חג חמישי הגיע
S shmickey New member 28/1/16 #5 סופר טרנדי! השילוב של הפסים והתלאים במרפקים, מוי ביין! שניכם נראים נהדר אני החלטתי לגוון היום ועברתי לוואנזי של ממנימאוס עם שמיכת פוך
סופר טרנדי! השילוב של הפסים והתלאים במרפקים, מוי ביין! שניכם נראים נהדר אני החלטתי לגוון היום ועברתי לוואנזי של ממנימאוס עם שמיכת פוך
ל לי וולף New member 28/1/16 #6 cool x 2 !! ממש אוהבת חולצות ג'ינס וזו מעולה עליך!! השילוב עם הסניקרס נפלא וכמובן שגם בונבוני מוסיף פה המון הייתי שוקלת לקפל קצת את המכנסיים (קיפול חיצוני). זה משתלב טוב בד"כ עם סניקרס ומתאים לקז'ואליות של הלוק
cool x 2 !! ממש אוהבת חולצות ג'ינס וזו מעולה עליך!! השילוב עם הסניקרס נפלא וכמובן שגם בונבוני מוסיף פה המון הייתי שוקלת לקפל קצת את המכנסיים (קיפול חיצוני). זה משתלב טוב בד"כ עם סניקרס ומתאים לקז'ואליות של הלוק
R Rosie52 New member 28/1/16 #11 Cool Mom אוהבת את הנינוחות שהלוק הזה משדר. מאוד אוהבת את הבלינג בלינג המשמעותי, הגדול שמייצר את הפוקל פוינט (בחולצת פסים עם טלאים מתחת למרפקים) ללוק כולו חולצות ג'ינס זה נהדר לך. רוזי
Cool Mom אוהבת את הנינוחות שהלוק הזה משדר. מאוד אוהבת את הבלינג בלינג המשמעותי, הגדול שמייצר את הפוקל פוינט (בחולצת פסים עם טלאים מתחת למרפקים) ללוק כולו חולצות ג'ינס זה נהדר לך. רוזי
ל לי וולף New member 28/1/16 #7 כזה. בערך... עוד לא התארגנתי אבל בתוכנית ללבוש את הסווטשירט הזה - שלי בצבע אפור בהיר - שרכשתי לאחרונה ב-H&M. מניחה שאשלב עם ג'ינס וסניקרס בורדו
כזה. בערך... עוד לא התארגנתי אבל בתוכנית ללבוש את הסווטשירט הזה - שלי בצבע אפור בהיר - שרכשתי לאחרונה ב-H&M. מניחה שאשלב עם ג'ינס וסניקרס בורדו
R Rosie52 New member 28/1/16 #12 הכיתוב על הסוויטשירט 100% נכון   סוויטשירט מתוק וגם את הניו-בלאנס אני מחבבת.   רוזי