חג חמישי שמח לכם
- נקודות האור של השבוע

חג חמישי שמח לכם
- נקודות האור של השבוע

מזמינה אותכם להתפקד ולספר על כל הדברים שגרמו לכם לחייך השבוע

a wild rose

New member
חייבים?

היה לי שבוע דיי קשה, כלל לא מעט בלאגנים בעבודה - קולגה שלי חזרה מחופשת לידה אחרי שכולם פחות או יותר קיוו שהיא תחליט להישאר עם התינוק ולא לחזור. זאת מישהי מאוד שתלטנית ובעייתית שאף אחד פחות או יותר לא סובל, חוץ מכמה ממונים שהיא משקיעה המון בלהתחנף אליהם (או "להתל בהם" כמו שהגדירה מישהי שעובדת איתנו). היא לא בזבזה זמן ואיך שחזרה התחילה עם ביקורות והערות ומאמצים להוציא אנשים לא בסדר... וזה אחרי חצי שנה שהיא לא הייתה במקום והרבה דברים השתנו והיא לא טרחה להתעדכן ברוב השינויים (ולכן חלק לא מבוטל מההערות שלה לא היו רלוונטיות).
&nbsp
אבל... אפשר להציג כנקודת אור את העובדה שהצלחתי לטרפד כמה ניסיונות שלה להציג אותי באור שלילי, כולל כמה סיטואציות שאני "יצאתי בהן גדולה" בסוף, כי היא התייחסה לדברים שלא היו טעויות שלי או שלא היו טעויות בכלל, וכשבכירים באו אלי וביקשו הסברים אחרי שהיא "דיווחה על הטעויות האיומות שעשיתי", הייתה לי תמונה שונה ומאוד חיובית להציג כולל פתרון של טעויות של אחרים וטעויות תשתית שביצעתי ביעילות.
&nbsp
ויש עוד משהו שאולי ישמע פחות סימפטי: כשהנוכחות שלה מורגשת בעבודה, אני מרגישה אהובה ופופלארית מהרגיל, כי היא אמנם יוצרת אווירה לא נעימה אבל זה כל כך מודגש איך כולם מתעבים אותה וכשהיא מנסה להוציא מישהו קטן, כולם מתגייסים לתמוך בו ולגבות אותו, והיות שהיא ניסתה את זה איתי לא אחת השבוע, זכיתי להפגנה רבה של יחס אוהד ומגבה מלא מעט קולגות, כולל כאלו שאני פחות קרובה אליהם.

אוי, איזה באסה

לא מבינה מה מניע אנשים להתנהג ככה

אנשים לא הרגישו שהמצב יותר טוב בהיעדרה? לא ירד האסימון למי שצריך לרדת?
&nbsp
מקווה שזה ישתפר מעתה ושהיא תירגע

a wild rose

New member
כולם שמו לב לשיפור שהיה בהיעדרה

וכולם דיברו על זה שהאווירה הרבה יותר נעימה, אבל מי שאמור לקבוע אלו הדרגים הבכירים, ובכל מקרה אני מניחה שאין אפשרות לפטר אותה עד שיעבור פרק זמן מסוים מאז הלידה, למרות שבכללי לא ברור אם בכלל חושבים לפטר אותה, כי בניגוד אליה כולם מנומסים ולא משתפים את הדרגים הבכירים במה שבאמת חושבים עליה.
&nbsp
היא גם מאוד מתאמצת להוציא אנשים אחרים רע, כנראה במטרה להוציא את עצמה טוב - איזו עובדת יעילה היא שעולה על הטעויות של הקולגות שלה בזמן/להראות שאחרים טועים וככה היא יוצאת העובדת המצטיינת שאצלה זה לא קורה או פחות קורה, רק שבלא מעט מקרים אלו לא טעויות, וטרם חופשת הלידה קרה לא אחת שהיא נזפה בי על טעויות שכביכול עשיתי ואחרי בירור התברר שאלו היו טעויות שלה... והיא תמיד מצאה איך לצאת מזה, אבל זה לא גרם לה לשנות את דרכיה.
&nbsp
&nbsp

סופשבוע נעים וחמים

אז יש הרבה טובים ומנסה לשמור על אופטימיות כך שזה יימשך עוד
:
&nbsp
קיבלתי אישור עבודה, זה קצת התעכב אבל הגיע!
&nbsp
התחלתי להעביר שיעורים פרטיים בהוראת עברית -אתמול היה שיעור ראשון רשמי והיה מעולה. אני אעבוד עוד על הפרסום שלי ובטוחה שיהיו עוד הרבה תלמידים.
&nbsp
במקביל קיבלתי הרבה פניות והצעות עבודה, חלק רלוונטי וחלק לא- אבל זה סימן טוב. היום הולכת לראיון עבודה שהוא יותר לפעילות שתהיה בקיץ אבל ולו בשביל הניסיון והקשרים-הולכת לראיון עצמו.
&nbsp
דיאנה הייתה בו לבקר ואומנם הייתי בתקופה קצת קשה אבל נהניתי מאוד

&nbsp
המשכנו בטיפולי הפוריות ועכשיו נותר רק לקוות לטוב

&nbsp
&nbsp

למעלה