמח לכולם,ןשבת שלום

היי חברים יקרים,איזה כיף להיכנס לקומונה ולראות כל הזמן חדשות שגורמות לטוב.טפו טפו טפו...... מה חדש ? אני עסוק רוב הזמן ולכן חברים יקרים אין לי המון זמן להיות פה.אגב איתן רק אתמול ראיתי את המצגת ב יוטיוב ואני לא מופיע שם :( בכל מקרה חברים יקרים,מבטיח לחזור במהרה ואל תשכחו,רק הלב יודע חג שמח

חג שמח פאול , תמיד כייף לראותך ../images/Emo13.gif

לגבי המצגת אולי אני אוריד אותה ויעלה אחת חדשה ומעודכנת, ברחו לי כמה תמונות והיתה תקלה קטנה , אל תשכח לחזור אלינו וליוטיוב לעקוב אחרי התפתחיות
.

פבלו בפנאי פלוס החדש

תמונה עם מירי, אבל לא יודע מה כתוב שם. קיבלתי עדכון אתמול בערב, והיום בצהריים אני אקבל את המגזין ואסרוק לכם.

myh350

New member
יפה יפה לפבלו !!

מזל שלא נכנסים לו גם למיטה וגם לתחתונים שיתנו לו לחיות את החיים שלו בשקט!!

אהלן מירב, זה בסדר ומקובל, הם ממש לא הגזימו

אם לא יכתבו כלום מה יהיה לנו ? חייבים קצת לכתוב ולצלם זה לא מפריע לאף אחד ( ההיפך ) , שקט יש בבית , בחוץ הוא פופ סטאר ואין מה לעשות .

אם רק היית יודעת כמה מאמצים עושים האמנים

כדי לזכות בחשיפה, וכמה מערכת שלימה של יחסי ציבור עובדת בשביל זה.. לא היית אומרת "שיעזבו אותו בשקט". בדרך כלל עוזבים בשקט את האמנים שכבר לא מעניינים, או את אלה שלא עושים כלום.

בכייף

עוד מעט יהיה לי הרבה מה לסרוק מהעיתונות המקומית באשדוד, אחרי המופע של יום העצמאות

תודה אח שלי , סחתיין פבליטו בחליפה ../images/Emo13.gif

המדלייה נראת כמו של אתר בין , נראה שהיה שם שמח , מעניין שבעיתון "רייטינג " אין שום תזכורת לארוע החשוב הזה , והזה הפלוס העיקרי השבוע בפנאי . ידוע לך שאני "נוחת" באשדוד ביום העצמאות ...

לדעתי החליפה לא מתאימה לו

הרבה יותר יפה לו להתלבש ספורטיבי. אתה מוזמן בשמחה ביום העצמאות. רומיאו גם יהיה איתי אז אתה מוזמן להביא איתך את הבנות. אם הם לא ירצו לצאת נוכל להשאיר אותם בבית ביחד. למחרת נעשה פיקניק.. יהיה שמיייח

צודק לגבי החליפה ../images/Emo8.gif לגבי יום העצמאות

נתכנן טוב ויצא טוב ,יש זמן זה לא מאוחר, ויש עוד דקה ...

myh350

New member
אתה צודק החליפה נראת מציחקה עליו....

יותר מתאים לו באמת איך שהוא מתלבש בדרך כלל ספורטיבי!

solenko

New member
ספורט אלגנט מאד מתאים לפבלו , הוא נראה טוב

וצעיר , חליפה קצת כבד עליו למרות שאני בטוח שהוא הוריד אותה מיד כשהתחילה המסיבה .

למעלה